Gh0s7 Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 For sale. 2 euro each, Fully costumizable For more info add Add: Y!M gaby_981017 & Skype : n0thing.more17 .
Kosso.Cross Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Si tu crezi ca va purta cineva vreo creatie facut de tine daca ai pus ''Gabi GFX'' ?
Gh0s7 Posted July 17, 2015 Author Posted July 17, 2015 Si tu crezi ca va purta cineva vreo creatie facut de tine daca ai pus ''Gabi GFX'' ? Da tu in minte ta ingusta crezi ca am facut avatarele alea cu text ca sa le porti tu sau altcineva ? ;)
Kosso.Cross Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Da tu in minte ta ingusta crezi ca am facut avatarele alea cu text ca sa le porti tu sau altcineva ? ;) Stai linistit ca eu daca vreau avatare imi pot face singur, te vezi prea bun dar nu esti, sal0t1k.
Gh0s7 Posted July 17, 2015 Author Posted July 17, 2015 Stai linistit ca eu daca vreau avatare imi pot face singur, te vezi prea bun dar nu esti, sal0t1k. Esti mort de smecher, cand faci si tu acelasi lucru, sau chiar mai bun, sa imi dai mesaj ;).
Kosso.Cross Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Esti mort de smecher, cand faci si tu acelasi lucru, sau chiar mai bun, sa imi dai mesaj ;). Eu nu ma vad smecher dar nu comentez pe internet precum faci tu, stai linistit ca in realitate numai scoti tu o vorba la astia care comentezi pe net poate doar la plozii de varsta ta adica la cei de 12-13 ani atat, sal0t1k, nu am ce sa-ti mai zic.
Gh0s7 Posted July 17, 2015 Author Posted July 17, 2015 Eu nu ma vad smecher dar nu comentez pe internet precum faci tu, stai linistit ca in realitate numai scoti tu o vorba la astia care comentezi pe net poate doar la plozii de varsta ta adica la cei de 12-13 ani atat, sal0t1k, nu am ce sa-ti mai zic. Ce sa mai spui si tu acuma, in real nu scot o vorba, bai du-te, aproape ca nu-mi vine sa te cred, canta ma la alta masa, hater prost, nu-ti convine, mars la portofoliul tau si fa post hunt nu aici.
iNvidie Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 (edited) Eu nu ma vad smecher dar nu comentez pe internet precum faci tu, stai linistit ca in realitate numai scoti tu o vorba la astia care comentezi pe net poate doar la plozii de varsta ta adica la cei de 12-13 ani atat, sal0t1k, nu am ce sa-ti mai zic. Pai s-ar putea sa nu scoata o vorba in realitate cand esti tu prezent, ca daca vii si tu cu o replica isi pierde exponential neuronii. El nu se crede ''smecher'', oricine are dreptul la replica si din cate am citit aberezi si vorbesti/scrii numai tampenii, dar nu e vina ta ca ai mintea ingusta, se trage din nastere. ''sal0t1k''?? Aha si tocmai te-ai legat de copii de 12-13 ani, dar tu scrii cu ''sal0t1k''? Well that's fucked up! Se pare ca multe persoane de 13 ani iti sunt superioare. EDIT: Revenind la subiect, cum ti-am zis si pe alta comunitate, ar trebuii sa incepi cu ceva mai complex in photoshop. Edited July 17, 2015 by iNvidie 1
BadeaIonut Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 (edited) Mai scade si tu din Darken si oricum la ultima lucrare, putea si un incepator, un ss la Google, niste texturi pe screen sau ai creat un Cliping Mask, o poza taiata cu "Hacked Gabi GFX" ce sa zic, esti cel mai "bun" Ce sa zic, esti cam slab, mai invata si evoluezi. Iar textele nu isi au rostul..daca puneai intr-un colt mai ziceam, oricum exagerat bluru tau, mai scade din el. Edited July 31, 2015 by Drewan 1
Gh0s7 Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 (edited) Mai scade si tu din Darken si oricum la ultima lucrare, putea si un incepator, un ss la Google, niste texturi pe screen sau ai creat un Cliping Mask, o poza taiata cu "Hacked Gabi GFX" ce sa zic, esti cel mai "bun" Ce sa zic, esti cam slab, mai invata si evoluezi. Iar textele nu isi au rostul..daca puneai intr-un colt mai ziceam, oricum exagerat bluru tau, mai scade din el. Faceti loc, a venit asta pro aici, da-ti ma foc, nu-ti place, nu mai da reply :) . Edited August 1, 2015 by 0bSc3n_
Recommended Posts