Lazar William Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 As dori si eu o comanda find care sa imi arata cand dau find pe un admi si are duty sau e in aaa2 sa zica : Checkpoint dezactivat! Acel admin este ocupat! SI in rest sa fie comanda simpla! find id! Quote
AraZel Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Esti de groaza, invata scripting, nu mai cere mura-n gura... Quote
AlexRazvy Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Nu vad ce ar fi de groaza in asta, un incepator nu are voie sa intrebe? Daca m-as pricepe scripting, te-as ajuta =)), insa Cosmin sigur va putea acest lucru.. Quote
Lazar William Posted April 20, 2015 Author Posted April 20, 2015 Esti de groaza, invata scripting, nu mai cere mura-n gura... Stai linistit ma pricep si eu am mai invatat! Nu te crede cel mai bun! Si nu ii mai zice lu Blaskowski ca e plagiator ca e mai bun decat tine! Asa ca nu ii mai zice plagiator! Quote
AraZel Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Stai linistit ma pricep si eu am mai invatat! Nu te crede cel mai bun! Si nu ii mai zice lu Blaskowski ca e plagiator ca e mai bun decat tine! Asa ca nu ii mai zice plagiator! Domnule priceput, e foarte simpla comanda, foloseste getplayerpos si getplayerdistancefrompoint. Daca ai invatat macar cum sa folosesti SendClientMessage... oricum... nu o sa inveti niciodata ceva daca modifici ceva de pe net! Domnule priceput, e foarte simpla comanda, foloseste getplayerpos si getplayerdistancefrompoint. Daca ai invatat macar cum sa folosesti SendClientMessage... oricum... nu o sa inveti niciodata ceva daca modifici ceva de pe net! Daca ti se pare ca e mai bun ca mine, e preferinta ta, probabil el te-a ajutat, dar eu n-am timp sa dau mura-n gura! Quote
corsimar0809 Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Invata singur scripting, nu mai cere ajutor. De exemplu eu nu am fost ajutat de nimeni si am invata Pawno. Iti recomand sa te uiti pe SA:MP Wiki si SA:MP forum. Bafta! Quote
Lazar William Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 Invata singur scripting, nu mai cere ajutor. De exemplu eu nu am fost ajutat de nimeni si am invata Pawno. Iti recomand sa te uiti pe SA:MP Wiki si SA:MP forum. Bafta! Nu trebuie sa imi zici tu, nu mai posta asa ca sa ai si tu un post in plus! Eu am cerut comanda nu sfaturi! Quote
L0K3D. Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Domnule priceput, e foarte simpla comanda, foloseste getplayerpos si getplayerdistancefrompoint. Daca ai invatat macar cum sa folosesti SendClientMessage... oricum... nu o sa inveti niciodata ceva daca modifici ceva de pe net! Daca ti se pare ca e mai bun ca mine, e preferinta ta, probabil el te-a ajutat, dar eu n-am timp sa dau mura-n gura!  Domnule priceput, e foarte simpla comanda, foloseste getplayerpos si getplayerdistancefrompoint. Daca ai invatat macar cum sa folosesti SendClientMessage... oricum... nu o sa inveti niciodata ceva daca modifici ceva de pe net! Daca ti se pare ca e mai bun ca mine, e preferinta ta, probabil el te-a ajutat, dar eu n-am timp sa dau mura-n gura! Ce tot vorbesti frate? :)) GetPlayerPos? Ma faci sa rad..    ON: Fa o comanda, gen /togfind si sa-i seteze o variabila de ex "pTogFind", iar la comanda /find, sa-i seteze checkpoint-ul pe X doar daca are "pTogFind == 0". Sper ca ai inteles. Quote
AraZel Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Pentru ce va trebuie ? Sa va deschideti sv nu ? Da, vrea sa-si deschida server, luat de pe net si nu stie sa bage comanda :)) Quote
GF Catalin. Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Hai ca deja stricati rostul topicului. In primul rand, ai sistemul de Admin Duty? Daca da, ce variabila folosesti la el? Quote
Recommended Posts