Emblaze[] Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Nu stiu din ce cauza se vede apa verde ( http://imgur.com/a/IJK9c). Sa va spun ce am facut inainte sa mi se vada apa verde. Am intrat la OPTIONS - > DISPLAY SETUP - > ADVANCED si la DRAW DISTANCE, normal era la 5 liniute, l-am dat la 0 si dupa la maxim. Am intrat in joc si a inceput sa se vada ciudat, am dat un relog tot asa. Se vedea foarte sters si skinul, apa verde etc... Daca stiti ceva, va rog sa ma ajutati. Quote
Infinity_ Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Pai dupa ce ai dat relog nu l-ai dat înapoi la 5 liniuțe? Quote
EzekeN Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Reinstall samp(Sterge tot chiar si din folderul Documents) si reinstall gta. Quote
Blinky1337 Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Nu-i de la sa:mp. E de la jocul in sine. Da-i restore defaults la setari, daca nu merge nici asa reinstaleaza jocu' Quote
Aidone Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Nu-i de la sa:mp. E de la jocul in sine. Da-i restore defaults la setari, daca nu merge nici asa reinstaleaza jocu' Quote
Recommended Posts