Eazy. Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Mda update-ul acesta mi se pare si mie o prostie *doar 2,3 chestii sunt bunicele* ce-l cu orele mi se pare foarte prost , se vor pierde foarte multi playeri insa faza cu lovitura mi se pare destul de rpg. Deci in concluzie update-ul a fost facut "pardaf" Quote
RemixX Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Parerea mea.. Cel mai slab update EVER!! Cu update-ul asta ati pierdut foarte multi playeri.. la 800 sloturi era full mereu acu nici 800 nu mai sunt. Macar deschideti SF, poate i recuperati, pe mine singurul motiv care ma tine sa nu ma las este ca am muncit o gramada pentru ce am. Quote
Flavius01 Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 (edited) Sincer este un update frumos , gandit si pus la timp , dar ma deranjeaza un singur lucru. De ce sa pus faza aia : Daca te busesti cu un vehicul in perete iti scade 10 hp , ce rost are frate. Mergi cu un bullet si se baga astia cu tiruri in tine , si-ti ia viata . Este cam urat , si pentru cei ce fac stunturi. cum au dat putin in perete gata le scade 10 hp. nu e corect sa se faca asta @ , inteleg ca tu vrei sa faci cat mai frumos si pus la punct serverul , dar iddea de mai sus o strica rau. Multumesc de ascultare si sper sa se faca ceva in privinta asta. Edited October 27, 2013 by HyperionZEW Quote
sNaCks Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Update-ul este OK . Dar chestia e ca nu suport MAI ALES SEARA LA WAR . CA SE BLOCHEAZA !!! PArca nu poate tine hostu 950+ Quote
Ghelbeaza Cristian Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Este un update bun se putea si mai bine, acum nu putem cere de fiecare data ceva frumos, are si Shad0w viata personala nu poate sta dupa un server, nu vedeti ca se ocupa cat poate in timpul liber, sper sa mai faca un update major sa se cunoasca si sa ne multumeasca pe toti. Quote
Heydrich Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Asa e am pierdut foarte multi playeri... Poate cand o sa se deschida SF...Vor mai veni..Pana atunci nu decat de sperat.. :) Quote
CatalinConstantinAilincai Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 (edited) Adaugati factiuni cu kilu, dar cu joburi ce faceti ma? :)) Edited November 3, 2013 by Catarga Quote
SsoulMihawkSs Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Foarte bine ca ati facut radio va felicit. Quote
PzCiU11 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 imi plac noile updaturile dar ar mai trebui ceva...! ideia cu radio este cea mai inspirata de pana acuma Quote
Martaz. Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Factiunile, usor, usor incep sa se 'dubleze', iar asta este un lucru foarte bun. Quote
AndrewShineXD Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 De acord cu martaz, ar fi bine să fie mafii și în SF, dacă ar fi să se bage. Quote
dAlywow Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 De acord cu martaz, ar fi bine să fie mafii și în SF, dacă ar fi să se bage. Si daca "aceia" din SF au war in Los Santos? Pierd 5 minute din war mergand pana in LS. Factiunile, usor, usor incep sa se 'dubleze', iar asta este un lucru foarte bun. Quote
Bodie Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Factiunile, usor, usor incep sa se 'dubleze', iar asta este un lucru foarte bun. Quote
Sonny. Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Este foarte interesant update-ul, mie cel putin imi place. Quote
UtzuBraila Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 (edited) Update-urile nu mi se par atat de rele, dar faza cu 0.25 ore jucate e un pic cam exagerata, dar destul de corecta. Edited November 6, 2013 by ShokBR Quote
tHeFaStErU Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Bine ca sa scos faza cu orele jucate si cea cu accidentul cu masina. Quote
Mr.Jaks Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 De acord cu martaz, ar fi bine să fie mafii și în SF, dacă ar fi să se bage. Ar fi ceva, sau sa se mute doua din cele de acum. Quote
Scott_Rogers Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Cred că ar fi cazul să se marăească și bugetul joburilor. Quote
Scrum Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Nasol ca sa mutat Cnn LS Si Paint :( Ba chiar deloc, cel putin la CNN LS era o aglomeratie de masini pe toata strada, uneori trebuia sa franezi foarte mult sa poti sa treci de acea zona din cauza masinilor parcate. Quote
stangaby98 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Foarte interesant update-urile gg . Quote
Recommended Posts