Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ca sa banezi un jucator ai nevoie de dovezi. Acuzatile aduse de tine impotriva jucatorilor sunt degeaba. 

Cine joaca pe comunitate de un an jumate, doi ani, pe vremea cand Lucyfer era lider la Yakuza, toata lumea stie ce insemna un war, nu exista codat pe server, totul era foarte frumos, foarte RP, acum in schimb totul este foarte urat.

Si atunci era la fel ba chiar mai rau daca punem codurile de tip cam hack care le-au dat jucatorilor de mafie bataie de cap, o scurta perioada de timp.  :(

Edited by optical
Posted

Ca sa banezi un jucator ai nevoie de dovezi. Acuzatile aduse de tine impotriva jucatorilor sunt degeaba. 

Si atunci era la fel ba chiar mai rau daca punem codurile de tip cam hack care le-au dat jucatorilor de mafie bataie de cap, o scurta perioada de timp.  :(

optical, una e camhack si una e aimbot, camhack vezi unde sunt, aimbot, ii faci pe toti..

Posted

optical, una e camhack si una e aimbot, camhack vezi unde sunt, aimbot, ii faci pe toti..

Nu inteleg de ce mai vorbesti despre "vremea lui lucyfer" cand tu nici nu stii despre acel cod. Da, ii vedeai pe toti dar ii si omorai tu fiind la 500 de metri de adversar. Nu are rost sa te mai plangi, in orice joc gasesti jucatori care joaca ilegal, nu ai ce sa le faci. 

Posted

+1, stiu cum este, pe red(acolo joc) daca nu sunt minim 2 codati la war nu poate sa se joace... cativa admini isi fac treaba cu testele TW, incet, bine, dar macar o fac. Oricum, BIG RESPECT man. :)

Posted (edited)

Frate in loc sa suferi ca un nab aici ai putea sa dai /cheat pana-ti vine rau sa fie luati la teste si eventul sa-ti pui si copii/fratii/mamele/tatii/nepotii/bunicii sa dea.

In p*** mea a devenit prea mare oftica asta, daca esti slab si te caci pe tine macar taci din gura, nu mai suferii de altii.

Eu am fost luat la teste 5 zile consecutiv, nu puteam sa joc ca un om normal ca eram luat la teste si in final nu s-a gasit nimic, la ce mai vi tu si suferi aici? DACA ESTI SLAB TACI, LASA-TE, APUCA-TE DE MARIO, CULCA-TE, APUCA-TE DE TRICOTAT SAU ORICE ALTCEVA NUMAI NU MAI FA TOPICURI AIUREA.

P.S: Da, avem no-recoil in araba <3 E nedetectabil m3n, apare in chat la admini cuvinte in araba cand tragem cu el <3 pwp

Apropo, esti mai prost ca o besina.

Cea mai proasta propunere sa stea cineva sa filmeze pana face 3/6 kill, sa stii ca nimeni de la noi nu a mers singur vs 6 si a luat pe toti, poate ai nevoie de ochelari ori esti prea prost si nu stiai ce sa mai zici acolo + ca nu toti avem posibilitatea sa filmam, poti lua crash lejer,

Concluzie: esti nab, sinucide-te!

Edited by JuNNker.
  • Upvote 1
Posted

Cica mapa rotunda, iar rama patrata, Zoko e noob? Pentru a avea aceea rama patrata, trebuie Radarrect.asi, ceea ce e un fisier .asi, wtf :|.

Nu neaparat. Acea rama patrata o poti avea si direct din hud.

Posted (edited)

Sa muriti de ciuda, cu 30-20 fps pe turf si va pun in cap. Ping? deci, eu sunt din Tunisia si hostul e prea departe, este un fel de fake ping, daca tu joci pe un server Tunisian, o sa ai tot 100+ ping, dar nu o sa fie lag deloc. Este doar fake ping, daca aveam lag, trebuia sa iau desync si sa nu rezist la niciun war.

@S.W.A.T, eu nu am nimic cu tine, nu am nimic cu nimeni, sunt prieten cu toti, glumeam cu un prieten (Skim) pe turf, si uite ce s-a intamplat http://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/343870meriti un ''revenge'' prietene ;).

PS: ''Mai aveti multi noobi in Romania? eu sincer observ ca sunteti fara numar, ce naiba, va faceti de ras.''

Edited by M9aSS
  • Upvote 1
Posted

Sa fim seriosi, toti dau numai 3/3?

Pentru ca voi nu stiti sa intrati pe turf si va tremura mana pe mouse nu e vina noastra... 

Cei drept unele lucruri sunt adevarate dar unele nu au legatura. 

Si chestia cu ban, este total aiurea, poate ca are talent si s-a antrenat mult sa fie asa de bun, si nu mi se pare corect sa primesca ban fara un control / fara o dovada clara care sa ateste asta.

Bafta.

Posted (edited)

Citat : "Acum sa trecem la subiect, eu am luat ban permanent pe motiv ca l-am amenintat pe M9ass ca il floodez. Asta este total aiurea, eu i-am sugerat sa isi schimbe reteaua de internet pentru ca noi nu putem sa ii dam DMG ca primeste usor desync, iar dupa ce i-am sugerat asta, el a refuzat in rupul capului, "

Dar de cand obligi/sugerezi tu cuiva sa isi schimbe reteaua/furnizorul de internet? Cine esti tu ? Fiecare are abonament la un firma care ii ofera mai multe servici/avantaje.Nu e obligat nimeni sa isi schimbe firma de la care are internet doar pt ca nu iti place tie.Treaba cu ping 100 este ca el e din alta tara si daca urmaresti toti playerii care se conecteaza pe server din alte tari toti au ping mare.

Citat : "Daca sunteti de acord cu mine, va rog sa imi acordati +1, pentru a scapa de codatii de pe server si a ajunge iar acest server in punctul la care era acum 2 ani, unde la war nu se stia ce e ala codat!!!"

Bun deci tu ai facut tot acest "circ" doar pt a primi +1 de la playeri,adica ceresesti atentie.

Citat: "VA ROG SA CITITI TOTUL CU ATENTIE, ESTE UN SUBIECT FOARTE DELICAT PENTRU BUGGED, TOT MAI MULTI CODATI VIN LA NOI PE COMUNITATE!"

Adica tu ne spui noua ca staff-ul acestui server apreciaza codatii si ii incurajeaza nu ? Asta vrei sa ne spui ? Ca acest staff,care eu pe unii ii apreciez(e strict problema mea),tu ne spui despre el ca este incompetent pt a prinde un codat ? Dar de ce? Pt ca ai fost tu banat ? Asta se numeste frustrare.

Nu vreau sa ma iei in nume de rau,nu te cunosc,deci nu am cum sa am ceva cu tine.Mi-am spus doar parerea.

Poftim CODAT Ballas: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Wavik

Edited by BrP
  • Upvote 1
Posted

+1 S.W.A.T. Avand in vedere ca mai stiu multi oameni deastia si zic doar o parte: Dantes,JustiN care ziceau ca dau magie 3/3 si au fost banati permanent. In rest frate.. toti sunt codati.. dar parerea mea e ca liderii se iau in prostie.. si ar trebuie ca staff-ul sa se pricepe macar putin la gasirea cheats-uriilor. Am auzit intr-un topic ca doar Kosovoy Si nustiu cine stiu sa gaseasca cheats.. parca in topicul lui 'freeruning de renuntare bugged'.. in rest bafta. Atatia mafioti... eu sunt gabor iar cand ma duc dau de niste puradei care imi da 3/3 deagle si nu rateaza nici un glont..

Posted

@S.W.A.T eu nu am nimic cu tine, nu te cunosc si nu am avut niciodata vreo legatura, cum poti sa faci niste acuzatii asa aiurea ? 

Daca te deranjeaza ca ai luat ban din post-ul facut de M9aSS este treaba ta, actiunile au si repercusiuni. Dar frate, nu face niste acuzatii aiurea despre mine si membrii mei, daca te deranjeaza poti da [/cheat id motiv], nu faci topic aici si comentezi aiurea. Un exemplu este de curand, o mafie unde a fost pana saptamana trecuta cu multe turfuri, eu pe turf 14 nu ma puteam apropia cu 15 kills, da? Faceti-va strategii, nu abordati war-urile aiurea. Nu este vina nimanui ca n-ai rezultate tu.

Serios.. nu mai veni cu acuzatii aiurea aici, in game imi dadeai tot felul de SMS-uri, fara logica dupa parerea mea, fi si tu lider pentru o zi si ai sa vezi cand vin uni playeri cu niste acuzatii de tot felul, cum o sa fie.

@Rayan @Shad0w @Tibi mutati topic-ul in recycle bin.. Respect pentru tine @S.W.A.T .

Posted

Am deschis acest topic, dupa ce eu am luat ban total aiurea, dupa ce dovezile aduse de acel player au fost total aiurea.

Asa ca, am decis sa deschid acest topic pentru a vedea ownerii serverului ce se intampla printre randurile mafiotilor.

Dupa cum stiu toti, de cand a lasat Drukh liderul la Los Aztecas, mafia condusa de ALECSEY666, The Rifa si-a adus toti arabii posibil codati de pe server, dar si cativa care sunt de alte origini, fiind si romani.

Codatii acestia find:

M9ass - co-lider The Rifa, 10/10 si 3/3 oricarei persoane, avand si un ping de peste 100 tot timpul, ceea ce e imposibil ce face el.

Pasha - 10/10 m4, 3/3 deagle, nu rateaza niciodata.

JuNNker - 10/10 si 3/3, nu rateaza niciodata.

Ephialtes. - Face 5-6 playeri odata la war, acestia avand full HP si dandule tuturor playerilor 3/3. Face kill list oricand si zice lumea ca nu are cheats-uri.

xTuTy.H3ell - 3/3 si 10/10 la war, nu rateaza.

.Kagoget - arab, prieten cu m9ass, codat infect, face tot ce face m9ass.

[]lRyio - 3/3 si 10/10 la war, nu rateaza.

CLOiD - 3/3 si 10/10 la war, aceiasi chestie ca si cu ceilalti, gen m9ass doar ca roman.

Lista continua cu alti mafioti din alte mafii.

Acum sa trecem la subiect, eu am luat ban permanent pe motiv ca l-am amenintat pe M9ass ca il floodez. Asta este total aiurea, eu i-am sugerat sa isi schimbe reteaua de internet pentru ca noi nu putem sa ii dam DMG ca primeste usor desync, iar dupa ce i-am sugerat asta, el a refuzat in rupul capului, apoi, de nervi i-am promis ca nu mai intra la war-uri ca v-a fi banat permanent pentru cheats-ul pe care il are, stie el sa il ascunda de admini, dar de mine nu, doar daca as avea datele lui si un admin langa mine sa filmeze ar fi banat.

Dupa ce m-am enervat cu ce s-a intamplat, eu le propun adminilor, ca daca un lider mafiot e constient ca are un membru codat, care face 5-6 playeri odata, ei avand full HP, fara ca liderul sa demita acei membri, liderul sa fie scos din functie pentru neseriozitate, asta e parerea mea.

Adica, noi(mafia Ballas), avem membri foarte buni, care nu au cheats-uri, lucram toti foarte strict si grupat, dar nu avem cum, mergem 5-6 mafioti din ballas pe un mafiot advers, codat si el singur ne face pe toti 6? Cum vine asta? Asa ceva e imposibil fara cheats.

CONCLUZIE: Mafiotii care fac 5-6 playeri odata, dandule 3/3 la toti 6, el fiind singur in jurul lui, sa primeasca ban 90 de zile(strict la war), sau, acestia sa aiba o dovada ca nu sunt codati(filmat), pentru ca toti cei listati mai sus, au tot timpul 100 fps. In acel video, trebuie sa faca singur cel putin jumate din mafiotii care vin pe el(3/6) pentru a primii unban. Parerea mea, este cea mai buna sugestie anti-codati de pe server.

Acest server este unul foarte nedorit, tot mai multi playerii, acestia fiind mafioti, se lasa de server pentru ca ei nu se pot juca corect din vina celorlalti playerii, ei find obligati sa recurga la cheats, dar nu doresc sa fie banati.

Cine joaca pe comunitate de un an jumate, doi ani, pe vremea cand Lucyfer era lider la Yakuza, toata lumea stie ce insemna un war, nu exista codat pe server, totul era foarte frumos, foarte RP, acum in schimb totul este foarte urat.

Daca sunteti de acord cu mine, va rog sa imi acordati +1, pentru a scapa de codatii de pe server si a ajunge iar acest server in punctul la care era acum 2 ani, unde la war nu se stia ce e ala codat!!!

VA ROG SA CITITI TOTUL CU ATENTIE, ESTE UN SUBIECT FOARTE DELICAT PENTRU BUGGED, TOT MAI MULTI CODATI VIN LA NOI PE COMUNITATE!

Cum sa iei frate ban pentru asa ceva??????

Pai bun pe mine cand ma amentintau 10-20 playeri  cu flood faceam post si nu primeau nimic...wtf..

Posted

@S.W.A.T eu nu am nimic cu tine, nu te cunosc si nu am avut niciodata vreo legatura, cum poti sa faci niste acuzatii asa aiurea ? 

Daca te deranjeaza ca ai luat ban din post-ul facut de M9aSS este treaba ta, actiunile au si repercusiuni. Dar frate, nu face niste acuzatii aiurea despre mine si membrii mei, daca te deranjeaza poti da [/cheat id motiv], nu faci topic aici si comentezi aiurea. Un exemplu este de curand, o mafie unde a fost pana saptamana trecuta cu multe turfuri, eu pe turf 14 nu ma puteam apropia cu 15 kills, da? Faceti-va strategii, nu abordati war-urile aiurea. Nu este vina nimanui ca n-ai rezultate tu.

Serios.. nu mai veni cu acuzatii aiurea aici, in game imi dadeai tot felul de SMS-uri, fara logica dupa parerea mea, fi si tu lider pentru o zi si ai sa vezi cand vin uni playeri cu niste acuzatii de tot felul, cum o sa fie.

@Rayan @Shad0w @Tibi mutati topic-ul in recycle bin.. Respect pentru tine @S.W.A.T .

Degeaba esti lider daca iti bagi toti codatii in mafie si esti constient ca sunt codati, asta e parerea tuturor.

Posted

Degeaba esti lider daca iti bagi toti codatii in mafie si esti constient ca sunt codati, asta e parerea tuturor.

Asta este parerea ta ba ! m0r cate oftica pe un om ca ia ban ca e n@B =]].

eWl2uhL.png

Posted

Nu mai plange baby,plansul n-are rost,plansul e de forma...

Posted

Asta este parerea ta ba ! m0r cate oftica pe un om ca ia ban ca e n@B =]].

eWl2uhL.png

Nu mai plange baby,plansul n-are rost,plansul e de forma...

Va dati smecheri ca sunteti codati? Sunteti fail rau, pe langa ca sunteti si agramati va si mandriti ca sunteti codati, fara el sunteti 0.

Posted

@S.W.A.T serios acum frate, ai vreo problema cu mine ? Da-i [/cheat id motiv] pe Pasha./M9aSS/Kagoget si pe cine ai mentionat, repet fara dovezi si doar fabule.

Sunt lider de destule zile, daca aveam codati imi bagam de mult, dar o mafie ti-o faci in timp. 

Ai facut topic asta doar pentru ''+'' dupa cum vad, toata reply-urile sunt la general, n-ai experiente, acuzi fara dovezi si  nu suport lucrul asta.

Posted

Va dati smecheri ca sunteti codati? Sunteti fail rau, pe langa ca sunteti si agramati va si mandriti ca sunteti codati, fara el sunteti 0.

defapt suntem smecheri , nici nu are rost sa bag cheats ca te fac sa plangi si fara el dupa cum vezi. s@L.

• Upvote 1
Posted

Muahhahaha :X sunt un codat infect,rup toate codurile pe Ballas !!! Cu restu nu,le dezactivez dar cu Ballas ii dau ON. =))) L-am ascuns in tastatura cu usb.Mori de oftica.Te pup si te imbratisez.

Posted

Ba @S.W.A.T iti spun eu adevarul, toti avem no-recoil in araba m3n, nu poate fi detectat, il avem toti de la m9 ;( Sper sa dai cheats pe noi diseara ca avem no-recoil in araba ;( mno.. stai, esti banat :O

Frate, iti mai spun: nu are rost sa te oftici si sa suferi ca esti banat si slab, invata sa tragi si nu mai suferii!

Pana atunci salpa, m@j13 d3 l@ R1F@ S@ S3 St13-N T1G@n13.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp