Jump to content

Recommended Posts

Posted

La al doilea, cel pentru chronic, puteai pune 2 culori care sa nu fie foarte diferite, si ai fi putut lucra mai mult la redimensionare, in rest sunt frumoase, KW!  :D

O sa tin cont, mersi <3

Blur dragut, a 3-a nu isi are locul aici  :ph34r:

:))) mersi

Frumoase, kw!

Multumesc man

Lucrari noi: JB76dk3.png - 7DYRYhB.png Sper sa va placa :)

Posted

Felicitari pentru munca depusa de-a lungul timpului.

Au iesit bine, felicitari.

Multumesc mult <3

G5LWO3X.png - rIrQf7m.png - QVq2zqd.png - taKALXp.png - ftQwcZZ.png - VNOPYLM.png - kT0avuq.png -

FMlClMO.png - q8sUQzj.png si prima mea semnatura de genu : oya7mzh.png  Sper sa va placa :)

Posted

Multumesc mult <3

G5LWO3X.png - rIrQf7m.png - QVq2zqd.png - taKALXp.png - ftQwcZZ.png - VNOPYLM.png - kT0avuq.png -

FMlClMO.png - q8sUQzj.png si prima mea semnatura de genu : oya7mzh.png  Sper sa va placa :)

Textul esti destul de simplu, ai putea incerca ceva nou, iar blurul este dragut. Semnatura este destul de slaba, mai lucreaza, KW! Daca vrei te astept cu o parere si la portofoliul meu.

Posted

Sunt faine, kw!

Textul esti destul de simplu, ai putea incerca ceva nou, iar blurul este dragut. Semnatura este destul de slaba, mai lucreaza, KW! Daca vrei te astept cu o parere si la portofoliul meu.

Mulțumesc de păreri,chiar o sa țin cont de ele ❤️

Posted

Imi place acest gen de semnatura, ceva nou gj!

Mersi man :)

Foarte frumoase, daca nu te-ai supara sa-mi faci si mie un avatar cu numele ImBalance21, stock cu o fata frumoasa sau masina, sauuu Keed din Satra Benz 

Iti fac da-mi pm si multumesc frumos <3

Ceva nou sper să vă placă :)

jW9jbbs.pngtjvq7NT.pngmR1G24T.pngjH33LGg.png1SzqOKi.pngfRx22CZ.pngdVmkIzr.pngoEi83pc.png6xgwzk3.png si câteva semnături :) mNWv10P.pngiOW2TVS.png6pq4aiL.pngRoR3aP6.pnguP29osP.png 

Posted

ba la amaratele alea de semnaturi cu factiuni pe care nu le suport is foarte faine, la avatare mai ai de lucrat la blur si foarte mult la text, csz iti urez succes

Posted

ba la amaratele alea de semnaturi cu factiuni pe care nu le suport is foarte faine, la avatare mai ai de lucrat la blur si foarte mult la text, csz iti urez succes

Mulțumesc ca ți-ai dat cu părerea doar ca tu dacă mi zici ceva ce stiu deja și nu mi dai un sfat constructiv.. nu ma ajuți cu nimic

Posted

Arata nice semnaturile, good job.

HO FA CA INTRA VALOAREA

:))

Ceva nou: 0tvls9n.png - UmbEFL5.png - YWnsPas.png - LiOE0g9.png - bPQNrdZ.png - cRaSIMK.png - 1Zsftan.png - TR1Um9J.png - slIeZAB.png

Si am zis sa incerc un blur nou, sper sa va placa :

vuaCTNI.png - TUDs2oy.png - JenBkdM.pngUcHmTdI.gifs3FM4HW.gif