Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Propun un update al clanurilor, ceva sa faca mai interesant sa faci parte dintr-un clan, chiar si pentru xp-ul acestuia, pentru a creste xp-ul clanurilor sa faci job sau ceva asemanator, ceea ce ar creste si rata de a face jobs pe server.

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Propun imbunatatirea anticheat-ului, un sampcac 0.10 sau ceva pentru ca in mafii prea mult se da cu aimbotul, nu sunt de ajuns doar adminii care iau la TW si le dau ban din spec codatilor, faceti ceva si cu anitcheatul.

Posted

propun sa se bage o chestie la vehiculele VIP ceva de genu get vehicle to you si un deelay de 10 minute

• 3 weeks later...
Posted

Având în vedere contextul pandemic actual si catalogarea serverului drept role -play, propun un update(temporar sau cat vreti voi sa l tineti).

M-am gandit la un tip de "adeverința" pe care fiecare jucător ar trebui sa o aiba asupra sa In intervalul 19:00-8:00.

Controlul sa fie permis tuturor departamentelor de poliție prin vechiul control de rutină.

Cine nu are adeverința asupra sa, primește o amendă de 200.000$.

Consider că acest mic update ar aduce serverul in actuala realitate, dar ar contribui si la activitatea generala a serverului.

• Confused 2
  • Fok 1
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...
Posted (edited)

Vrem /trade

Să poți schimba hidden-uri pe bani fără pp-uri, lasere, pp-uri poate s.a.m.d.

Edited by stock.baby
  • 1 month later...
Posted
On 11/10/2020 at 8:23 AM, Shtou said:

Cum vii se pare updateul cu Zero Company?

Dupa parerea mea, ar trebui sa fie putin mai banos Zero Company. 🙆‍♂️

• Upvote 1
  • 6 months later...
Posted

Din punct de vedere al numărului destul de mic al playerilor, consider că un update IMPORTANT ar fi acela de a debana conturile permanente. Acest update ar creşte din nou numărul jucătorilor şi activitatea server-ului, iar mulţi ar avea o a doua şansă să demonstreze că a fost o greşeală fapta din trecutul lor.

• 2 months later...
Posted

Inca suntem la setarile din fabrica.. hai sa miscam cu un UPDATE pe plan de antreprenoriat pe samp. Ar fi ceva waw!!!

Cumparam actiuni de la alti playeri printr-un fel de firme, "APPLE" "GOOGLE"  sau business-urile de pe server, dar sa putem cumpara actiuni de la acesti playeri ce le detin! Etc, shadow stiu ce are de facut ❤️

Posted

M-am gandit la un sistem de creditare, pentru jucătorii ce nu au bani sa procedeze in felul următor:

Cerințele:

- Level 10+

- Sumele de împrumutat prin intermediul bancilor sa varieze in funcție de level(paycheck, etc...) 

- Sumele împrumutate se vor extrage din payday la fiecare oră, 

- Structurarea modului de împrumut sa se stabileasca de scripter, player cu level "X" poate dispune de un imprumut de maxim "Y" (ex: Level 10 dispune de împrumut maxim de 10.000.000$ cu o taxa/payday de 100.000$.

Cu update-uri de genul ar trebuii sa intervenim sa mai crestem numarul jucătorilor, nu cu neoane ca alti "nabi" 

• 3 months later...
  • 2 months later...
Posted (edited)
On 11/23/2021 at 11:28 AM, DASAEV said:

Din punct de vedere al numărului destul de mic al playerilor, consider că un update IMPORTANT ar fi acela de a debana conturile permanente. Acest update ar creşte din nou numărul jucătorilor şi activitatea server-ului, iar mulţi ar avea o a doua şansă să demonstreze că a fost o greşeală fapta din trecutul lor.

+1

Edited by Stef
.
  • Upvote 1
  • 10 months later...