Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dati Topic Closed, ca se face off topic aiurea, eu cer niste pareri , si altii vin cu alte tampenii..

Posted

Nu stiu ce sa zic..cam ciudat ca ati folosit pistoale cu apa:-? si la lupta bulgari?Macar de aruncati cu niste mingi de tenis facute cu marker-ul ....:-? apreciez efortul oricum.

Posted

Dati tc, ca se da in offtopic cu prostiile lui MASYZEW .. :) [bagati si la gunoi acest topic]

Posted

MASYZEW tu sigurat ai avut o copilarie grea inteleg ca ai fost batut chinuit si multe altele , dar uni nu uita copilaria.. asa ca tu incerci ca munca altoara sa o faci urata , ceea ce nu e.. toti din ZEW sunteti prea tare in gura iar , daca aratati imagini cu voi noi nu o sa ne mai putem aptine sa radem.

Posted

Se putea sa nu vina si becali in valuri oieru, ba frate tu dormi pe forum si ne spui noua ce sa facem ?

Tu ai pus sa punem si noi? Sincer esti redus mintal, nu mai cauta anturaj cu noi get a life.

Posted

Te sustin becali,Masy intreb si eu asa,tu macar ai vz cum arati nu mai vb de alti fiecare au personalitatea lor nu trebuie sa vi sa razi,te crezi mai bun,frumos,destept ca el atunci e treaba ta,Tragaci e un om bun nu ca tine un umflat ofticos pe personalitatea altuia.:\

Posted

Ma, eu nu ma simt jignit de "prostiile" lui MASYZEW, ba chiar, imi vine sa rad :))))) =))), in fine. Am cerut T.C pentru ca daca cineva mai "de felul lui" spune o prostie (masy) , o sa se faca off topic.

Un moderator => delete topic!

Posted

Sti de ce sunt online mereu ? ma pricep la phpbb mybb ibp ipboard restul am o pasiune.

Pasiunea ta este sa insulti oameni care fac o munca buna si cinstita tu de ce nu faci ?

Nu conteaza ANI conteaza MINTEA.

Posted

Off: Ba baieti, nu faceti nimic daca nu va bateti ! :))

On: Ma bucur ca inca mai sunt copii care sa se distreze in stilul asta, si nu doar cu capu' in PC,TV,Telefon sau alte cacaturi, felicitari pentru munca depusa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp