SUPERfane Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Nickname: Lewa Serverul pe care ai jucat?: blue.bugged.ro. De ce ai ales sa te retragi?: Nu mai am timp de acest joc si din alte motive. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Chiar nu stiu asta, o sa mai intru, insa ocazional. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu, nu voi juca pe un alt server. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Aproape toti cei pe care i-am cunoscut mi-au fost prieteni, nu pot sa enumar, insa altii care au avut ceva cu mine, chiar daca nici acum nu inteleg de ce am incercat sa ii evit. Ai altceva de adaugat?: Multa bafta la joc, iar cei care se purtau urat, ma pot injura acum. Quote
HEiSENKOV Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Succes fost coleg NR, ai fost de treaba sa ne auzim de bine. Quote
Lewiss Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 (edited) Bafta Lewa, esti unul dintre putinii oameni care un respect foarte mare, RESPECT, bafta nub, o sa imi fie dor de tine. :( PS: Astept sa te intorci la Borussia. :)))). Edited April 21, 2015 by Lewiss Quote
CinaGang Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Ceau Lewa. Sper sa ne mai auzim prin News Reporters! Ai fost un prieten bun, indiferent ce credea lumea despre tine (las' ca stiu eu). You have my respect! .t/c. Quote
AssasinXP Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 (edited) Bafta man! Cel mai bun Co-leader pe care l-am avut! Te salut si iti doresc mult succes pe viitor. Sper sa te intorci curand la noi. Edited April 22, 2015 by AIM.AssasinXP Quote
deniis.messii@yahoo.com Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Nickname: Lewa Serverul pe care ai jucat?: blue.bugged.ro. De ce ai ales sa te retragi?: Nu mai am timp de acest joc si din alte motive. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Chiar nu stiu asta, o sa mai intru, insa ocazional. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu, nu voi juca pe un alt server. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Aproape toti cei pe care i-am cunoscut mi-au fost prieteni, nu pot sa enumar, insa altii care au avut ceva cu mine, chiar daca nici acum nu inteleg de ce am incercat sa ii evit. Ai altceva de adaugat?: Multa bafta la joc, iar cei care se purtau urat, ma pot injura acum. Bafta Lewa. Quote
Recommended Posts