Martaz. Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 N-am stiut unde sa postez..asa ca postez in acest topic :D Data viitoare cand vom mai juca, o sa inregistrez si live ce discutam noi pe ts. ;)) PS: Arbitrul era unul FRANCEZ...nu mi-a dat penalti :( tinea numai cu el...BLAT cu arbitru, clar. =)) Coming Soon - REVANSA! B-)
Martaz. Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 DRINK 1 - 0 MARTAZ :)) Bine DRINKUUUU. Norocul incepatorului... (ce sa zic si eu acum) =) ma revansez curand.
RYUDOBOSS Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Norocul incepatorului... (ce sa zic si eu acum) =) ma revansez curand. Daca ti-o da iar =) ? Ceri revansa revanselor ?
Martaz. Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 Daca ti-o da iar =) ? Ceri revansa revanselor ? Daaaaaaaaaaa ! :D Stai lin..nu ma mai bate a 2-a oara :))
Daniel_Mihai Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Luati-va 08 si jucati cu mine, de nu va dau la goluri cat sa simtiti.
Tuckle Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Aici e oricum alta sectiune si cred ca videoclipul isi avea locul la Real Life..oricum...frumos meci ...Bravo.
Recommended Posts