Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, UnstoppableNr1 said:

Pentru cei care sunt foarte interesati de amenajarea casei lor si de aspectul acesteia in interior as dori sa se adauge mai multe sloturi de obiecte pe care le poti pune in locuinta ! Sunt prea putine si atat eu cat si altii nu reusim sa o amenajam in totalitate cum ne dorim ! Eu sunt pasionat de renovarea caselor in interior si as fi foarte multumit daca s-ar adauga mai multe sloturi pentru obiectele ce pot fi adaugate in casa ! Multumesc ! 

pro

Posted

Ați putea adăuga niște joburi noi. Măcar 3. Lumea a început să se plictisească de cele vechi. Ceva care să implice licența de zbor (Pilot, sau ceva) și ați mai putea adăuga ceva job-uri de transport, care îl imită pe cel de Trucker.

• 2 months later...
Posted

Ati putea adauga doua sau macar o factiune noua de exemplu Uber company sau Tow Track Company!

Asa ati avea mai multi playeri pe server sau macar sa face update-uri cu qesturi faine,nu doar de sarbatori sa bagati questruri!

• 1 month later...
Posted

Puteti sa adaugati un job nou sau macar o factiune noua?

Daca faceti asta, si faceti si cateva update-uri , sigur o sa atrageti jucatorii inapoi!

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Update-urile sunt constante, mai ales in acest moment cand sunt quest-urile de vara si sa speram, ca o sa faca jocul cat mai placut.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

BuGGeD mereu a fost o comunitate classica, niciodata nu a fost o comunitate 'pokemon'. Foarte bine, nu ne trebuie update-uri zilnic care sa creeze lag.

Edited by Charlton Alliance
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...
Posted

UPDATE de rahat: imi merge jocul perfect pana in momentul acela cand zice: Ai fost infectat cu corona.. in secunda aia jocul ia freeze (ingheata) vreo 2, 3secunde
iar dupa altele 4,  5 secunde din nou jocul imi ingheata 1 sau 2 secunde.. Acest update are acest BUG de c****... Si nu o spun doar eu, au confirmat si altii de pe discord ca patesc si ei la fel... Asa ca ei nu mai joaca pe acest server, momentan.

Posted (edited)

Cu totii vreti UP UP si iar UP. Nu credeti ca pana la update trebuie facut ceva cu membrii staff? Nu credeti ca ar trebuii ca staff-ul sa acorde mai multa atentie /report-urilor /cheats-urilor /dm-urilor sa nu mai zic cand dai report pentru a cere ajutor la o afacere ca nu vine nimeni. Sa nu mai zic cand dai /report "Alta problema" si specifici acolo id-ul si motivul acelui report si dupa 40-45 min iti raspunde, atunci degeaba iti mai raspunde.

Ai facut pe panel acel update cu numarul de posturi care pot spune ca ai favorizat "non-rp, limbaju, cheats, dm, etc" si cand spun asta ma refer ca pe joc cand dau "/dm /cheats /report" in functie de situatie nu-mi raspunde un admin asa ca eu ca si player cand sunt deranjat normal ca filmez si vreau sa fac post pentru ca acel player sa fie sanctionat. Daca pe server cand dai /report nu este sanctionat macar cu ajutorul panel-ului sa fie sanctionat dar nu poate fi sanctionat nici asa din cauza acelei restrictii la nr de posturi. De exemplu in data de 17.03.2020 3 playeri au facut dm pe mine iar eu filmandoi pe toti 3 am vrut sa le fac post la toti 3 deoarece /dm degeaba dai. Asa ca din ei 3 a trebuit sa aleg 2 pentru a fi sanctionati deoarece mai aveam 2 posturi sa pot face ca ca acumulasem 15 posturi si acum 30 zile nu mai pot face nici unu. 

In 2013 2014 si 2015 acest server a avut un staff de nota 10, un staff care se putea numii staff din toate punctele de vedere. Un staff fara greseli deoarece erau admini care isi faceau treaba. Acum la ora actuala daca m-ai pune sa dau o nota acestui staff l-as da sub ZERO, -100 daca se poate.

/report, /cheats, /dm, ajutor la afaceri, favorizme pentru majoritatea liderilor de factiuni, s.a.m.d. Toate aceste probleme din ziua de azi nu gaseai 2013 2014 2015. Acum .......................

Deci pana sa cereti cu totii alte joburi, alte up-uri, alte nu stiu ce, s.a.m.d ar fii mai bine sa faceti ceva Tibi si Shad0w cu staff-ul ca multi, foarte multi sunt degeaba.

Joc pe acest server din 2013 si chiar iubesc acest server si tot mai sper ca se vor indrepta lucrurile si favorismele care se tot fac. Nu crezi ca a venit timpu sa pui mana pe bisturiu si sa tai in carne vie de la cap la coada pentru o administrare mai buna al acestui server? Este cel mai renumit server din toate comunitatile de samp, unde te duci si spui BUGGED toti stiu despre ce este vb. Acum daca spui BUGGED esti huiduit din cauza nesimntirii unora ce au facut playerii sa plece de pe server? Acum ai 1000/1000 din cauza acestei crize, dar dupa criza vei avea iar maxim 450/1000, oare de ce?

Edited by Akira.
  • Upvote 1
Posted
On 3/19/2020 at 4:15 AM, Akira. said:

Cu totii vreti UP UP si iar UP. Nu credeti ca pana la update trebuie facut ceva cu membrii staff? Nu credeti ca ar trebuii ca staff-ul sa acorde mai multa atentie /report-urilor /cheats-urilor /dm-urilor sa nu mai zic cand dai report pentru a cere ajutor la o afacere ca nu vine nimeni. Sa nu mai zic cand dai /report "Alta problema" si specifici acolo id-ul si motivul acelui report si dupa 40-45 min iti raspunde, atunci degeaba iti mai raspunde.

Ai facut pe panel acel update cu numarul de posturi care pot spune ca ai favorizat "non-rp, limbaju, cheats, dm, etc" si cand spun asta ma refer ca pe joc cand dau "/dm /cheats /report" in functie de situatie nu-mi raspunde un admin asa ca eu ca si player cand sunt deranjat normal ca filmez si vreau sa fac post pentru ca acel player sa fie sanctionat. Daca pe server cand dai /report nu este sanctionat macar cu ajutorul panel-ului sa fie sanctionat dar nu poate fi sanctionat nici asa din cauza acelei restrictii la nr de posturi. De exemplu in data de 17.03.2020 3 playeri au facut dm pe mine iar eu filmandoi pe toti 3 am vrut sa le fac post la toti 3 deoarece /dm degeaba dai. Asa ca din ei 3 a trebuit sa aleg 2 pentru a fi sanctionati deoarece mai aveam 2 posturi sa pot face ca ca acumulasem 15 posturi si acum 30 zile nu mai pot face nici unu. 

In 2013 2014 si 2015 acest server a avut un staff de nota 10, un staff care se putea numii staff din toate punctele de vedere. Un staff fara greseli deoarece erau admini care isi faceau treaba. Acum la ora actuala daca m-ai pune sa dau o nota acestui staff l-as da sub ZERO, -100 daca se poate.

/report, /cheats, /dm, ajutor la afaceri, favorizme pentru majoritatea liderilor de factiuni, s.a.m.d. Toate aceste probleme din ziua de azi nu gaseai 2013 2014 2015. Acum .......................

Deci pana sa cereti cu totii alte joburi, alte up-uri, alte nu stiu ce, s.a.m.d ar fii mai bine sa faceti ceva Tibi si Shad0w cu staff-ul ca multi, foarte multi sunt degeaba.

Joc pe acest server din 2013 si chiar iubesc acest server si tot mai sper ca se vor indrepta lucrurile si favorismele care se tot fac. Nu crezi ca a venit timpu sa pui mana pe bisturiu si sa tai in carne vie de la cap la coada pentru o administrare mai buna al acestui server? Este cel mai renumit server din toate comunitatile de samp, unde te duci si spui BUGGED toti stiu despre ce este vb. Acum daca spui BUGGED esti huiduit din cauza nesimntirii unora ce au facut playerii sa plece de pe server? Acum ai 1000/1000 din cauza acestei crize, dar dupa criza vei avea iar maxim 450/1000, oare de ce?

salut, ti am citit comentariul si sunt perfect de acord cu ce ai scris, insa comunitatea asta e de mult in declin

Posted
On 3/19/2020 at 2:15 AM, Akira. said:

Adevarat, bine punctat, Shad0w si Tibi faceti ceva in legatura cu staff-ul prima data. Dupa ceva joburi si o factiune noua. Restul este perfect. Din cauza asta ati ajuns din 5 servere la 1 😞

Posted
On 3/23/2020 at 7:17 PM, []Dragosh[] said:

Adevarat, bine punctat, Shad0w si Tibi faceti ceva in legatura cu staff-ul prima data. Dupa ceva joburi si o factiune noua. Restul este perfect. Din cauza asta ati ajuns din 5 servere la 1 😞

Si eu joc din 2013 si consider acelasi lucru. Am revenit curand pe joc si sa schimbat nu mai are acelasi feeling. 

Posted
On 3/23/2020 at 8:17 PM, []Dragosh[] said:

Asa e frate, ai mare dreptate. Unii membrii din staff ne descurajaza mult, deoarcece eu vad lucrurile in felul urmator: nu ai pile In staff esti un nimeni, si multi cred ca au aceeasi parere.

Posted

Propun sa se mareasca locurile din departamentele de politie, de la 50 de locuri la 55/60. In National Guard si FBI sa se mareasca la 60 de locuri (acestea avand un raport diferit de restul departamentelor si mult mai dorite din punctul meu de vedere) si in LSPD, LVPD si SFPD la 55 de locuri.

• 2 weeks later...