Hisu Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 (edited) Nickname: Reyes Serverul pe care ai jucat?: Blue.bugged.ro De ce ai ales sa te retragi?: Ma reapuc pe alta comunitate. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Daca playerii acestui staff chiar s'ar ocupa de acest server, nu sa il lase in mana destinului. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Da, voi juca. Playerii, staff-ul care se ocupa frecvent de server, care nu il lasa de izbeliste. Oameni cu obraz si care nu isi traiesc viata intr-un joc. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Se stiu ei, nu are rost sa ii enumar. Ai altceva de adaugat?: Salut baietii grei din clanul AIM si restul celor ce au aratat respect si nu au asteptat doar sa primeasca. Edited April 21, 2015 by AIM.REYES Quote
Layzz Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Nickname: Reyes Serverul pe care ai jucat?: Blue.bugged.ro De ce ai ales sa te retragi?: Ma reapuc pe alta comunitate. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Daca playerii acestui staff chiar s'ar ocupa de acest server, nu sa il lase in mana destinului. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Da, voi juca. Playerii, staff-ul care se ocupa frecvent de server, care nu il lasa de izbeliste. Oameni cu obraz si care nu isi traiesc viata intr-un joc. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Se stiu ei, nu are rost sa ii enumar. Ai altceva de adaugat?: Salut baietii grei din clanul AIM si restul celor ce au aratat respect si nu au asteptat doar sa primeasca. pm care comunitate Quote
SfinXuL Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Bafta danni si vezi ce gagici agati acolo sa imi opresti si mie =)))))) dasta pleci ca nu ai gagici pe aici numai mintii lumea ;) Quote
iShoTz.. Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Succes mane, poate revii, o sa imi fie dor de liniuta mea :(. Quote
kenny47 Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Bafta, pm si mie cu comunitatea. btw multa bafta. .omg. Quote
Recommended Posts