Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutare, astazi va voi prezenta o mica parte din modurile mele, adica modurile ce tin de grafica. Fara alte comentarii, va voi lasa sa vizionati videoclipul si astepti parerile voastre, fie  bune, fie rele.

Enchanced Graphics Mod (ENB): Link!

SRT3 ( Textures): Link!

Edited by Alliance ValentYnn.
  • Upvote 9
Posted (edited)

Frumos, imi poti spune configuratia PC-ului tau?

CPU: Intel Core i5 3470

GPU: Gigabyte Geforce GTX 960 G1 GAMING

Ram: 4GB 1866Mhz

Mobo: AsRock Fatal1ty Z77 Professional-M

Multumesc! :)

Edited by Alliance ValentYnn.
Posted (edited)

Lol, ce PC ai frate... +1. Daca bag astea, imi merge in 1 fps =]]]]]]]]]]]]].

Cate FPS-uri ai? :)).

Edited by DeVoN..AoW
Posted

Lol, ce PC ai frate... +1. Daca bag astea, imi merge in 1 fps =]]]]]]]]]]]]].

Cate FPS-uri ai? :)).

Multumesc! :). Am in jur de 60 FPS-uri.

Posted

Salutare, astazi va voi prezenta o mica parte din modurile mele, adica modurile ce tin de grafica. Fara alte comentarii, va voi lasa sa vizionati videoclipul si astepti parerile voastre, fie  bune, fie rele.

Enchanced Graphics Mod (ENB): Link!

SRT3 ( Textures): Link!

Sunt super dar nu merg pe orice pc.

Posted

Parerea mea ENB-urile etc. strica farmecul jocului.... dar frumos +1 cand am timp.

Jocul e acelasi, doar ca are o grafica mai imbunatatita, nu poti ramane mereu la Gta San Andreas normal, iar daca ai un PC destul de bun, dar totusi iti place mult jocul, poti face un upgrade destul de frumos, nu poti in 2030 sa joci un joc din 2004, cand atunci vor aparea jocuri de au o grafica mai frumoasa decat iti poti imagina.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp