Don_Shanks Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Abia astept sa vad la urmatorul update cu ce idei mai vine Shadow. Quote
DonJuvelo Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Acum se face vreo modificare tot se inchide sv si nu inteleg dc eu il mai las online sami fac banii puteti face cv la el sa numai faca asa eu pierd banii aia :( !!! Quote
Mircea1234 Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 imi plac noile update-uri Foarte bune noile update-uri Quote
Liviu97 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Super update-uri si foarte RP , respect Shadow !! Quote
GyX Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 "- sunt 3 tipuri de marfuri ce pot fi livrate: legale, ilegale si explozive.- pentru marfurile ilegale se primesc cu 25% mai multi bani, dar daca esti vazut de un politist ca livrezi marfuri ilegale, vei primi wanted 1 si vei fi arestat.- pentru marfurile ilegale se primesc cu 50% mai multi bani, dar truck-ul si trailerul explodeaza mult mai repede." Cuvantul colorat ar trebui inlocuit de "explozive", nu? Bunicele update-urile; ma atrage comanda cu care blochezi un player. (pentru iphone) :D Quote
Moraru Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 http://forum.bugged.ro/topic/1581-sugestii-pentru-server/page-118 puteti sa va uitati cine a facut sugestia pt skills la joburi :D Quote
Lord7 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Frate, mai bagati si voi cateva joburi. Ati bagat astea si ce a-ti zis? "Se descruca astia cu joburile actuale", nu e deloc asa. Cel mai bun job fiind trucker, 5 indivizi sare pe un tir si ce ai facut? Nu ai cum sa faci un ban la trucker. Bagati acolo 2-3 joburi noi + ca castigati playeri ;) Factiuni tot bagati dar la civili nu va ganditi. Quote
BlackOutCRYS Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Scoateti CP-urile de la trucker din interiorul oraselor. Faceti inca 1 sau 2 locuri ca cel de unde iei job-ul trucker. Quote
Razvyc Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 e genial jobul de trucker... doar ca prea multi "inteligenti" care orice ai face intra in tine cu tirul.. gj Shad0w Quote
IonutTudor Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 (edited) Imi place update-ul in mare parte. Dar la imbulzeala de pe camp unde te duci prima data sa incepi munca sunt toti noobi acolo si nu iti dau pace. Pana alegi tu checkpointul vine unu si iti fura tirul: http://i.imgur.com/UJGpY19.png - aici e la campie, iar aici mi l-a furat unu' cand am ajuns la checkpointu' 24/7 LS , pana am urcat a venit un "Tractor" si mi-a furat tirul: http://i.imgur.com/0AtVQBo.png - "Tractor has trown Whats_UP from their vehicle. Deci ar trebui comanda /lock la trucker. Iar in legatura cu banii: Inainte luai 30k pe distante mici iar acum iei 21k pe distante foarte mari. Inteleg faza asta dar in realitate nu cred ca un pescar prinde un peste de 170k iar un sofer de tir ia 25% din pestele dat exemplu. Iar acum la FISH. Frate trebuie sa te duci chiar in tricoul de la fish ca sa poti pescui. La toata imbulzeala aia e un lag mai mare ca pe plaja si imbulzeala mare. @ @@Tibi faceti sa putem pescui pe o zona mai mare cum a fost inainte macar pentru ca e multa imbulzeala. Si am vazut ca ati scos Lawn Mower. Mai uitati-va pe la Sugestii pentru Server si incercati sa faceti un rezumat din toate joburile propuse pentru ca factiuni sunt destule deocamdata, dar prea putine joburi. Edited December 17, 2013 by Whats_UP Quote
Moraru Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 eu zic sa fie fish in lv pt ca e prea mare lag in ls mai ales pe plaja Quote
EnergyK Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Preturile la masini au diferenta prea mare. Un infernus 140kk iar un uranus de exemplu e 15kk.. Quote
Macedon Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Bunicele cele doua job-uri Trucker / Fisherman,insa ar mai fi ceva de adaugat la jobul Trucker odata cu cresterea in skill level sa primesti si mai multi bani.Bun pana la skill level 3 sa fie lasata aceiasi suma primita sa faca diferenta doar distanta dar de la skill 3 in sus sa iei cu 25% mai mult pentru orice tip de marfa pe orice distanta,de ce spun asta? Pentru ca am facut skill 4 la Trucker si deja a devenit monotomie iau aceiasi bani...aceleasi curse adica numai ma simt atras de job,pana sa fac skill 3 ma atragea ca asteptam sa deschid ceva nou,acum numai am ce. Iar la fisherman ar trebui sa fie mai desi pesti aia care sunt cam ''raruti'' oricum doua job-uri excelente pentru incepatori daca esti muncitor si ambitios intr-o saptamana te pui pe picioare sa zic asa,felicitari pentru munca depusa! Quote
FlitanAdrian Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 (edited) salut .stie careva care e faza cu skill 6 la fisherman ca cu skill 5 prindeam numai pesti rari iar acum la 6 prind numai pesti obisnuiti peste 15 incercari si mereu peste obisnuit(pana in 20k)? Edited December 20, 2013 by kingbase Quote
far0 Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Daca in loc de 60 secunde timpul pentru folosirea comenzii /heal ar scadea la 30 secunde, ar fi perfect. 60 secunde este exagerat de mult. (parerea mea) Quote
Unpredict Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Mi se pare mult prea aiurea ultimul update legat de fish, la skill 5, iau absolut mereu Common fish, pentru ce Dumnezeu s-au mai pus skill-uri daca nu te ajuta cu absolut nimic? Este o mare prostie, pacat de job, era foarte frumos inainte de ultimul update. Quote
AdvanC3 Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Shad0w,nu-mi convine(si nu cred ca doar mi-e) la fish din cate am observat cu cat ai skil-u mai mare iti cresc sansele sa prinzi pesti de toata jena...in loc sa-ti creaca sansele sa prinzi un peste rar(ca de 2 zile nici dai'a nu mai prind avand in vedere ca am skill 5)iti descresc,e ca un sut in fund...adica no-i ne chinuim sa facem skill si degeaba.. Quote
Arab.zEw Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 @ scoate secundele la /heal hq e nasol. Quote
EuMent Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 de la ultimul update se prind 90 % common fish sub 20 k indiferent de skill. genial Quote
BlackEvil Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Ultim-ul update m-a surprins prin fapt-ul ca SF-u va fi deschis oficial 22/12/2013 ora: 18:00 Cel mai frumos lucru : SF si job-ul nou FisherMan. Sper ca va tine acest job tot asa. Multumiri @ Quote
BlackOutCRYS Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Craciunu' asta nimic, niciun event cum au fost cele de la aniversare :(? Quote
Macedon Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Craciunu' asta nimic, niciun event cum au fost cele de la aniversare :(? http://bugged.ro/craciun-fericit/ Intra aici si vezi tot ce tine de event,sper ca te-am lamurit,chiar era asa greu? Quote
vladpn11 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 de ce cere serverul parola ? si care e parola ?? Quote
Kazimiruleaza Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 de ce cere serverul parola ? si care e parola ?? Bună întrebare. :)) Quote
Traianus_Decebalus Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 @@vladpn11 parola la server e parolatemporara si e o problema cu hostu sau nus cu altceva. 1 Quote
Recommended Posts