Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

E chiar aiurea chestia asta cu 15 minute inainte de /sleep. Sunt zile cand se dau multe restarturi si poate n-am timp sa joc sau sa trag de timp 15 minute de cateva ori pe zi.

Exact, poate intru repede in joc, dupa care trebuie sa plec urgent si vreau sa las AFK pe [/sleep]. De ce trebuie sa stam 15 minute la calculator ca sa pot lasa AFK, daca ma grabesc?

Edited by Drash
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Exact, poate intru repede in joc, dupa care trebuie sa plec urgent si vreau sa las AFK pe [/sleep]. De ce trebuie sa stam 15 minute la calculator ca sa pot lasa AFK, daca ma grabesc?

Pentru a fi mai mult loc pe server pentru ca inainte sa se dea update-ul asta cam 800 de playeri poate mai multi sau mai putini intrau pe samp numa ca sa stea afk pentru a face lv ....

Posted

Pentru a fi mai mult loc pe server pentru ca inainte sa se dea update-ul asta cam 800 de playeri poate mai multi sau mai putini intrau pe samp numa ca sa stea afk pentru a face lv ....

CORECT! Apoi cand ajungeau la level mare se plangeau de ce nu ii primeau in factiuni. Pentru simplul motiv ca nu aveau ore jucate.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

"- greselile gramaticale din joc for fi sanctionate cu ban 3 zile. dupa expirarea banului, playerii vor fi testati si daca fac aceasi greseala vor fi banati permanent."

Ar rămâne 10 playeri pe server..

"- adaugata o scoala din joc unde playerii pot sta afk in timp ce profesorul scrie in chat lucruri interesante."

Sunt AFK destul la şcoală, în RL, nu trebuie să îmi pierd şi timpul liber stând tot afk.

"- in fiecare duminica, toti playerii vor putea merge la biserica din joc si sa foloseasca comanda /pray pentru a cere bani/masini/case. nimeni nu va primi nimic."

Îmi iau eu jobul de popă. Şi aşa am barbă.

"- playerii ce au peste 300 ore jucate si nu au fost lideri pana acum vor putea sa-si creeze gratuit propria factiune. dorim sa oferim sanse egale la lider tuturor playerilor."

Am fost lider :( dacă nu aş fi fost, mi-aş fi făcut o facţiune numită "The Dezvirginators", unde la /order să avem vibratoare.

"- adminii vor merge acasa la playerii suspectati de cheat-uri si vor verifica atent daca acestia au cheat-uri in PC. adminii au dreptul de a confisca pc-urile playerilor prinsi cu cheat-uri."

Ar fi mişto.. Eu: da, spuneţi, cine sunteţi şi ce doriţi. El: Sunt admin pe bugged, doresc să îţi controlez PC-ul. Eu: Scuze, n-am mărunt.

"- a fost scos dealership-ul. masinile din joc vor fi cumparate doar cu bani reali pentru este mai RP. in RL nu poti cumpara masini cu bani in joc."

Fur de la mama ca să îmi iau perenial să pot să mă duc la war.

"- toate biz-urile sunt inchise dupa ora 17:00 si in weekend."

Măcar sex-shop-ul lasă-l nonstop, nu se ştie niciodată.. :)

"- adaugate toate armele din joc in GSLS."

Şi lăsată protecţia de la admbot.. Dai buygun şi iei ban.

"- dupa ce masinile explodeaza, acestea vor fi sterse de tot. asta ar trebui sa faca playerii de pe server sa respecte regulile de circulatie."

acum chiar că tiriştii o să fie blestemaţi..

// really funny

Edited by Justinz0r
  • Upvote 2
Posted (edited)

[2.50]

- dupa ce masinile explodeaza, acestea vor fi sterse de tot. asta ar trebui sa faca playerii de pe server sa respecte regulile de circulatie.

- adaugate toate armele din joc in GSLS.

- toate biz-urile sunt inchise dupa ora 17:00 si in weekend.

- a fost scos dealership-ul. masinile din joc vor fi cumparate doar cu bani reali pentru este mai RP. in RL nu poti cumpara masini cu bani in joc.

- adminii vor merge acasa la playerii suspectati de cheat-uri si vor verifica atent daca acestia au cheat-uri in PC. adminii au dreptul de a confisca pc-urile playerilor prinsi cu cheat-uri.

- playerii ce au peste 300 ore jucate si nu au fost lideri pana acum vor putea sa-si creeze gratuit propria factiune. dorim sa oferim sanse egale la lider tuturor playerilor.

- greselile gramaticale din joc for fi sanctionate cu ban 3 zile. dupa expirarea banului, playerii vor fi testati si daca fac aceasi greseala vor fi banati permanent.

- adaugata o scoala din joc unde playerii pot sta afk in timp ce profesorul scrie in chat lucruri interesante.

- in fiecare duminica, toti playerii vor putea merge la biserica din joc si sa foloseasca comanda /pray pentru a cere bani/masini/case. nimeni nu va primi nimic.

Buna aceasta farsa de 1aprilie.

Edited by VidGhost
  • Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Da,interesant update cu notificari in panel.

good job Shad0w.

Intradevar foarte  bune updateurile  cu panel-ul.Pe partea asta cu relationare server-panel baze de date cred ca bugged e cel mai bun.

Dar oare nu ar fi cazul sa se faca niste update-uri si-n joc?Nu devine plictisitoare treaba cu job-urile?

Ceva nou prin orase? SF? un car rent? un nou ds  barci , avioane , etc? 

Ceva nou in general? Nou in adevaratul sens al cuvantului, nu doar pe partea site, pentru ca nu joc pe panel.

Sunt sugestii cu sutele la topicul respectiv.

Edited by INst1Nct
Posted (edited)

Imi place serverul cu noile update-uri. Acestea nu ar exista fara ideile voastre din "Suestii pentru server."

Edited by .WiNeToU.