TeKo Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 (110) Insurance: Daca iti explodeaza masina va trebui sa platesti o suma de bani (insurance) pentru a o putea folosi din nou. Insurance-ul este calculat in functie de vechimea masinii si numarul de KM parcursi. Vechimea masinii se calculeaza in zile de la data cumpararii masinii din Dealership. Insurance-ul incepe de la $5.000 si creste cu $50 pentru fiecare zi vechime si $100 pentru fiecare 1000KM parcursi. Daca ai cumparat o masina de la dealership acum 30 de zile si are 2000KM parcursi, insurance-ul va fi $5.000 + ( $50 x 30 ) + $200, adica $6.700. Insurance-ul a fost introdus pentru ca o masina noua ar trebui sa valoreze mai mult decat una veche, iar playerilor ar trebui sa le pese daca masina lor este distrusa sau nu. Ok , super idee ,dar ..... o mica problema. Treaba cu odometer sa facut acum ceva timp si nu sa pus cazul sa platim ceva in functie de km facuti . Eu inca stau bine,detin un infernus cu 2000 de km dar sunt multi care au deja 6, 7 sau poate 8000 de km facuti ceea ce aduce un cost . Parerea mea, daca se facea odometer odata cu insurance era foarte bine dar asa venind una si dupa ceva timp alta nu e tocmai ok . Acum o sa spuneti ca trebuia sa avem grija de masini dar repet ,nimeni nu a stiut ca va fi asa .Nu ar fi frumos sa fie toate masinile acum cu odometer 0 si sa incepem toti egal ? Sper sa nu se supere careva ca am postat aici dar asta este o problema / sugestie . Quote
xAlecs Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Salut ! Mai mult ca o problema de joc eu cred ca este mai mult o sugestie pentru server Momentan sugestile pentru server sunt inchise , trebuie asteptat . Iti recomanda topicu asta > http://bugged.ro/topic/12977-discutii-update-uri/ Unde mai multi playeri discuta despre noile updateturi dupa server ! Mult noroc ! Quote
Recommended Posts