InfernoBogdan Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 (edited) De vreo 2 luni am problema asta, practic mi se blocheaza SA:MP-ul cateodata se blocheaza pentru 2-3 maxim 5 secunde, cateodata pentru 20 secunde. Si nu, nu iau crash-uri. Am reinstalat si windows-ul, am curatat PC-ul de praf, am reinstalat jocul, am bagat moduri anti-lag. Chiar nu stiu ce sa-i mai fac. Stiu ca am un PC slab, dar pana acum 2 luni, 2 luni si ceva nu aveam aceasta problema. Va rog ajutati-ma sa o rezolv. Este chiar enervant sa ti se blocheaze, iti strica tot cheful de joc. Edited April 17, 2015 by King.InfernoBogdan 2 Quote
Alin Williams Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 (edited) Vreau sa-mi spui ce Windows ai? Daca ai Windows 7 Ultimate inseamna ca trebuie sa faci udapte la drivere caci am patit-o si eu. Foloseste un program pentru udapte la drivere Recomand sa faci la placa video de aceea iti face asa si la cele care iti sunt folositoare ! Sper ca te-am ajutat si multumesc pentru atentie ! Edited April 17, 2015 by KingWilliam 1 Quote
InfernoBogdan Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 Vreau sa-mi spui ce Windows ai? Daca ai Windows 7 Ultimate inseamna ca trebuie sa faci udapte la drivere caci am patit-o si eu. Foloseste un program pentru udapte la drivere Recomand sa faci la placa video de aceea iti face asa si la cele care iti sunt folositoare ! Sper ca te-am ajutat si multumesc pentru atentie ! Am windows XP, Driverul de la Placa video l-am luat de pe site-ul Nvidia. Quote
Alin Williams Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Am windows XP, Driverul de la Placa video l-am luat de pe site-ul Nvidia. Am sa te rog sai faci un udapte Program folositor ar fi 3DChip sau Driver Boster 2 daca nu te poti descurca imi poti lasa un PM cu o adresa de contact! Link: http://www.3dpchip.com/3dpchip/3dp/chip_down_ro.php Link: http://www.iobit.com/driver-booster.php Quote
InfernoBogdan Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 Am windows XP, Driverul de la Placa video l-am luat de pe site-ul Nvidia. Am sa te rog sai faci un udapte Program folositor ar fi 3DChip sau Driver Boster 2 daca nu te poti descurca imi poti lasa un PM cu o adresa de contact! Link: http://www.3dpchip.com/3dpchip/3dp/chip_down_ro.php Link: http://www.iobit.com/driver-booster.php Le-am instalat pe rand. 3DP CHIP l-am mai avut. Nu ma ajutat deloc, mai mult m-a incurcat pentru ca mi-a descarcat o versiune noua decat cea actuala, cu driver booster am revenit la versiunea ce o aveam inainte. Deci tot mai bine e sa descarc driverul de pe site-ul placii video, in cazul meu Nvidia. Nu stiu ce altceva mai pot face. Quote
Alin Williams Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Le-am instalat pe rand. 3DP CHIP l-am mai avut. Nu ma ajutat deloc, mai mult m-a incurcat pentru ca mi-a descarcat o versiune noua decat cea actuala, cu driver booster am revenit la versiunea ce o aveam inainte. Deci tot mai bine e sa descarc driverul de pe site-ul placii video, in cazul meu Nvidia. Nu stiu ce altceva mai pot face. Faci udapte la toate drivere, inclusiv placa video ! Quote
Massive Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 De vreo 2 luni am problema asta, practic mi se blocheaza SA:MP-ul cateodata se blocheaza pentru 2-3 maxim 5 secunde, cateodata pentru 20 secunde. Si nu, nu iau crash-uri. Am reinstalat si windows-ul, am curatat PC-ul de praf, am reinstalat jocul, am bagat moduri anti-lag. Chiar nu stiu ce sa-i mai fac. Stiu ca am un PC slab, dar pana acum 2 luni, 2 luni si ceva nu aveam aceasta problema. Va rog ajutati-ma sa o rezolv. Este chiar enervant sa ti se blocheaze, iti strica tot cheful de joc. Options > display setup > advanced si seteaza: Draw dinstace: 0lini | Frame limiter:off | vizual fx quality: low | Rezolutia:800x600 Quote
InfernoBogdan Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 Faci udapte la toate drivere, inclusiv placa video !Am facut upate si tot asa patesc.Options > display setup > advanced si seteaza: Draw dinstace: 0lini | Frame limiter:off | vizual fx quality: low | Rezolutia:800x600Am facut si asta si tot la fel face. Quote
Alin Williams Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Inteleg ce se intampla incearca sa-i faci un udapt la windows dar stiu ca nu se mai fac udapte-uri la windows XP. Daca te lasa sa faci udapte poti face si asa ! Quote
InfernoBogdan Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 Inteleg ce se intampla incearca sa-i faci un udapt la windows dar stiu ca nu se mai fac udapte-uri la windows XP. Daca te lasa sa faci udapte poti face si asa ! Nu cred ca este de la windows... Am acelasi windows de vreo 1 an.... Si am precizat mai sus ca problema o am de 2 luni. Quote
MaNuLeX Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Cred ca ti s-a dus Procesorul sau Harddiskul du-l la un server, sau poate ramii numai fac fata. Quote
Alin Williams Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Cred ca ti s-a dus Procesorul sau Harddiskul du-l la un server, sau poate ramii numai fac fata. 1. Porcesorul, in niciun caz. 2. Hard disck , daca se ardea nu mai functiona sub nicio forma PC-ul. 3. RAMI, acelasi lucru nu mai functiona Pc-ul. Quote
TnaseMihai Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Sa iti explic calculatoru tau dupa o perioada lunga de folosire, el se uzeaza piesele lui nu mai sunt ce au fost odata, iti sugerez sa cumperi ram, pleaca video, procesor sau chiar poate fi si de la sursa de alimentare verifica care nu face fata cum trebuie si cumparati ceva nou, mai ales ca ai un calculator slabut daca ai windows xp, bafta. Quote
MaNuLeX Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 1. Porcesorul, in niciun caz. 2. Hard disck , daca se ardea nu mai functiona sub nicio forma PC-ul. 3. RAMI, acelasi lucru nu mai functiona Pc-ul. Poate s-a supra solicitat .. Quote
GrimLock Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 1. Pe zi ce trece pc-u se uzeaza,si eu mai primesc freez dar eu trebuie sa inchid si sa deschid jocul ca sa isi revina si pc-u e din 2013,4 gb ram,130+ fps-uri in joc etc... 2. Intra in run ---> %temp% ---> si sterge tot ce este acolo. (Windows 7) 3.Nu prea exista moduri anti-lag,daca e ceva o sa iti dau eu sau daca nu ai incredere iti las un link cu un mod in CLEO care iti mareste fps-u si iti las daca vrei pe privat un tutorial care iti spune in ce fisiere ale sampului sa intri ca sa iti maresti fps-u. O sa ma mai interesez si daca e ceva iti las pe privat. Succes! Quote
MinistruLL55.. Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Doamne, voi nu stiti ca daca are deja 2-3 ani pc-ul merge ca drq.. Dul la service Quote
Massive Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Am facut upate si tot asa patesc. Am facut si asta si tot la fel face. Pai exista 2 alternative 1: mai bagi ceva bani in pc 2: cumperi altu... 3:reinstall windows sau faci ce ti-am zis la 1 si 2 Quote
Servt Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Poți încerca reinstall windows sa nu bagi prea mulți bani Quote
Trebor. Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 @, si mie mi se mai intampla asa. Daca ai calculatorul de mult timp iti recomand sa te duci intr-un service cu el sa-ti pui pasta de procesor. Pasta de procesor dupa un timp se duce si incepe sa ti se ingreuneze PC-ul, ea e garantata 2 ani. Quote
Nicuvaloare Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 (edited) rein win Edited April 19, 2015 by Nicuvaloare Quote
Quartz Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 (edited) Indiferent de vechimea pc-ului, iti va merge la fel cum a mers din fabrica. Timpul nu-l afecteaza, face acelasi perfomante ca si atunci cand a fost cumparat din magazin. Desigur mai trebuie si el intretinut [curatare praf, aplicare pasta termoconductoare pe procesor etc] Problema asta am avut-o si eu, dar eu o aveam din cauza unui fir de alimentare al hardului. Edited April 19, 2015 by QuarTz Quote
InfernoBogdan Posted April 19, 2015 Author Posted April 19, 2015 (edited) rein win Daca te uiti la primul meu post in acest topic vei vedeam ca am spus ca am schimbat windows-ul Indiferent de vechimea pc-ului, iti va merge la fel cum a mers din fabrica. Timpul nu-l afecteaza, face acelasi perfomante ca si atunci cand a fost cumparat din magazin. Desigur mai trebuie si el intretinut [curatare praf, aplicare pasta termoconductoare pe procesor etc] Problema asta am avut-o si eu, dar eu o aveam din cauza unui fir de alimentare al hardului. L-am curatat de praf o sa ma duc sa i schimb pasta termoconducatoare @, si mie mi se mai intampla asa. Daca ai calculatorul de mult timp iti recomand sa te duci intr-un service cu el sa-ti pui pasta de procesor. Pasta de procesor dupa un timp se duce si incepe sa ti se ingreuneze PC-ul, ea e garantata 2 ani. O sa i schimb pasta termoconducatoare... cand pot Multumesc tuturor pentru ajutor! Dar ciudat... am vazut ca din ce in ce mai multi au aceasta problema... Edited April 19, 2015 by King.InfernoBogdan Quote
Recommended Posts