Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname:KARiM.

Level-ul obtinut:10

Nickname-uri anterioare:[]BLACKCRY

De cat timp joci pe server?4-5 ore.

Ce sanctiuni ai la activ?1/3 warn.

Link cu profilul de pe User Panel:http://bluepanel.bugged.ro/profile/KARiM.

Poza cu invitatia (Optional):---

Ce alte jocuri mai joci?:CS:GO, minecraft.

Factiunea actuala:Taxi LV.

Cea mai mare realizare personala pe server?:Rank 5 in Taxi LV.

Id de Skype (Optional):PM.

Id de Y!M (Optional):Nu am.

De ce doresti sa te alaturi acestui clan?:Vreau sa ma alatur acestui clan deoarece are membri activi, constinciosi, cu caracter, cu capul pe umeri, si as dorii sa fac si eu parte din ei.Este un clan respectat pe server.

Alte precizari?:Sper sa intru in acest clan.

Posted

De ce doresti sa te alaturi acestui clan?:Vreau sa ma alatur acestui clan deoarece are membri activi, constinciosi, cu caracter, cu capul pe umeri, si as dorii sa fac si eu parte din ei.Este un clan respectat pe server.

Vad ca nu prea îți plac chestiile care țin de viața reala, neutru.

Posted

CONTRA, => aplicatie.

Posted

Contra. Motiv la warn nu avem, joci de 4-5 ore pe server? Tu in 4 ore ai facut level 10, gg, lipsa informatii din viata reala, deja am multe argumente.

Posted

Contra. Motiv la warn nu avem, joci de 4-5 ore pe server? Tu in 4 ore ai facut level 10, gg, lipsa informatii din viata reala, deja am multe argumente.

Alo gara? Ori cum trebuia sa retrag ca am deja clan, si 4-5 ore pe server level 10? Uitate la orele mele jucate, la FH, dar na asta e cand sunt multi de astia pe server.

Posted

Alo gara? Ori cum trebuia sa retrag ca am deja clan, si 4-5 ore pe server level 10? Uitate la orele mele jucate, la FH, dar na asta e cand sunt multi de astia pe server.

"De astia pe server", daca faci aplicatie in graba, e si logic sa iti dau contra. Cred ca nu mureai in 5-10 minute sa faci o aplicatie calumea.

De unde stiu ca e aplicatie in graba, de aici: "De cat timp joci pe server?4-5 ore."

Posted

"De astia pe server", daca faci aplicatie in graba, e si logic sa iti dau contra. Cred ca nu mureai in 5-10 minute sa faci o aplicatie calumea.

De unde stiu ca e aplicatie in graba, de aici: "De cat timp joci pe server?4-5 ore."

Pai, normal ca joc 4-5 ore pe server ca am si viata sociala... Ai mai vazut soarele, ceru, o fata ceva? Mai iesi pe afara si lasa PC-ul... Ori cum bafta cu clanul ca nu ma supar de un contra am luat destule si sunt obisnuit din pacate. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp