Jump to content

Recommended Posts

Posted

In legatura cu update-ul de ieri, anuntul cu [ x ] a jefuit banca in 63 de secunde, era folositor pentru departamente, era o dovada rapida penntru un politist, sa zicem ca [ x ] reusea rob-ul iar un politist ajungea la 5 secunde in urma lui, avea pe chat deja ca [ x ] a reusit sa jefuiasca banca, deci nu mai trebuia sa dea /mdc, in acest timp cat politistul scrie, playerul care a dat rob-ul se urca intr-o masina si fuge, deci.. pe langa regula ca nu aveam voie sa folosim masinile personale dupa robbery, acest news care nu mai apare este inca un minus pentru politie.

/sleep - pentru a folosi /sleep trebuie sa ai cel putin 30 de minute jucate, presupun ca aceasta chestie o sa fie doar pana se vor pune mai multe sloturi nu? ...
Posted

Shadow daca tot ai scos aia cu banca scoate si asta " Albert has been kicked by AdmBot, reason: AFK for longer than 10 minutes without /sleep (500 players online)" incarca chat-u degeaba....... pe cine intereseaza ca a primi ala kick? era mai interesant aia cu banca..... da na nu conteaza.... macar scoate-o si pe asta

Posted

Datorita noului sistem de /rob implementat, acum pe dispecerat apare ca undeva in los santos se va da o spargere, cred ca asta incetineste si mai mult Departamentele, deci de la un timp, s-au adaugat numai chestii care au facut munca din ce in ce mai grea pentru cei din departamente, eu cred ca ar trebui sa se adauge masini mai rapide ca sa avem o sansa, adica cei din departamente sa mai opreasca cate un robbery, am facut o propunere, nu stiu daca o sa fie luata in considerare...

Posted
(07) War:
Se poate da /attack intre 13-15 si 21-23. Se poate da /attack o data la 30 minute. War-ul tine 20 de minute.

De ce s-a pus asa, parca se votase sa mearga war-ul intre 13 si 23 ... :-?

Posted (edited)

(07) War:
Se poate da /attack intre 13-15 si 21-23. Se poate da /attack o data la 30 minute. War-ul tine 20 de minute.

De ce s-a pus asa, parca se votase sa mearga war-ul intre 13 si 23 ... :-?

A pus intre 13-15 si 21-23 dar cu attack odata la 30 de minute, inainte oera attack odata la 4 ore si dadeai attack doar de 3 ori , dar intre aceste ore poti da attack de 4 ori si sa le dai fail tot de 4 ori :))

Edited by DeeJays
Posted

Daca voi da rob la un magazin imi va da aceeasi bani ca la un rob la banca? Si unde va fi mai dificil? La banca sau la bizzz?

Posted

Daca voi da rob la un magazin imi va da aceeasi bani ca la un rob la banca? Si unde va fi mai dificil? La banca sau la bizzz?

Eu am dat rob la GSLS. Am primit 99k la ambele checkpointuri!

Posted

La fel! E cam jalnic noul sistem de /rob.

Ei bine eu te contrazic fiindca in acest fel departamentele PD,NG,FBI ar fii mai active , nu ar mai sta ca inainte la checkpoint asteptand faptasul , asa ar fii mai greu pentru aceste departamente , dar ar fi mai realist . 

Posted

E foarte bine cu noul sistem de /rob, pentru ca inainte gaborii steau pe langa banca , dadeai /rob si boom intra si trag in tine. Asa de unde sa stie domnul politai ca eu jefuies cluckin bell de la trucker?. E foarte bine asa. HAVE FUN...

Posted

E foarte bine cu noul sistem de /rob, pentru ca inainte gaborii steau pe langa banca , dadeai /rob si boom intra si trag in tine. Asa de unde sa stie domnul politai ca eu jefuies cluckin bell de la trucker?. E foarte bine asa. HAVE FUN...

Nu e foarte usor stai tu linistit baiete, ca acum aveti de parcurs mai mult drum. ;)

Posted

@ Ai dreptate in privinta drumului,dar pentru mine e mai bine,pentru ca inainte cu vechiul stil de /rob aproape de fiecare data era cate o masina cu 4 politai dupa colt la fiecare banca, asa ca tot pentru voi e mai greu politailor. Hai S4L.

Si inca ceva care te da pe spate. Politai:1. Nu mai stiu unde dai /rob. 2. Nu mai stiu unde ai checkpoint-ul de /rob. Si 3. E mai bind asa.

Posted

Da e super tare chestiacu /rob acu daca cobori din masina nu mai pierzi checkpoint

Da,dar e pacat ca trebuie sa astepti 10 secunde...

Posted

Sistemul acesta de rob mi se pare mult mai bun. 

1. Inainte, cand te dadeai jos din masina pierdeai CP - > Un Lucru foarte nasol :(. 

2. Inainte, mergeai doar la 2 CP-uri [ 2 LS si 2 LV ]  si gaborii stateau de multe ori la panda. Acum trebuie sa fie mai "pe faza" si mai activi daca vor SS-uri pentru raport.

Mie cel putin mi se pare genial.

Posted

Partea bună este că poți da rob cu orice, cât și pe jos..

Oricum, noul sistem de rob este mult mai bun.