Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am o intrebare, daca eu am 2/2 slot-uri, si sunt ocupate si voi castiga o masina la gift, o voi mai primi?

Nu inteleg...

Posted

Paste fericit tuturor. Hai sa castigam cele mai bune cadouri de pe server. 
Despre al-3-lea server (BuGGeD) am auzit ca se va deschide 'dupa' paste.

Posted

Nice dar sa coste 100 de puncte un clan e cam aiurea... Adica am uitat, buGGed devine doar pentru bani...

Adevarat...

Paste fericit !

Posted

dacă ai 4/4 sloturi si la /giftbox câștigi o mașină ce se va întâmpla?

Posted

Eu deabia aştept giftbox-ul, însă shad0w, era bine dacă îl activai pe 11.04.2015 la ora 23:59.

PaÅŸte fericit tuturor!

Posted

Giftbox-ul va fi pus si pe beta.bugged.ro

Eu as zice ca e bine sa fie pus si acolo deoarece in fiecare seara suntem  50/50 si am putea fi si 200/200 daca ai mari sloturile

da asta nu conteaza cine vrea /Getgift pe beta sa dea +1 la rely paste fericit Shad0w felicitari pentru munca depusa pe cele 3 servere.

Posted

Ca de fiecare data! Ar trebui sa adaugati si biserica pe server am vazut ca de Craciun si Revelion era cam multa lume la CNN Los Santos, poate vor sa ia lumina in mediul virtual si nu ii ajutati.

In seara de Inviere, du-te si tu si ia lumina in real-life, mai lasa jocul :)

Posted

Nice dar sa coste 100 de puncte un clan e cam aiurea... Adica am uitat, buGGed devine doar pentru bani...

La scumpit pentru ca orice copil isi face un clan, si ca sa numai fie multe.

Posted

La scumpit pentru ca orice copil isi face un clan, si ca sa numai fie multe.

Mai degraba au puradei de 10 - 12 ani bani de un clan care acum costa 50 de lei decat restu' de 15 - 16 ani... Oricine are dreptul de a crea un clan nu trebuie sa-i criticam dupa varsta.

Posted

Eu deabia aştept giftbox-ul, însă shad0w, era bine dacă îl activai pe 11.04.2015 la ora 23:59.

PaÅŸte fericit tuturor!

Si stai tu in seara de Inviere la ora 23:59 sa activezi Gift-Box-ul? Ganditi si voi putin ca altii au si o viata reala...poate merge si el la Inviere.

Posted

Si stai tu in seara de Inviere la ora 23:59 sa activezi Gift-Box-ul? Ganditi si voi putin ca altii au si o viata reala...poate merge si el la Inviere.

Posted

O chestie adevărată. Alții poate se duc la Înviere. Puteți să îl închideți a doua zi pe la ora 12:00.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp