Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu mi-se pare buna ideea cu afisarea numelui masinii doar dupa ce urci complet in ea,deoarece poate unii nu stiu modelul masinii si asa dau [G] si vad cum se numeste.

Posted

Da, chestia cu numele masinii dupa ce intri in ea e cam aiurea. Mai ales ca in unele cazuri ca de ex daca iei o masina de la rent, apare car rented, dar numele ei nu m-ai apare.

Posted (edited)

Sugestie:Ar trebui sa se bage o comanda /radio si sa putem asculta si cand nu suntem in masina sau cand nu suntem soferi.

Sugestie:Sa putem sta afk cat dorim fara /sleep. 

Edited by Cristi007
Posted

Salut @Shad0w am o intrebare/sugestie. Nu ai putea adauga o camanda pentru cei care au freq privata pentru a scoate un membru de pe frecventa? Sau macar, daca schimbi parola sa ii scoata pe toti pana scriu din nou /setfreq cu noua parola sau o solutie in sensul asta? Am clan si daca demit pe cineva si nu vrea sa iasa de pe freq nu am ce sa fac. Nu mi se pare ok.

Posted

Salut @Shad0w am o intrebare/sugestie. Nu ai putea adauga o camanda pentru cei care au freq privata pentru a scoate un membru de pe frecventa? Sau macar, daca schimbi parola sa ii scoata pe toti pana scriu din nou /setfreq cu noua parola sau o solutie in sensul asta? Am clan si daca demit pe cineva si nu vrea sa iasa de pe freq nu am ce sa fac. Nu mi se pare ok.

Daca schimbi freq de la clan toti "ies",adica nimeni nu poate vorbi pe /wt pana nu scrie parola noua.

Posted

Este foarte bun update-ul la [/cars], cu Vehicle Info.

Cat despre /sleep, nu am o parere prea 'buna', pentru ca dimineata cand unii pleaca la scoala, vor sa stea si ei sleep, si nu ai timp sa stea 15 minute ca sa poata da Sleep.

• 2 weeks later...
Posted

Updatul cu login queue e foarte nasol. Dupa ce ca astepti seara juma de ora sa te conectezi, tre sa mai stai inca o juma de ora sa te loghezi.

Si dimineata tre sa astepti.

Sper sa se scoata cat de curand, e injucabil.

Posted (edited)

Imi place de shadow ca se ocupa atat de bine in legatura cu update-urile,alege fix ce este in avantajul serverului si al playerilor.In ceea ce priveste ultimele update'uri GJ.

Edited by zorkygamer