Jump to content

Recommended Posts

Posted

WTF ? De unde-l ai tu ?

Și dacă l-ai găsit, trebuia să nu-l dai la toți :-j !

Sincer , nu l-am gasit, il am de 1 an.

Multumesc, mi-a fost de folos, si imi este in continuare.

Np.

Posted (edited)

e a lu arabu meu m9

Da man , il foloseste si el . Am mai postat acest timecyc pe forum pe data de :  21 April 2014 , probabil tot de acolo il are :D.

Un cuvant dar atata sens in el: Frumos

+1 Gg.!

Mersi.

Edited by Erickz0R
Posted

Da man , il foloseste si el . Am mai postat acest timecyc pe forum pe data de :  21 April 2014 , probabil tot de acolo il are :D.

Mersi.

np

Posted (edited)

Pai cred ca este facut pentru cei cu calculatoare slabe, nu  cred ca un om cu un PC bun ar vrea sa aiba constant un cer alb..

Oricum foarte frumos si folositor.

Edited by HighBryd A
Posted

fain , mersi.

Np.

Imi place!+1 Chiar cautam un alt timecyc decat cel cu cer negru.

Pup :*

Pai cred ca este facut pentru cei cu calculatoare slabe, nu  cred ca un om cu un PC bun ar vrea sa aiba constant un cer alb..

Oricum foarte frumos si folositor.

Da , este facut pentru cei cu pcuri slabe.

Mersi cautam asa mod cu cerul alb

Cp.

Foarte frumos, felicitari nigga.

Ms, ms.

Posted

Salutare BuGGed , dupa postarea cu videoul lui M9ass la war , am vazut ca multi ati cerut acel timecyc cu cerul alb.

- Ce face acest timecyc?

-Nu mai ai 2152112 de culori pe cer, ai doar una in functie de vreme, seara nu se mai vad luminile de la semafoare asa strident ca si la timecyc-ul lui justinian.

-Creste FPS !

# timecyc.aaa il bagati in GTA San Andreas\data si gta_sa il bagati in fisierul principal.

Link download: http://ge.tt/7545zE72/v/0

Video: 

Acest timecyc este foarte cautat. Daca v-am ajutat , nu ezitati sa dati +1.

am bagat modul dar cerul noaptea tot albastru se vede, de ce?

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp