Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dupa cum spune si titlul ,ofer webdesign / design pentru cash pe server. 

Pret avatar : 500k-2kk depinde si ce efecte doriti.

Pret semnatura: 1kk - 5kk depinde si ce efecte doriti.

Daca doriti altceva ,puteti lasa reply in acest topic . 

Daca doriti ceva de mai sus ,lasati un reply cat mai detaliat si o sa va spun un pret si daca va convine ,va contactez eu cu un pm .

Nu accept cereri pentru lucrarii in after effects .

Portofoliul meu: http://forum.bugged.ro/topic/130713-portofoliu-lucian-grennnex/

Posted

Dupa cum spune si titlul ,ofer webdesign / design pentru cash pe server. 

Pret avatar : 500k-2kk depinde si ce efecte doriti.

Pret semnatura: 1kk - 5kk depinde si ce efecte doriti.

Daca doriti altceva ,puteti lasa reply in acest topic . 

Daca doriti ceva de mai sus ,lasati un reply cat mai detaliat si o sa va spun un pret si daca va convine ,va contactez eu cu un pm .

Nu accept cereri pentru lucrarii in after effects .

Portofoliul meu: http://forum.bugged.ro/topic/130713-portofoliu-lucian-grennnex/

Asta e legal?

@Shadow

@BriaN

@RayaN

@Tibi

Posted

Webdesign? Tot ce vad in portofoliul tau sunt niste semnaturi / avatare.

Web design-ul include niste cunostinte destul de mari in CSS si o pagina web.

Posted

Webdesign? Tot ce vad in portofoliul tau sunt niste semnaturi / avatare.

Web design-ul include niste cunostinte destul de mari in CSS si o pagina web.

:))) Nush de ce te bagi aici fara niciun sens ,am cunostinte css si eu in timpul liber lucrez la teme ipb . Si am mai multe lucrarii ,dar contin reclame .

Posted

Hmmm, nu cred ca va vrea cineva sa apeleze la serviciile tale pentru ca unii fac si pe gratis..

Ma rog, succes !

Sunt membrii ,care nu au 100 de posturi . Si poate doresc niste servici si nu am nici preturi mari .

Posted

Nu prea am incredere in tine ,s-ar putea sa o fac si dupa sa zici ca nu vrei sa imi dai banii ,o sa creez maine o tema ca aceasta sa imi dai mai multe detalii in pm cum vrei sa fie si cand o termin iti dau link si gata :*

Posted

Nu link, ma refer sa il creezi tu de la 0. Ce ai zis ca faci tu pot sa fac si eu, in fine, lasa.

Imi pare rau ,nu sunt developer sa fac platforme noi . Fac teme ipb de la 0 si index-uri in html ,asta cam inseamna webdesign . As putea sa incerc sa fac ceva dar ar dura mult si nu am nici cu cine sa lucrez. 

UP.

• 1 year later...