Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick pe server:Arbanasi

Level:25

Preţ:2.2kkk negociabil

Poze:http://m.imgur.com/a/CjYDP

Alte detalii:Are piscina chiar la intrarea in casa , o parcare destul de mare . In apropiere se afla:Gun shop , burger,pizza , GYM , Barul din SF , etc . Fără oferte sub 1.6kkk , accept trade cu Colecții de mașini (indiferent cate sunt) sau cu case / bizzuri ( nu am o diferența foarte mare ) .

Pentru a face o ofertă pentru o casa trebuie să urmaţi următorul model:

Nick pe server:

Level:

Ofertă:

Alte detalii:

• Upvote 1
Posted

Nick pe server:RaTTo
Level:35
Ofertă:1.8kkk
Alte detalii: Daca vrei ma contactezi in game.

Posted

Nick pe server:Ilusion

Level:44

Ofertă:OMV spawn civil+o differenta buna din partea ta.

Alte detalii: Astept qoute.

Tu ai oferta de 1.1 , iar eu oferta de 1.5+ . Daca vrei cap pe cap altfel nu .

Posted

Tu ai oferta de 1.1 , iar eu oferta de 1.5+ . Daca vrei cap pe cap altfel nu .

aia e oferta facuta in badjocura daca nu ai vazut am oferta in game de 2.2

Posted

aia e oferta facuta in badjocura daca nu ai vazut am oferta in game de 2.2

Cea mai mare oferta a ta e de 1.95 de la maximilian si 2.3 de la florin ( care nu se ia in considerare ca e clar pusa la misto) . Iti mai dau 150kk MAXIM 200, adica 1.8(oferta de la ratto) +0.15=1.95kkk/2kkk .

Posted

Cea mai mare oferta a ta e de 1.95 de la maximilian si 2.3 de la florin ( care nu se ia in considerare ca e clar pusa la misto) . Iti mai dau 150kk MAXIM 200, adica 1.8(oferta de la ratto) +0.15=1.95kkk/2kkk .

Nu ms.

Posted

Adica tu vrei 2.5 pe bizz . Mai mult de 1.9-2kkk nu ai dat pe el crezi ca faci 500kk in 2 saptamani . Daca vrei 200 sms privat .

500kk differenta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp