Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare, am decis sa imi fac un nou portofoliu deoarece contul Santoss00 a fost furat si mi-am facut un nou cont deci creatiile mele le voi posta aici.

0Z62l2N.png jEzWfbp.png plLuJd9.png AxSTXms.png XnVzROC.png dzNEOxM.png

dFseibR.png H150rSw.png dfWpbpU.png 9nLf8EA.png LFYUtnD.png cjSRYbH.png

XyWknxi.png nIYuiYp.png

• Upvote 3
Posted

Sunt frumoase!Ai putine probleme la redimensionare.

Mersi, stiu am sa incerc sa le rezolv.

Bravo dar vezi ca le redeminsionezi cam rau si sunt prea simple !

Mersi. Am observat o sa mai pun si alte creatii curand.

Posted

Gg, continua si vei ajunge departe!

Mersi!

când dai resize ține apăsat pe shift, și trage de colțuri

Multumesc pentru sfat.

Posted (edited)

Ut5fW7k.png 6MSMqEn.png

Edited by SantosMAGNIFIQ
Posted

New crations.

uHWffYA.png E2VcKwK.png YtkpUQU.png

• 1 month later...
Posted

Creatii noi!

lI8RM8l.png nrOGrSt.png UppB3YO.png bBUWaS7.png x2KN386.png

Posted

Creatii noi!

SGLWy0w.pngbealcnb.pngE8W6UUl.pngGJF0j6o.pngiT4dxyl.pngniyEsCf.pngYOrwzQC.png

4yzdXeJ.png

• 2 weeks later...
Posted

New crestions!

gBYe8sZ.png0CkT8Pd.pngakL90gA.pngIR4ndcz.png74ZPZ6n.pngeT9l8Xj.pngD0qYoFC.png

Ai mici probleme la redimensionat, textul secundar sau orice alt text mic nu-l mai pune așa în colțul avatarului deoarece se vede urât..

Încearcă să îți faci un blur cât mai frumos care să îl pui pe creații și nu uita de stroke adică rama avatarului.

Descarcă-ți cât mai multe fonturi și foloseștele.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp