Jump to content

Recommended Posts

Posted

Si stai tu in seara de Inviere la ora 23:59 sa activezi Gift-Box-ul? Ganditi si voi putin ca altii au si o viata reala...poate merge si el la Inviere.

Şi dacă ai sta acasă vei vedea că sunt peste 700+ playeri. Mă rog, mi-am spus doar părerea.

Posted

Reduceri

In perioada 9.04.2015, ora 00:48 - 15.01.2015, ora 23:59 toti playerii ce cumpara puncte premium vor primi cu 50% mai multe puncte premium.

Ex: Daca un player plateste 5 EURO pentru puncte premium, va primi puncte premium in valoare de 7.5 EURO.

Playerii ce au cumparat puncte premium inainte de aceasta data, nu vor beneficia de niciun bonus si as aprecia daca nu ati deschide tichete pe tema asta.

Preturile de pe site vor include si bonusurile in ele.

Modificare preturi clanuri

Incepand cu 21.04.2015, pretul pentru inregistrarea unui clan va fi marit de la 50 puncte premium la 100 puncte premium pentru a incerca reducerea numarului de clanuri inregistrate.

Preturile pentru sloturi si prelungire clan vor ramane neschimbate.

Giftbox

Pe 12.04.2015 in jurul orei 12:00 va fi activat giftbox-ul pe ambele servere. De aceasta data, giftbox-ul nu va fi pus in zona Mall-ului din Los Santos. Pentru a afla locatia giftbox-ului puteti folosi comanda /getgift in joc dupa ce giftbox-ul va fi activat.

Premii ce pot fi castigate de la giftbox: o suma de bani, artificii, un numar de materiale, clear warns, un slot pentru masini, prelungire licente cu 500 ore, clear FP, o masina sau 60 puncte premium. Ultimele 2 premii vor fi mai rare decat celelalte premii, iar cand un player va castiga un cont premium sau un vehicul va fi afisat un mesaj pe tot serverul. 

Fiecare player va putea folosi comanda /getgift prima data, apoi va putea folosi din nou /getgift dupa 5 ore jucate (fara AFK/sleep).

Giftbox-ul va fi activ pana pe marti (14.04.2015) la ora 23:59.

Vor fi 20 premii de 60 puncte premium si 100 de vehicule ce pot fi castigate la giftbox.

Vehiculul ce va putea fi castigat din giftbox va fi anuntat in ziua de Paste.

Obiecte ascunse

O data cu activarea giftbox-ului va fi activat si un event ce consta in gasirea unor oua de paste ascunse. Tot timpul vor fi 10 obiecte ascunse pe server, iar o data ce un cadou va fi gasit de un player, acesta va fi ascuns automat intr-un alt loc. Premiile pentru gasirea pot fi: o suma de bani, un jetpack sau o arma unica (cutit, sniper, minigun). Armele si jetpack-ul dispar daca playerul moare sau iese din joc.

Schimbare hidden gratuita

Orice player va putea schimba hidden-ul masinii gratuit cat timp giftbox-ul va fi activ. Adica, daca un player are hidden 222 pe masina, va putea schimba hidden-ul 222 cu hidden-ul 223 gratuit.

Hidden-urile pot fi SCHIMBATE gratuit. Preturile pentru hidden-uri vor ramane la fel (15 puncte premium).

Timp petrecut in inchisoare de 3 ori mai mic

Cat timp va fi activ giftbox-ul, timpul la jail va fi de 3 ori mai mic pentru jailul primit de la politisti. Daca primiti jail de la un admin, timpul va ramane la fel.

War-uri

Cat timp va fi activ giftbox-ul, war-urile vor fi dezactivate. Vrem ca toti playerii sa se poata bucura de event-urile organizate pe server.

Multe eventuri pe parcursul weekend-ului.

Adminii vor organiza unele event-uri cu diferite premii in aceasta perioada. Event-urile vor fi anuntate in joc.

Echipa bugged.ro va ureaza sa aveti un paste fericit!

Se aude pe server ca o sa se deschida inca un server de samp dupa paste, este adevarat?

Posted

@Shad0w am o intrebare,se pot cumpara cu plata sms,sau tot cu paysafe?

Doar paysafe. Și eu am vrut să dau prin sms.

• Upvote 1
Posted

Paste fericit tuturor! De Craciun am castigat de doua ori licentele pe 500 de ore, slot pentru masina, de 2 ori 2.000.000$. Acum, ar fi frumos sa primesc licentele iar pe 500 de ore, sa le am pe toate pentru 1500 de ore =)) si sa mai primesc slot pentru masina.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp