Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

"- sunt 3 tipuri de marfuri ce pot fi livrate: legale, ilegale si explozive.
- pentru marfurile ilegale se primesc cu 25% mai multi bani, dar daca esti vazut de un politist ca livrezi marfuri ilegale, vei primi wanted 1 si vei fi arestat.
- pentru marfurile ilegale se primesc cu 50% mai multi bani, dar truck-ul si trailerul explodeaza mult mai repede."

Cuvantul colorat ar trebui inlocuit de "explozive", nu?

Bunicele update-urile; ma atrage comanda cu care blochezi un player. (pentru iphone) :D

Posted

Frate, mai bagati si voi cateva joburi. Ati bagat astea si ce a-ti zis? "Se descruca astia cu joburile actuale", nu e deloc asa. Cel mai bun job fiind trucker, 5 indivizi sare pe un tir si ce ai facut? Nu ai cum sa faci un ban la trucker. Bagati acolo 2-3 joburi noi + ca castigati playeri ;) Factiuni tot bagati dar la civili nu va ganditi.

Posted (edited)

Imi place update-ul in mare parte.  Dar la imbulzeala de pe camp unde te duci prima data sa incepi munca sunt toti noobi acolo si nu iti dau pace. Pana alegi tu checkpointul vine unu si iti fura tirul: http://i.imgur.com/UJGpY19.png - aici e la campie, iar aici mi l-a furat unu' cand am ajuns la checkpointu'  24/7 LS , pana am urcat a venit un "Tractor" si mi-a furat tirul: http://i.imgur.com/0AtVQBo.png   - "Tractor has trown Whats_UP from their vehicle.

Deci ar trebui comanda /lock la trucker.

Iar in legatura cu banii: Inainte luai 30k pe distante mici iar acum iei 21k pe distante foarte mari. Inteleg faza asta dar in realitate nu cred ca un pescar prinde un peste de 170k iar un sofer de tir ia 25% din pestele dat exemplu. 

Iar acum la FISH. Frate trebuie sa te duci chiar in tricoul de la fish ca sa poti pescui.  La toata imbulzeala aia e un lag mai mare ca pe plaja si imbulzeala mare. @ @@Tibi  faceti sa putem pescui pe o zona mai mare cum a fost inainte macar pentru ca e multa imbulzeala.

Si am vazut ca ati scos Lawn Mower.  Mai uitati-va pe la Sugestii pentru Server si incercati sa faceti un rezumat din toate joburile propuse pentru ca factiuni sunt destule deocamdata, dar prea putine joburi.

Edited by Whats_UP
Posted

Bunicele cele doua job-uri Trucker / Fisherman,insa ar mai fi ceva de adaugat la jobul Trucker odata cu cresterea in skill level sa primesti si mai multi bani.Bun pana la skill level 3 sa fie lasata aceiasi suma primita sa faca diferenta doar distanta dar de la skill 3 in sus sa iei cu 25% mai mult pentru orice tip de marfa pe orice distanta,de ce spun asta? Pentru ca am facut skill 4 la Trucker si deja a devenit monotomie iau aceiasi bani...aceleasi curse adica numai ma simt atras de job,pana sa fac skill 3 ma atragea ca asteptam sa deschid ceva nou,acum numai am ce. Iar la fisherman ar trebui sa fie mai desi pesti aia care sunt cam ''raruti'' oricum doua job-uri excelente pentru incepatori daca esti muncitor si ambitios intr-o saptamana te pui pe picioare sa zic asa,felicitari pentru munca depusa!

Posted (edited)

salut .stie careva care e faza cu skill 6 la fisherman ca cu skill 5 prindeam numai pesti rari iar acum la 6 prind numai pesti obisnuiti peste 15 incercari si mereu peste obisnuit(pana in 20k)?

Edited by kingbase
Posted

Daca in loc de 60 secunde timpul pentru folosirea comenzii /heal ar scadea la 30 secunde, ar fi perfect. 60 secunde este exagerat de mult. (parerea mea)

Posted

Mi se pare mult prea aiurea ultimul update legat de fish, la skill 5, iau absolut mereu Common fish, pentru ce Dumnezeu s-au mai pus skill-uri daca nu te ajuta cu absolut nimic? Este o mare prostie, pacat de job, era foarte frumos inainte de ultimul update.

Posted

Shad0w,nu-mi convine(si nu cred ca doar mi-e) la fish din cate am observat cu cat ai skil-u mai mare iti cresc sansele sa prinzi pesti de toata jena...in loc sa-ti creaca sansele sa prinzi un peste rar(ca de 2 zile nici dai'a nu mai prind avand in vedere ca am skill 5)iti descresc,e ca un sut in fund...adica no-i ne chinuim sa facem skill si degeaba..

Posted

Ultim-ul update m-a surprins prin fapt-ul ca SF-u va fi deschis oficial 22/12/2013 ora: 18:00

Cel mai frumos lucru : SF si job-ul nou FisherMan. Sper ca va tine acest job tot asa.

Multumiri @

• 2 weeks later...