R3Fl3ex Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Se pare ca doar cei cu premium primesc parola.. Quote
Marsez Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Nu mi-se pare buna ideea cu afisarea numelui masinii doar dupa ce urci complet in ea,deoarece poate unii nu stiu modelul masinii si asa dau [G] si vad cum se numeste. Quote
berzEK. Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Da, chestia cu numele masinii dupa ce intri in ea e cam aiurea. Mai ales ca in unele cazuri ca de ex daca iei o masina de la rent, apare car rented, dar numele ei nu m-ai apare. Quote
RPGAlex Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 @, nu trebuia sa pui /sleep la 15 minute... Quote
GyX Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Bune update-uri. Imi place update-ul cu privire la comanda [/sleep]. Quote
Mr.Jaks Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 E nasola rau de tot ca s-a bagat iar faza cu 15 minute jucate ca sa putem da [/sleep]... Quote
Cristi007 Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 (edited) Sugestie:Ar trebui sa se bage o comanda /radio si sa putem asculta si cand nu suntem in masina sau cand nu suntem soferi. Sugestie:Sa putem sta afk cat dorim fara /sleep. Edited January 15, 2014 by Cristi007 Quote
Aquiless Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Salut @Shad0w am o intrebare/sugestie. Nu ai putea adauga o camanda pentru cei care au freq privata pentru a scoate un membru de pe frecventa? Sau macar, daca schimbi parola sa ii scoata pe toti pana scriu din nou /setfreq cu noua parola sau o solutie in sensul asta? Am clan si daca demit pe cineva si nu vrea sa iasa de pe freq nu am ce sa fac. Nu mi se pare ok. Quote
ShYmaNoFTW. Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Chestia cu sleep la 15 min e buna. Ce afacere faci daca intrii pe server ,pac /sleep ? Iei si joci ceva timp inainte :) Quote
Mr.Jaks Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Salut @Shad0w am o intrebare/sugestie. Nu ai putea adauga o camanda pentru cei care au freq privata pentru a scoate un membru de pe frecventa? Sau macar, daca schimbi parola sa ii scoata pe toti pana scriu din nou /setfreq cu noua parola sau o solutie in sensul asta? Am clan si daca demit pe cineva si nu vrea sa iasa de pe freq nu am ce sa fac. Nu mi se pare ok. Daca schimbi freq de la clan toti "ies",adica nimeni nu poate vorbi pe /wt pana nu scrie parola noua. Quote
RAFIX. Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Este foarte bun update-ul la [/cars], cu Vehicle Info. Cat despre /sleep, nu am o parere prea 'buna', pentru ca dimineata cand unii pleaca la scoala, vor sa stea si ei sleep, si nu ai timp sa stea 15 minute ca sa poata da Sleep. Quote
Crss... Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Odata ce te-ai logat pe svr, sa apara si ultima logare. Quote
Lantisor Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Updatul cu login queue e foarte nasol. Dupa ce ca astepti seara juma de ora sa te conectezi, tre sa mai stai inca o juma de ora sa te loghezi. Si dimineata tre sa astepti. Sper sa se scoata cat de curand, e injucabil. Quote
Tripzor Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 @@Lantisor dai un relog si merge perfect Quote
Sapilif Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Ultimele update-uri sunt faine, is special [/sellfireworks] si [/sellmats]. Quote
zorkygamer Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 (edited) Imi place de shadow ca se ocupa atat de bine in legatura cu update-urile,alege fix ce este in avantajul serverului si al playerilor.In ceea ce priveste ultimele update'uri GJ. Edited February 2, 2014 by zorkygamer Quote
Bodie Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Foarte naspa chestia ca nu mai ai voie sa folosesti ca mafiot heli sa mergi la war :| Quote
Savage Benqletz Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Frumoasa,si buna treaba facuta de Shad0w si Tibi,dar deagle la spawn nu se mai primeste la mafioti,asta nu cred ca a fost bine gandita. Quote
GrasuXXX. Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Frate, da vad ca a bagat 2 factiuni noi. La S.I cand dam /instructors apar instructorii de la ambele factiuni ? @ @@Tibi Quote
condreacata Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 E chiar aiurea chestia asta cu 15 minute inainte de /sleep. Sunt zile cand se dau multe restarturi si poate n-am timp sa joc sau sa trag de timp 15 minute de cateva ori pe zi. Quote
Recommended Posts