KeNz. Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 (edited) Salut . Am o problema cu contul meu de blue .. am bagat emailul :adelincioara880@yahoo.com adica al meu si cand am vrut astazi sa intru spunea ca nu e buna parola , am dat sa o recuperez si in loc de adelincioara880@yahoo.com scria abelincioara880@yahoo.com :| VA ROG AJUTATAMA RAYAN/TIBI/SHAD0W va puteti uita sa vedeti ca nu am dat eu changemail de pe acest IP ! UP ! VA ROG AJUTATI-MA INNEBUNESC !!! Edited April 9, 2015 by KeNz. Quote
RAIN. Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Salut . Am o problema cu contul meu de blue .. am bagat emailul :adelincioara880@yahoo.com adica al meu si cand am vrut astazi sa intru spunea ca nu e buna parola , am dat sa o recuperez si in loc de adelincioara880@yahoo.com scria abelincioara880@yahoo.com :| VA ROG AJUTATAMA RAYAN/TIBI/SHAD0W va puteti uita sa vedeti ca nu am dat eu changemail de pe acest IP ! UP ! VA ROG AJUTATI-MA INNEBUNESC !!! > Cel mai probabil când ţi-ai schimbat ultima oară adresa de email, ai introdus un ID greşit. Nu cred că cineva care ţi-ar fi spart contul ar fi setat o adresă la care nu avea acces, doar ca să îţi facă rău. Îţi sugerez să deschizi un ticket. Quote
Recommended Posts