Popular Post Pepe Rezmuves Posted April 6, 2015 Popular Post Posted April 6, 2015 (edited) Am deschis acest topic, dupa ce eu am luat ban total aiurea, dupa ce dovezile aduse de acel player au fost total aiurea. Asa ca, am decis sa deschid acest topic pentru a vedea ownerii serverului ce se intampla printre randurile mafiotilor. Dupa cum stiu toti, de cand a lasat Drukh liderul la Los Aztecas, mafia condusa de ALECSEY666, The Rifa si-a adus toti arabii posibil codati de pe server, dar si cativa care sunt de alte origini, fiind si romani. Acum sa trecem la subiect, eu am luat ban permanent pe motiv ca l-am amenintat pe M9ass ca il floodez. Asta este total aiurea, eu i-am sugerat sa isi schimbe reteaua de internet pentru ca noi nu putem sa ii dam DMG ca primeste usor desync, iar dupa ce i-am sugerat asta, el a refuzat in rupul capului, apoi, de nervi i-am promis ca nu mai intra la war-uri ca v-a fi banat permanent pentru cheats-ul pe care il are, stie el sa il ascunda de admini, dar de mine nu, doar daca as avea datele lui si un admin langa mine sa filmeze ar fi banat. Dupa ce m-am enervat cu ce s-a intamplat, eu le propun adminilor, ca daca un lider mafiot e constient ca are un membru codat, care face 5-6 playeri odata, ei avand full HP, fara ca liderul sa demita acei membri, liderul sa fie scos din functie pentru neseriozitate, asta e parerea mea. Adica, noi(mafia Ballas), avem membri foarte buni, care nu au cheats-uri, lucram toti foarte strict si grupat, dar nu avem cum, mergem 5-6 mafioti din ballas pe un mafiot advers, codat si el singur ne face pe toti 6? Cum vine asta? Asa ceva e imposibil fara cheats. CONCLUZIE: Mafiotii care fac 5-6 playeri odata, dandule 3/3 la toti 6, el fiind singur in jurul lui, sa primeasca ban 90 de zile(strict la war), sau, acestia sa aiba o dovada ca nu sunt codati(filmat), pentru ca toti cei listati mai sus, au tot timpul 100 fps. In acel video, trebuie sa faca singur cel putin jumate din mafiotii care vin pe el(3/6) pentru a primii unban. Parerea mea, este cea mai buna sugestie anti-codati de pe server. Acest server este unul foarte nedorit, tot mai multi playerii, acestia fiind mafioti, se lasa de server pentru ca ei nu se pot juca corect din vina celorlalti playerii, ei find obligati sa recurga la cheats, dar nu doresc sa fie banati. Cine joaca pe comunitate de un an jumate, doi ani, pe vremea cand Lucyfer era lider la Yakuza, toata lumea stie ce insemna un war, nu exista codat pe server, totul era foarte frumos, foarte RP, acum in schimb totul este foarte urat. Daca sunteti de acord cu mine, va rog sa imi acordati +1, pentru a scapa de codatii de pe server si a ajunge iar acest server in punctul la care era acum 2 ani, unde la war nu se stia ce e ala codat!!! VA ROG SA CITITI TOTUL CU ATENTIE, ESTE UN SUBIECT FOARTE DELICAT PENTRU BUGGED, TOT MAI MULTI CODATI VIN LA NOI PE COMUNITATE! Edited April 6, 2015 by S.W.A.T 54
Giroud Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Am deschis acest topic, dupa ce eu am luat ban total aiurea, dupa ce dovezile aduse de acel player au fost total aiurea. Asa ca, am decis sa deschid acest topic pentru a vedea ownerii serverului ce se intampla printre randurile mafiotilor. Dupa cum stiu toti, de cand a lasat Drukh liderul la Los Aztecas, mafia condusa de ALECSEY666, The Rifa si-a adus toti arabii posibil codati de pe server, dar si cativa care sunt de alte origini, fiind si romani. Codatii acestia find: M9ass - co-lider The Rifa, 10/10 si 3/3 oricarei persoane, avand si un ping de peste 100 tot timpul, ceea ce e imposibil ce face el. Pasha - 10/10 m4, 3/3 deagle, nu rateaza niciodata. JuNNker - 10/10 si 3/3, nu rateaza niciodata. Ephialtes. - Face 5-6 playeri odata la war, acestia avand full HP si dandule tuturor playerilor 3/3. Face kill list oricand si zice lumea ca nu are cheats-uri. xTuTy.H3ell - 3/3 si 10/10 la war, nu rateaza. .Kagoget - arab, prieten cu m9ass, codat infect, face tot ce face m9ass. []lRyio - 3/3 si 10/10 la war, nu rateaza. CLOiD - 3/3 si 10/10 la war, aceiasi chestie ca si cu ceilalti, gen m9ass doar ca roman. Lista continua cu alti mafioti din alte mafii. Acum sa trecem la subiect, eu am luat ban permanent pe motiv ca l-am amenintat pe M9ass ca il floodez. Asta este total aiurea, eu i-am sugerat sa isi schimbe reteaua de internet pentru ca noi nu putem sa ii dam DMG ca primeste usor desync, iar dupa ce i-am sugerat asta, el a refuzat in rupul capului, apoi, de nervi i-am promis ca nu mai intra la war-uri ca v-a fi banat permanent pentru cheats-ul pe care il are, stie el sa il ascunda de admini, dar de mine nu, doar daca as avea datele lui si un admin langa mine sa filmeze ar fi banat. Dupa ce m-am enervat cu ce s-a intamplat, eu le propun adminilor, ca daca un lider mafiot e constient ca are un membru codat, care face 5-6 playeri odata, ei avand full HP, fara ca liderul sa demita acei membri, liderul sa fie scos din functie pentru neseriozitate, asta e parerea mea. Adica, noi(mafia Ballas), avem membri foarte buni, care nu au cheats-uri, lucram toti foarte strict si grupat, dar nu avem cum, mergem 5-6 mafioti din ballas pe un mafiot advers, codat si el singur ne face pe toti 6? Cum vine asta? Asa ceva e imposibil fara cheats. CONCLUZIE: Mafiotii care fac 5-6 playeri odata, dandule 3/3 la toti 6, el fiind singur in jurul lui, sa primeasca ban 90 de zile(strict la war), sau, acestia sa aiba o dovada ca nu sunt codati(filmat), pentru ca toti cei listati mai sus, au tot timpul 100 fps. In acel video, trebuie sa faca singur cel putin jumate din mafiotii care vin pe el(3/6) pentru a primii unban. Parerea mea, este cea mai buna sugestie anti-codati de pe server. Acest server este unul foarte nedorit, tot mai multi playerii, acestia fiind mafioti, se lasa de server pentru ca ei nu se pot juca corect din vina celorlalti playerii, ei find obligati sa recurga la cheats, dar nu doresc sa fie banati. Cine joaca pe comunitate de un an jumate, doi ani, pe vremea cand Lucyfer era lider la Yakuza, toata lumea stie ce insemna un war, nu exista codat pe server, totul era foarte frumos, foarte RP, acum in schimb totul este foarte urat. Daca sunteti de acord cu mine, va rog sa imi acordati +1, pentru a scapa de codatii de pe server si a ajunge iar acest server in punctul la care era acum 2 ani, unde la war nu se stia ce e ala codat!!! VA ROG SA CITITI TOTUL CU ATENTIE, ESTE UN SUBIECT FOARTE DELICAT PENTRU BUGGED, TOT MAI MULTI CODATI VIN LA NOI PE COMUNITATE! +1 man, si eu i-am facut post pentru radar patrat si nu a luat nimic.. http://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/348996
Fielddone2 Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Nu prea iti acord dreptate, cu toate ca ai spus unele lucruri adevarate, faza cu filmatu zic ca nu e o idee buna, unii au 30-40 fps la war si zbarnaie. Cum sa filmeze ei cu 30-40 fps? Iti dai seama ca le scade FPS la 10 si nu mai nimereste nimic? Unii poate nu sunt codati. Gen Ephialtes, nu mi se pare codat, aseara l-am facut cu 15 hp si el full, dar na, daca tu crezi ca e bine, nu comentez.
Pepe Rezmuves Posted April 6, 2015 Author Posted April 6, 2015 Nu prea iti acord dreptate, cu toate ca ai spus unele lucruri adevarate, faza cu filmatu zic ca nu e o idee buna, unii au 30-40 fps la war si zbarnaie. Cum sa filmeze ei cu 30-40 fps? Iti dai seama ca le scade FPS la 10 si nu mai nimereste nimic? Unii poate nu sunt codati. Gen Ephialtes, nu mi se pare codat, aseara l-am facut cu 15 hp si el full, dar na, daca tu crezi ca e bine, nu comentez. Cei care au 30-40 fps la war nu fac kill-list singuri intr-o secunda, iti garantez asta.
cruise Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Cei care au 30-40 fps la war nu fac kill-list singuri intr-o secunda, iti garantez asta. si daca eu iti fac?
RemixX Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 +1 man, si eu i-am facut post pentru radar patrat si nu a luat nimic.. http://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/348996 Cica mapa rotunda, iar rama patrata, Zoko e noob? Pentru a avea aceea rama patrata, trebuie Radarrect.asi, ceea ce e un fisier .asi, wtf :|.
EasyEx Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 ce sa faci ba c***, asta-i buggedu de azi, 100 de arabi cu pingu 100 + care dau doar 10/10. Si ma refer la cei din [bAD] care nu rateaza un glont. Au windows-u in araba si nu le gaseste nimic, n-ai ce sa le faci. 1
Sm0K3R Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Cica mapa rotunda, iar rama patrata, Zoko e noob? Pentru a avea aceea rama patrata, trebuie Radarrect.asi, ceea ce e un fisier .asi, wtf :|. Esti nab? =]]] Rama este patrata pentru ca este modificat din hud.txd Radardisc-ul, ca sa fie complet patrat iti trebe radarect.asi, care nu il are Fuck logic..incearca si tu si te convingi
spleeff Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 +1 man, si eu i-am facut post pentru radar patrat si nu a luat nimic.. http://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/348996 tu esti cam paralel cu mafiile, asa-i? stii ce inseamna mapa patrata?
Mr_Universe Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Ok, total de acord. Sunt prea multi copii de 12 ani care isi fac cont de lv 15 (cu 10ore jucate) special pentru coduri si ii vezi dupa 3 zile cu co-lider. Servreul asta s-a facut atat de popular in momentul in care mafiile erau la moda, undeva acum 1 an jumatate, 2 ani cand majoritatea adminilor erau mafioti si vedeau playerii cu coduri (foarte putini pe atunci). Nu zic ca Kosovoy nu face teste TW bine, ba chiar le face foarte bine, dar acum functiile se iau pe clanuri (se stiu ele), pe pile si de cele mai multe ori pe Taxi. Fara suparare, dar unde era Taxi, SI-ul, Paramedicul acum 2 ani? Erau 0 barate. Serverul era bun pentru ca mafiile erau bune. Intre timp (cel putin pe blue, pe red nu cunosc atat de bine situatia), daca esti un player care nu se evidentiaza prin nimic, doar cateva zile in Taxi sau SI... hopa are helper, lider, admin s.a.m.d. Vad ca nici pe owneri nu-i mai intereseaza mafiile, defapt... pe cine sa intereseze? O luam cu levelul: RayaN (admin lv5 || foarte bun admin de altfel) a obtinut functia cu Taxi si de acolo s-a descurcat; Ripzor (lv4) a obtinut functia in SI; Arthur,ARS.Cross;Yakamura;SPARTAN;FunnyMan;BlueMix;Atex.Tkd;Holler;Reloadd;Kandel etc. au obtinut functia pt. Paramedic/Taxi/Departamente... Paraleli cu mafiile majoritatea adminilor. La cati playeri consacrati s-au retras... serverul ramane 1000/1000 datorita copiilor care joaca pentru 3kk la barbut sa-si ia un Faggio...playeri care nu au sanse vreoadata la functii. Intre timp mafiile au sczut enorm... liderii la mafii inainte tineau foarte putin functia (daca aveai peste 30 de zile erai bun), dar nu erau codati, nu era lag la war-uri, de ce? Lagul nu are nicio legatura cu playerii (de asemenea trebuie facut un virtual world pt waruri), dar in vremea aceea adminii erau mafioti si playerii erau testtati in continuu la waruri, si erau banati toti codatii. Acum pe cine intereseaza? Face Yakamura teste TW? N-are sanse sa gaseasca [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] nici pe desktop pentru ca nu stie ce e ala... 3
DoNgy. Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Am deschis acest topic, dupa ce eu am luat ban total aiurea, dupa ce dovezile aduse de acel player au fost total aiurea. Asa ca, am decis sa deschid acest topic pentru a vedea ownerii serverului ce se intampla printre randurile mafiotilor. Dupa cum stiu toti, de cand a lasat Drukh liderul la Los Aztecas, mafia condusa de ALECSEY666, The Rifa si-a adus toti arabii posibil codati de pe server, dar si cativa care sunt de alte origini, fiind si romani. Codatii acestia find: M9ass - co-lider The Rifa, 10/10 si 3/3 oricarei persoane, avand si un ping de peste 100 tot timpul, ceea ce e imposibil ce face el. Pasha - 10/10 m4, 3/3 deagle, nu rateaza niciodata. JuNNker - 10/10 si 3/3, nu rateaza niciodata. Ephialtes. - Face 5-6 playeri odata la war, acestia avand full HP si dandule tuturor playerilor 3/3. Face kill list oricand si zice lumea ca nu are cheats-uri. xTuTy.H3ell - 3/3 si 10/10 la war, nu rateaza. .Kagoget - arab, prieten cu m9ass, codat infect, face tot ce face m9ass. []lRyio - 3/3 si 10/10 la war, nu rateaza. CLOiD - 3/3 si 10/10 la war, aceiasi chestie ca si cu ceilalti, gen m9ass doar ca roman. Lista continua cu alti mafioti din alte mafii. Acum sa trecem la subiect, eu am luat ban permanent pe motiv ca l-am amenintat pe M9ass ca il floodez. Asta este total aiurea, eu i-am sugerat sa isi schimbe reteaua de internet pentru ca noi nu putem sa ii dam DMG ca primeste usor desync, iar dupa ce i-am sugerat asta, el a refuzat in rupul capului, apoi, de nervi i-am promis ca nu mai intra la war-uri ca v-a fi banat permanent pentru cheats-ul pe care il are, stie el sa il ascunda de admini, dar de mine nu, doar daca as avea datele lui si un admin langa mine sa filmeze ar fi banat. Dupa ce m-am enervat cu ce s-a intamplat, eu le propun adminilor, ca daca un lider mafiot e constient ca are un membru codat, care face 5-6 playeri odata, ei avand full HP, fara ca liderul sa demita acei membri, liderul sa fie scos din functie pentru neseriozitate, asta e parerea mea. Adica, noi(mafia Ballas), avem membri foarte buni, care nu au cheats-uri, lucram toti foarte strict si grupat, dar nu avem cum, mergem 5-6 mafioti din ballas pe un mafiot advers, codat si el singur ne face pe toti 6? Cum vine asta? Asa ceva e imposibil fara cheats. CONCLUZIE: Mafiotii care fac 5-6 playeri odata, dandule 3/3 la toti 6, el fiind singur in jurul lui, sa primeasca ban 90 de zile(strict la war), sau, acestia sa aiba o dovada ca nu sunt codati(filmat), pentru ca toti cei listati mai sus, au tot timpul 100 fps. In acel video, trebuie sa faca singur cel putin jumate din mafiotii care vin pe el(3/6) pentru a primii unban. Parerea mea, este cea mai buna sugestie anti-codati de pe server. Acest server este unul foarte nedorit, tot mai multi playerii, acestia fiind mafioti, se lasa de server pentru ca ei nu se pot juca corect din vina celorlalti playerii, ei find obligati sa recurga la cheats, dar nu doresc sa fie banati. Cine joaca pe comunitate de un an jumate, doi ani, pe vremea cand Lucyfer era lider la Yakuza, toata lumea stie ce insemna un war, nu exista codat pe server, totul era foarte frumos, foarte RP, acum in schimb totul este foarte urat. Daca sunteti de acord cu mine, va rog sa imi acordati +1, pentru a scapa de codatii de pe server si a ajunge iar acest server in punctul la care era acum 2 ani, unde la war nu se stia ce e ala codat!!! VA ROG SA CITITI TOTUL CU ATENTIE, ESTE UN SUBIECT FOARTE DELICAT PENTRU BUGGED, TOT MAI MULTI CODATI VIN LA NOI PE COMUNITATE! Tuty ăla e SweeT aka Invatacel care dă /q la teste , e codat sigur ăla.
RemixX Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Esti nab? =]]] Rama este patrata pentru ca este modificat din hud.txd Radardisc-ul, ca sa fie complet patrat iti trebe radarect.asi, care nu il are Fuck logic..incearca si tu si te convingi Corect dude, am gresit. Dar vezi pe cine faci nab altadata, ca in domeniul modurilor, nu ma faci si nici in domeniul SA:MP, am si eu vechimea mea pe comunitate si nu accept ca oricine sa ma faca nab, ok?
Bodie Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 M9ass - co-lider The Rifa, 10/10 si 3/3 oricarei persoane, avand si un ping de peste 100 tot timpul, ceea ce e imposibil ce face el. Pentru asta eu bag mana in foc, nu are, e bun si joaca-n low fps si se misca mai bine ca voi, de ceilalti nu stiu ce sa zic.
Pepe Rezmuves Posted April 6, 2015 Author Posted April 6, 2015 Ephialtes si M9SS nu sunt codati Sa se filmeze amandoi la paint macar odata si atunci te cred. amandoi au 70+ fps la war.
Sm0K3R Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Corect dude, am gresit. Dar vezi pe cine faci nab altadata, ca in domeniul modurilor, nu ma faci si nici in domeniul SA:MP, am si eu vechimea mea pe comunitate si nu accept ca oricine sa ma faca nab, ok? Ok ok,imi cer scuze Dar daca tot ai zis ca nu te fac in domeniul modurilor..dc nu ai stiut despre ce e vorba? Si dc imi zici mie sa vad pe cine fac noob, atata timp cat tu l-ai facut pe Zoko noob?
tiranian1 Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Mor :))). Cine nu joaca cu cheats pe BuGGed, hai sa fim seriosi, daca te duci la paint sigur trebuie sa fie 1-2 codatii! Comunitate Bugged este 69 % plina cu codatii! Asta se intambla din cauza adminiilor, uni habar n-au sa faca test TW... Bafta in continuare SWAT :)))...
RemixX Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Ok ok,imi cer scuze Dar daca tot ai zis ca nu te fac in domeniul modurilor..dc nu ai stiut despre ce e vorba? Si dc imi zici mie sa vad pe cine fac noob, atata timp cat tu l-ai facut pe Zoko noob? Nu am fost atent in legatura cu modul. Imi permit sa-l fac noob, atata timp cat el nu are vechimea mea, degeaba are o functie. Si eu puteam avea daca jucam pe un singur cont pana acum, dar am schimbat vreo 4-5 conturi si nu pentru ca am fost banat sau alte prostii.. Oricum, nu se aplica faptul ca e noob, odata ce am gresit eu.
Raulinkov Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Am deschis acest topic, dupa ce eu am luat ban total aiurea, dupa ce dovezile aduse de acel player au fost total aiurea. Asa ca, am decis sa deschid acest topic pentru a vedea ownerii serverului ce se intampla printre randurile mafiotilor. Dupa cum stiu toti, de cand a lasat Drukh liderul la Los Aztecas, mafia condusa de ALECSEY666, The Rifa si-a adus toti arabii posibil codati de pe server, dar si cativa care sunt de alte origini, fiind si romani. Codatii acestia find: M9ass - co-lider The Rifa, 10/10 si 3/3 oricarei persoane, avand si un ping de peste 100 tot timpul, ceea ce e imposibil ce face el. Pasha - 10/10 m4, 3/3 deagle, nu rateaza niciodata. JuNNker - 10/10 si 3/3, nu rateaza niciodata. Ephialtes. - Face 5-6 playeri odata la war, acestia avand full HP si dandule tuturor playerilor 3/3. Face kill list oricand si zice lumea ca nu are cheats-uri. xTuTy.H3ell - 3/3 si 10/10 la war, nu rateaza. .Kagoget - arab, prieten cu m9ass, codat infect, face tot ce face m9ass. []lRyio - 3/3 si 10/10 la war, nu rateaza. CLOiD - 3/3 si 10/10 la war, aceiasi chestie ca si cu ceilalti, gen m9ass doar ca roman. Lista continua cu alti mafioti din alte mafii. Acum sa trecem la subiect, eu am luat ban permanent pe motiv ca l-am amenintat pe M9ass ca il floodez. Asta este total aiurea, eu i-am sugerat sa isi schimbe reteaua de internet pentru ca noi nu putem sa ii dam DMG ca primeste usor desync, iar dupa ce i-am sugerat asta, el a refuzat in rupul capului, apoi, de nervi i-am promis ca nu mai intra la war-uri ca v-a fi banat permanent pentru cheats-ul pe care il are, stie el sa il ascunda de admini, dar de mine nu, doar daca as avea datele lui si un admin langa mine sa filmeze ar fi banat. Dupa ce m-am enervat cu ce s-a intamplat, eu le propun adminilor, ca daca un lider mafiot e constient ca are un membru codat, care face 5-6 playeri odata, ei avand full HP, fara ca liderul sa demita acei membri, liderul sa fie scos din functie pentru neseriozitate, asta e parerea mea. Adica, noi(mafia Ballas), avem membri foarte buni, care nu au cheats-uri, lucram toti foarte strict si grupat, dar nu avem cum, mergem 5-6 mafioti din ballas pe un mafiot advers, codat si el singur ne face pe toti 6? Cum vine asta? Asa ceva e imposibil fara cheats. CONCLUZIE: Mafiotii care fac 5-6 playeri odata, dandule 3/3 la toti 6, el fiind singur in jurul lui, sa primeasca ban 90 de zile(strict la war), sau, acestia sa aiba o dovada ca nu sunt codati(filmat), pentru ca toti cei listati mai sus, au tot timpul 100 fps. In acel video, trebuie sa faca singur cel putin jumate din mafiotii care vin pe el(3/6) pentru a primii unban. Parerea mea, este cea mai buna sugestie anti-codati de pe server. Acest server este unul foarte nedorit, tot mai multi playerii, acestia fiind mafioti, se lasa de server pentru ca ei nu se pot juca corect din vina celorlalti playerii, ei find obligati sa recurga la cheats, dar nu doresc sa fie banati. Cine joaca pe comunitate de un an jumate, doi ani, pe vremea cand Lucyfer era lider la Yakuza, toata lumea stie ce insemna un war, nu exista codat pe server, totul era foarte frumos, foarte RP, acum in schimb totul este foarte urat. Daca sunteti de acord cu mine, va rog sa imi acordati +1, pentru a scapa de codatii de pe server si a ajunge iar acest server in punctul la care era acum 2 ani, unde la war nu se stia ce e ala codat!!! VA ROG SA CITITI TOTUL CU ATENTIE, ESTE UN SUBIECT FOARTE DELICAT PENTRU BUGGED, TOT MAI MULTI CODATI VIN LA NOI PE COMUNITATE! Eu joc cam rar pe server, stiu cum este, dar crede-ma ca daca nu ai nici o dovada cat de mica, ai facut cam degeaba topicul.. Acum au diferite metode de a folosi cheats, stick-uri si alte prostii, venind de pe altce comunitati majoritatea, gasind un aim sau no recoil foarte bun care nu este detectabil sau stiu foarte bine sa il ascunda si intra in mafii sau eventual daca se cunosc dinainte cu liderul il roaga sa ii faca rost de un cont de level 15. Bugged-ul nu mai este ce a fost acum vreo 2 ani cand jucai cu placere pe server.
wait01 Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Mda..ce topic aiurea. Bro daca suspectezi pe cineva ca fiind codat foloseste comanda /cheats. Odata si odata tot o sa fie prins. (be patient) *m9ass arabuchinezcodat=)
Pepe Rezmuves Posted April 6, 2015 Author Posted April 6, 2015 Mda..ce topic aiurea. Bro daca suspectezi pe cineva ca fiind codat foloseste comanda /cheats. Odata si odata tot o sa fie prins. (be patient) *m9ass arabuchinezcodat=) Si tu esti un codat infect, faci 4-5 playeri odata, normal ca te impotrivezi.
SpIrIdOn Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 S.W.A.T. are totala dreptate! Sunt foarte multi cheateri, atat pe Blue cat si pe Red, eu simcer, chiar m-am lasat de Bugged datorita acestor cheateri, care sunt sprijiniti de admini. Vreau sa stiti ca nu exista mafie doar in randul gangurilor, cu cheateri, exista mafioti si in randul adminilor. Cel putin pe Red, nu primesti o functie ridicata in functie de calitatile pe care le ai, trebuie sa fii prieten cu adminii, cu Eugen ca sa poti sa iei macar lider. Daca nu cunosti sau nu esti prieten cu vreun admin, nu ai sanse la vreo functie, deci nu merita sa jucati pentru asta. Eu m-am lasat tocmai din aceasta cauza si vreau sa stiti ca e bine sa va lasati si voi, decat sa jucati pe un server, unde doar pilele conteaza! Doar impreuna putem aduce comunitatea buGGed pe culmile glorieri de acum ceva timp! Felicitari S.W.A.T., este foarte bine ca ai deschis acest topic.
TL.AMBiENT Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Am deschis acest topic, dupa ce eu am luat ban total aiurea, dupa ce dovezile aduse de acel player au fost total aiurea. Asa ca, am decis sa deschid acest topic pentru a vedea ownerii serverului ce se intampla printre randurile mafiotilor. Dupa cum stiu toti, de cand a lasat Drukh liderul la Los Aztecas, mafia condusa de ALECSEY666, The Rifa si-a adus toti arabii posibil codati de pe server, dar si cativa care sunt de alte origini, fiind si romani. Codatii acestia find: M9ass - co-lider The Rifa, 10/10 si 3/3 oricarei persoane, avand si un ping de peste 100 tot timpul, ceea ce e imposibil ce face el. Pasha - 10/10 m4, 3/3 deagle, nu rateaza niciodata. JuNNker - 10/10 si 3/3, nu rateaza niciodata. Ephialtes. - Face 5-6 playeri odata la war, acestia avand full HP si dandule tuturor playerilor 3/3. Face kill list oricand si zice lumea ca nu are cheats-uri. xTuTy.H3ell - 3/3 si 10/10 la war, nu rateaza. .Kagoget - arab, prieten cu m9ass, codat infect, face tot ce face m9ass. []lRyio - 3/3 si 10/10 la war, nu rateaza. CLOiD - 3/3 si 10/10 la war, aceiasi chestie ca si cu ceilalti, gen m9ass doar ca roman. Lista continua cu alti mafioti din alte mafii. Acum sa trecem la subiect, eu am luat ban permanent pe motiv ca l-am amenintat pe M9ass ca il floodez. Asta este total aiurea, eu i-am sugerat sa isi schimbe reteaua de internet pentru ca noi nu putem sa ii dam DMG ca primeste usor desync, iar dupa ce i-am sugerat asta, el a refuzat in rupul capului, apoi, de nervi i-am promis ca nu mai intra la war-uri ca v-a fi banat permanent pentru cheats-ul pe care il are, stie el sa il ascunda de admini, dar de mine nu, doar daca as avea datele lui si un admin langa mine sa filmeze ar fi banat. Dupa ce m-am enervat cu ce s-a intamplat, eu le propun adminilor, ca daca un lider mafiot e constient ca are un membru codat, care face 5-6 playeri odata, ei avand full HP, fara ca liderul sa demita acei membri, liderul sa fie scos din functie pentru neseriozitate, asta e parerea mea. Adica, noi(mafia Ballas), avem membri foarte buni, care nu au cheats-uri, lucram toti foarte strict si grupat, dar nu avem cum, mergem 5-6 mafioti din ballas pe un mafiot advers, codat si el singur ne face pe toti 6? Cum vine asta? Asa ceva e imposibil fara cheats. CONCLUZIE: Mafiotii care fac 5-6 playeri odata, dandule 3/3 la toti 6, el fiind singur in jurul lui, sa primeasca ban 90 de zile(strict la war), sau, acestia sa aiba o dovada ca nu sunt codati(filmat), pentru ca toti cei listati mai sus, au tot timpul 100 fps. In acel video, trebuie sa faca singur cel putin jumate din mafiotii care vin pe el(3/6) pentru a primii unban. Parerea mea, este cea mai buna sugestie anti-codati de pe server. Acest server este unul foarte nedorit, tot mai multi playerii, acestia fiind mafioti, se lasa de server pentru ca ei nu se pot juca corect din vina celorlalti playerii, ei find obligati sa recurga la cheats, dar nu doresc sa fie banati. Cine joaca pe comunitate de un an jumate, doi ani, pe vremea cand Lucyfer era lider la Yakuza, toata lumea stie ce insemna un war, nu exista codat pe server, totul era foarte frumos, foarte RP, acum in schimb totul este foarte urat. Daca sunteti de acord cu mine, va rog sa imi acordati +1, pentru a scapa de codatii de pe server si a ajunge iar acest server in punctul la care era acum 2 ani, unde la war nu se stia ce e ala codat!!! VA ROG SA CITITI TOTUL CU ATENTIE, ESTE UN SUBIECT FOARTE DELICAT PENTRU BUGGED, TOT MAI MULTI CODATI VIN LA NOI PE COMUNITATE! +1.Prea multi codati.Si cand ii auzi ca "dau magie la war"...
Recommended Posts