Blawz0r. Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 (edited) Nickname: Blawz0r. Serverul pe care ai jucat?: red.bugged. De ce ai ales sa te retragi?: Vreau sa mai ies pe afara. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Al 3-lea server. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Noi voi mai juca SA:MP. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server? : Pai vreau sa ii salut pe OmuGnom69, Pepsi., LightStar | Salajan | Kinder, Tackone, Ryd3r, SunDe, Tzepy, COCACOLA, Lucke, Claudiu,Maverick ,Dyficulty, Dexter, J3oN0s, Smell, Sanyk, Gabriel, Chesire, Mackenz, Master, Blackste1n, CIULIO, Barkly, Miichael, Mont3Kill2, WhatsUp, Neith ( Prince ), FresH, TheoKoles, pe toti adminii care fac o treaba minunata, pe toti carora le-am luat banii la barbut si tot clanul HAARP. Ai altceva de adaugat?: Ne vedem pe al 3-lea server cu noi forte. Joc placut ! Edited April 12, 2015 by Blawz0r. 1 Quote
Master18 Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Speram sa te mai intorci pe BUGGED! BAFTA! Quote
Sergiu Gabor Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Hotul pulii mele,asta a fost contul meu ,a zis ca imi da paysafecard 50 lei,am dat primu` si mi-a dat block,sa-ti iau familia-n p***. Quote
AlexAlexo Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Salutare bro pm poate ne apucam amandoi de alt server. Quote
Blawz0r. Posted April 13, 2015 Author Posted April 13, 2015 @Fayde, vei primi un warn si in plus de asta când un om are succes, contul este furat. Mai iesiti pe afara. Salutare bro pm poate ne apucam amandoi de alt server. Cu mare plăcere, bro Quote
nni Grosu Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Bafta, pacat .. ca va lasati de red, dar poate cine stie, ne apucam toti de al-3lea server . Quote
Recommended Posts