SucAAr Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Hmm... Stai sa vada si Smoke acest video . :)) Nu e primul care face asta si nici ultimul nu cred .. Am incercat un duel corect insa el a trisat.....astept revansa cand e interesat /call 50018 si o facem frumos. =))))) si mie imi dadeau sms-uri sa ies din pd sa poata sa faca, contractul ( hitman x, ca sa poata sa faca hitman y contractul pe mine ), am uitat si am sters filmarile .. WTF tragi cu sniper de la 1 metru. WTF tragi cu sniperul in casa/hq ?!
MyhaytzaCJ Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 WTF tragi cu sniperul in casa/hq ?! chiar ca, in regulament scrie ca in casa trebuie sa folosesti cutitul.
Costian Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 @@Endios frumos da daca iti iesea /heal akolo ca ai dat /ehal parca il rupeai :)))
Endios Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 @@Endios frumos da daca iti iesea /heal akolo ca ai dat /ehal parca il rupeai :))) Chiar daca imi reusea /heal si nu /ehal nu avem sannse(pt ca nu a luptat corect) sniper one shot.......
pSx. Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 @@Endios este akm fan pe buGGed ... :D Endi.. ne vedem in HQ Paramedic... Al Tau Sef JoinT.
Tiger_999 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Doamne...ce nu fac uni hitmani pentru contractu lor. MA intreb daca posta asta la raportu de activitate.
MateiSilviu97 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Doamne...ce nu fac uni hitmani pentru contractu lor. MA intreb daca posta asta la raportu de activitate. Nu poate sa il posteze ca a fost demis de mult timp.... oricum nustiu ce a fost in capul lui, e cunoscut pe server.
Recommended Posts