MinistruLL55.. Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Sursa:Gsp.ro Campioana Romaniei se deplaseaza in aceasta seara la Medias pentru meciul cu Gaz Metan din etapa a XXIV-a din Liga 1. Meciul va avea fluierul de start de la ora 20:30 si va fi in direct la Digisport 1, Dolcesport 1, Look Plus si in format liveTEXT pe GSP.ro. Gaz Metan a invins in etapa precedenta Pandurii, scor 1-0, insa continua sa ocupe prima pozitie retrogradabila, cu 24 de puncte. O victorie a mediesenilor in aceasta seara, coraborata cu un meci fara victorie a Pandurilor, duce formatia lui Danut Matei in afara zonei rosii a clasamentului. Steaua are un moral excelent inaintea jocului din aceasta seara, dupa ce a reusit sa se califice in finala Cupei Romaniei in fata Petrolului. Ros-albastrii continua sa ramina lideri in Liga 1, cu 53 de puncte, fiind urmati de ASA Tg. Mures care este la 4 lungimi in spate. Echipele probabile: Gaz Metan: Plesca - R. Zaharia, Abrudan, Muth, L. Szilagy - C. Petre, Velazquez, Lexandro, Llullaku - Curtean, D. Roman Steaua: Cojocaru - Papp, Varela, Tamas, Guilherme - Prepelita, Breeveld - Ad. Popa, Rusescu, Cr. Tanase - Tucudean Quote
MinistruLL55.. Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 sper la un egal si p2.5. E 1-1 speram sa fie 2-1 sau 3-1 steaua vs gaz metan Quote
Gaby Gabryel Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 E 1-1 speram sa fie 2-1 sau 3-1 steaua vs gaz metan Castiga Steaua.Keep calm :) Quote
Lawren Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Nu mai folositi numele "Steaua" ce semnifica o legenda romaneasca, echipei nou infintate in 2015 "fcsb". Quote
MinistruLL55.. Posted April 7, 2015 Author Posted April 7, 2015 Castiga Steaua.Keep calm :) Exact, asa a fost. Eu vreau sa castige Gaz Metan. Pleaca acasa la mediesenii tai si stergeti contu der pe bugged. Nu mai folositi numele "Steaua" ce semnifica o legenda romaneasca, echipei nou infintate in 2015 "fcsb". NU conteaza. Quote
masterikes Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Exact, asa a fost. Pleaca acasa la mediesenii tai si stergeti contu der pe bugged. NU conteaza. esti putin frustrat ? n-am nici o treaba cu `gaz metan` , doar ca am vrut sa castige, steaua e o echipa de ciobanii gen tu, suporter in fata calculatorului. Quote
Gaby Gabryel Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 esti putin frustrat ? n-am nici o treaba cu `gaz metan` , doar ca am vrut sa castige, steaua e o echipa de ciobanii gen tu, suporter in fata calculatorului. Cioban esti tu ma caine. Quote
masterikes Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 apar marii suporteri care n-au calcat o singura data pe stadion =)))))) Quote
MinistruLL55.. Posted April 7, 2015 Author Posted April 7, 2015 apar marii suporteri care n-au calcat o singura data pe stadion =)))))) N-am calcat haaa?? Am fost de 7 ori. Quote
Recommended Posts