Jump to content

Recommended Posts

Posted

Subiectul video-ului: Putina macel pe TotoRiina1

O scurta prezentare:Vedeti in video.

Link catre filmulet: 

Gg.

Posted

Nu mi se pare ceva impresionant.Poate i s-a blocat mouse..la asta nu te-ai gandit?Pun pariu ca sunt multi din departamente care te fac din 2 gloante.

Posted

Nu mi se pare ceva impresionant.Poate i s-a blocat mouse..la asta nu te-ai gandit?Pun pariu ca sunt multi din departamente care te fac din 2 gloante.

Copilule, gandeste si tu putin. Daca i se bloca mouse-ul nu avea cum sa traga, deci n-are pic de logica ceea ce spui. Mai bine taci.

Posted

Copilule, gandeste si tu putin. Daca i se bloca mouse-ul nu avea cum sa traga, deci n-are pic de logica ceea ce spui. Mai bine taci.

Ok,sa zicem ca e asa cum zici tu,dar dc trebuia sa se laude sau sa il umileasca pe cel din pd?E o chestie de bun simt...si sincer..mie nu mi se pare ca trage "magie"...din contra....deci nu vad sensul acestui topic..mai bine facea o fapta buna si deschidea un topic nu cum omoara el unu din pd..sa fim normali la cap..si numai zic ca toti "Gg man,esti tare"...

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp