Luchian Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Dupa cum spune si titlul ,ofer webdesign / design pentru cash pe server. Pret avatar : 500k-2kk depinde si ce efecte doriti. Pret semnatura: 1kk - 5kk depinde si ce efecte doriti. Daca doriti altceva ,puteti lasa reply in acest topic . Daca doriti ceva de mai sus ,lasati un reply cat mai detaliat si o sa va spun un pret si daca va convine ,va contactez eu cu un pm . Nu accept cereri pentru lucrarii in after effects . Portofoliul meu: http://forum.bugged.ro/topic/130713-portofoliu-lucian-grennnex/ Quote
x_Daniel Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Dupa cum spune si titlul ,ofer webdesign / design pentru cash pe server. Pret avatar : 500k-2kk depinde si ce efecte doriti. Pret semnatura: 1kk - 5kk depinde si ce efecte doriti. Daca doriti altceva ,puteti lasa reply in acest topic . Daca doriti ceva de mai sus ,lasati un reply cat mai detaliat si o sa va spun un pret si daca va convine ,va contactez eu cu un pm . Nu accept cereri pentru lucrarii in after effects . Portofoliul meu: http://forum.bugged.ro/topic/130713-portofoliu-lucian-grennnex/ Asta e legal? @Shadow @BriaN @RayaN @Tibi Quote
Luchian Posted April 15, 2015 Author Posted April 15, 2015 Asta e legal? @Shadow @BriaN @RayaN @Tibi Am intrebat pe server pe /n si a zis ca nu e nicio problema ,nu include banii reali . Quote
x_Daniel Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Am intrebat pe server pe /n si a zis ca nu e nicio problema ,nu include banii reali . Am inteles.Credeam ca este interzis. Succes! Quote
Reptilla Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Webdesign? Tot ce vad in portofoliul tau sunt niste semnaturi / avatare. Web design-ul include niste cunostinte destul de mari in CSS si o pagina web. Quote
Luchian Posted April 16, 2015 Author Posted April 16, 2015 Webdesign? Tot ce vad in portofoliul tau sunt niste semnaturi / avatare. Web design-ul include niste cunostinte destul de mari in CSS si o pagina web. :))) Nush de ce te bagi aici fara niciun sens ,am cunostinte css si eu in timpul liber lucrez la teme ipb . Si am mai multe lucrarii ,dar contin reclame . Quote
Artie 69 Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Hmmm, nu cred ca va vrea cineva sa apeleze la serviciile tale pentru ca unii fac si pe gratis.. Ma rog, succes ! Quote
Luchian Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 Hmmm, nu cred ca va vrea cineva sa apeleze la serviciile tale pentru ca unii fac si pe gratis.. Ma rog, succes ! Sunt membrii ,care nu au 100 de posturi . Si poate doresc niste servici si nu am nici preturi mari . Quote
Luchian Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 Am vandut 2 avatare . Mai doreste cineva ? Quote
Luchian Posted April 22, 2015 Author Posted April 22, 2015 Am vandut 2 avatare si un logo . Mai doreste cineva? Quote
ClaytoN. Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Creaza-mi un design precum tema de la ipb la un site creat de tine si primesti 100kk. Vreau sa fie facut de tine. Quote
Luchian Posted April 24, 2015 Author Posted April 24, 2015 Nu prea am incredere in tine ,s-ar putea sa o fac si dupa sa zici ca nu vrei sa imi dai banii ,o sa creez maine o tema ca aceasta sa imi dai mai multe detalii in pm cum vrei sa fie si cand o termin iti dau link si gata :* Quote
ClaytoN. Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Nu link, ma refer sa il creezi tu de la 0. Ce ai zis ca faci tu pot sa fac si eu, in fine, lasa. Quote
Luchian Posted April 25, 2015 Author Posted April 25, 2015 Nu link, ma refer sa il creezi tu de la 0. Ce ai zis ca faci tu pot sa fac si eu, in fine, lasa. Imi pare rau ,nu sunt developer sa fac platforme noi . Fac teme ipb de la 0 si index-uri in html ,asta cam inseamna webdesign . As putea sa incerc sa fac ceva dar ar dura mult si nu am nici cu cine sa lucrez. UP. Quote
Cristi599 Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Asta e legal? @Shadow @BriaN @RayaN @Tibi E legal. Pe red faceam logo-uri pentru 2-3kk Quote
Luchian Posted April 27, 2015 Author Posted April 27, 2015 E legal. Pe red faceam logo-uri pentru 2-3kk :))) Dar a zis admini ca e voie dar sa nu spui prin /ad ca vinzi logo-uri pt 2 kk Quote
Raul_Cross Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 E legal. Pe red faceam logo-uri pentru 2-3kk Da, are dreptate. :)) Slam stii despre ce vorbesc. :gs: Quote
Luchian Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 T/C Daca mai doreste cineva cele precizate mai sus ,ma contacteaza cu pm . Quote
Recommended Posts