Jump to content

De ce sa se deschida al treilea server? Arunca-ti o privire aici!

Recommended Posts

Posted

Salut.

Un nou server ar aduce urmatoarele avantaje:

- playeri noi pe comunitate ( poate altii playeri isi doresc sa vina pe aceasta comunitate doar ca nu le vina sa se apuce pentru ca restul au banii / case / masini..etc )

- s-ar mai reduce lag-ul de pe red/blue datorita mutarii anumitor playeri.

- ar putea creste numarul donatiilor si acest lucru ar aduce beneficii serverului pentru a-l putea intretine.

- multi playeri isi doresc sa revina pe comunitate ( printre care si eu ), doar daca s-ar deschide un nou server pentru a incepe de la 0.

P.S: acestea au fost motivele la care m-am gandit personal, daca aveti alte idei, lasati mai jos un comentariu.

• Upvote 9
Posted

Va multumesc de sustinere! @,   @@,

@@masterikes, Nu ai gandit cand ai comentat asta, de ce zic asta? Pentru ca Shad0w castiga o suma frumusica din donatii si asta ajuta la tinerea serverelor, un server in plus aduce noi donatii.

Posted

Costa ceva bani sa ti 2 servere 1000/1000 , eu nu cred ca multi playeri dupa red/ blue se vor muta, majoritatea playerilor cunoscuti si/sau vechi dupa blue au ramas pe blue , n-au de ce sa se mute pe alt server.

Posted

@, având in vedere că 1000 de sloturi costă destul de mult, aproximativ 400 RON.

Iar dacă s-ar deschide un server nou, s-ar anunţa pe forum cu o săptămână inainte. Nu tot ce este pe ask.fm-ul lui Tibi  / Shad0w este oficial.

Posted

@, 400 de lei, ok. Tu stii cat a scos Shad0w din cele doua servere? Cred ca pot aproxima la 10.000 lei, zic si eu..numai donatiile pentru unban care sunt cele mai scumpe si cele mai folosite..conturi premium, majoritatea au cont premium..etc. Acelasi procedeu ar fi si pe noul server = isi scoate investitia.

Posted

Eu mi-am pierdut contul de pe red. Imi place red dar acum toti au level, ore, avere, si sa iau iar de la 0 cand stiu ce am avut.

Un al 3-lea server ar fii perfect. Toti de la 0.

Contul acesta este primul meu cont de samp si nu stiam sa joc, de aceea se poate observa fh-ul meu foarte prost.

Acum am mai invatat sa joc si stiu cum se procedeaza pentru o functie.

Deci +1 pentru al 3-lea server.

Posted

Se merita un al 3-lea server, inca doresc multi sa renunte la alte servere cu gandul de a veni, serverele actuale deja au jucatorii lor care majoritatea nu vor renunta si se vor juca intre ei pentru ca deja au conturi ridicate si nu multi vor sa tina pasul si sa se apuce pe serverele astea. De faptul ca 1000/1000 e de la 11 pana seara nu mai zic, stau cate 20 de minute sa prind loc.

• 3 weeks later...
Posted

Salut.

Un nou server ar aduce urmatoarele avantaje:

- playeri noi pe comunitate ( poate altii playeri isi doresc sa vina pe aceasta comunitate doar ca nu le vina sa se apuce pentru ca restul au banii / case / masini..etc )

- s-ar mai reduce lag-ul de pe red/blue datorita mutarii anumitor playeri.

- ar putea creste numarul donatiilor si acest lucru ar aduce beneficii serverului pentru a-l putea intretine.

- multi playeri isi doresc sa revina pe comunitate ( printre care si eu ), doar daca s-ar deschide un nou server pentru a incepe de la 0.

P.S: acestea au fost motivele la care m-am gandit personal, daca aveti alte idei, lasati mai jos un comentariu.

Asa e ! +1.

Adevarat!

Chiar ar fi ceva folositor un al treilea server. +1

Eu as vrea al-treilea server, pe care sa nu fie aceiasi admini si aceiasi miliardari.