Galio Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 (edited) Nick: King.SpeaK[] Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar. Stock(obligatoriu): Text: Sa fie un S cu niste persoane pe care le respect! Detalii: Persoanele sunt urmatoarele: Kronick, TuguiLa, Mont3Kill2, Cristian[], GeoGeo, Ionuuut, Sebalaw, iStorm, Ryek, Eugen, Shad0w, Tibi, Friendly, Miichael, Delliks, Makaveli[], Lathenses, W1kked, Sharchy, Jack, LeBroff, Leno, Raydz, Josh[], Arthur, Rayan, Ripzor, Sebalau, FNK, Alex.Tkd, WollowlNNNm, Erickz0r, Rayden. Really, Sk8! Detalii despre text: Sa fie toate acele nume mentionate cu culori diferite! Si sa scrie SpeaK[] dedesubtul literei S! Edited April 17, 2015 by King.SpeaK
Su3d3zu Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Nick: King.SpeaK[] Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar. Stock(obligatoriu): Text: Sa fie un S cu niste persoane pe care le respect! Detalii: Persoanele sunt urmatoarele: Kronick, TuguiLa, Mont3Kill2, Cristian[], GeoGeo, Ionuuut, Sebalaw, iStorm, Ryek, Eugen, Shad0w, Tibi, Friendly, Miichael, Delliks, Makaveli[], Lathenses, W1kked, Sharchy, Jack, LeBroff, Leno, Raydz, Josh[], Arthur, Rayan, Ripzor, Sebalau, FNK, Alex.Tkd, WollowlNNNm, Erickz0r, Rayden. Really, Sk8! Detalii despre text: Sa fie toate acele nume mentionate cu culori diferite! Si sa scrie SpeaK[] dedesubtul literei S! Trebuie sa fie neaparat litera S ?
Galio Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 Da, deoarece numele meu incepe cu S! Incearca sa maresti daca nu iti ajunge spatiu!
Su3d3zu Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Scuze ,dar deja am facut alta litera ! Spar sa-ti placa ! 1
Galio Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 Imi place ce ai facut, mai astept variante, daca nu o sa mai posteze nimeni, o sa aleg una dintre ele, ai primit +1 pentru munca depusa!
iBlue Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 (edited) Edit Edited April 21, 2015 by StRanger.Corleone
Galio Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 (edited) Edit Poti pune prima litera a numele playerilor cu litera mare! Si riek e : Ryek! Daca modifici asta dau +1 si pe a ta o aleg! Si delliks, nu dellicks! Uitate mai atent la numele playerilor, nu le stalci! Ti-am zis +1 daca modifici si pe a ta o aleg! Edited April 21, 2015 by King.SpeaK
motor Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 (edited) Nick: King.SpeaK[] Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar. Stock(obligatoriu): Text: Sa fie un S cu niste persoane pe care le respect! Detalii: Persoanele sunt urmatoarele: Kronick, TuguiLa, Mont3Kill2, Cristian[], GeoGeo, Ionuuut, Sebalaw, iStorm, Ryek, Eugen, Shad0w, Tibi, Friendly, Miichael, Delliks, Makaveli[], Lathenses, W1kked, Sharchy, Jack, LeBroff, Leno, Raydz, Josh[], Arthur, Rayan, Ripzor, Sebalau, FNK, Alex.Tkd, WollowlNNNm, Erickz0r, Rayden. Really, Sk8! Detalii despre text: Sa fie toate acele nume mentionate cu culori diferite! Si sa scrie SpeaK[] dedesubtul literei S! Sper sa iti placa, vad numai litere ... Edited April 24, 2015 by AziNu 1
Recommended Posts