Layzz Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Cum vedeți și mai sus, aș dorii să vă întreb care a fost prima melodie a voastră ascultată la war.. a mea - (2013 man, yakuza old times) Quote
Nicuvaloare Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 nicolae guta - sunt tare... :D :trollface: Quote
Rage Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 (edited) Nu ascult(ascultam) muzica la waruri, nu ma puteam concentra. EDIT: Am incercat cu asta dar n-a iesit prea bine. :) Edited April 20, 2015 by Ambroze Quote
Ca77a Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Eu am ascultat prima data Sunt Tare - Nicolae Guta. Am inceput sa ascult dupa ce am vazut videoclipurile lui Justinian. Quote
Layzz Posted April 20, 2015 Author Posted April 20, 2015 Nu ascult(ascultam) muzica la waruri, nu ma puteam concentra. EDIT: Am incercat cu asta dar n-a iesit prea bine. :) Eram în Yakuza pe turf 18 cu skin-ul care acum este la The rifa, măcel pe ballasi, chiar dacă eram un prost dădeam ca ultimu ratat pe stradă, eu credeam că-l ia pe ăla chiar dacă eu eram pe podu de lângă HQ Ballas și el era la copacii de lângă ușa de la hq =)))))))))) care e imposibil, eu credeam că gloanțele se duc prin pereți, dar plm... =)) Quote
Rage Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Eram în Yakuza pe turf 18 cu skin-ul care acum este la The rifa, măcel pe ballasi, chiar dacă eram un prost dădeam ca ultimu ratat pe stradă, eu credeam că-l ia pe ăla chiar dacă eu eram pe podu de lângă HQ Ballas și el era la copacii de lângă ușa de la hq =)))))))))) care e imposibil, eu credeam că gloanțele se duc prin pereți, dar plm... =)) Dai bine tu asa. :)) Quote
Mahoarca. Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 (edited) (Înainte eram în Groove) Am playlist dar prima e asta Edited May 4, 2015 by Mahoarca. Quote
BrightnesS. Valoare. Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 (edited) forta Edited September 8, 2015 by Hippo. Quote
Adz0r. Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Dupa ce i-am vazut videoclipurile lui Justinian am inceput si eu sa ascult muzica la waruri, e cam veche dar rupe <3 Quote
Recommended Posts