gigal bosu tau sekret Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Am un iPhone 4 de aproximativ 1 an jumate, si inca se descurca bine cu JailBreak pe iOS 5.1.1 Votez Apple, se misca perfect pe orice joc, fara nici o sacadare. Quote
slovaku Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Puteai pune mai multe optiuni,HTC,LG,SONY..., Samsung aleg pentru Android. Quote
WonkerDrg Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 La telefoane, Samsung pentru ca sunt mai ieftine si mai durabile decat cele Apple, cum ii place romanului. Dar la PC-uri si nu numai, Apple. Quote
Cloud. Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Apple clar, nu se compara deloc cu Samsung. Un prieten si-a luat un Samsung Galaxy S3 nou nout si dupa 2 zile i s-o stricat microfonul. Quote
fantaxd Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 (edited) Samsung dar argumentez acest lucru. Samsung este o firma care nu si-a dezamagit clientii aproape niciodata. Samsung a creeat seria Galaxy S, si Note 1,2 in curand si 3 . Ei nu au fost implicati in atat de multe procese precum apple. Apple a furat de la samsung, dar invers nu . Samsung merge pe un lucru de baza, de viitor si anume androi pentru telefoane si tablete, pe cand apple ne baga pe gat IOS, pentru toate dispozitivele lor. Ar fi si mai multe de spus, dar ma opresc aici, sunt destule diferente pe google, nu sunt robot sa le dau copy paste. Cum poti sa spui ca Apple a furat de la samsung =)))))))))))))))))))))))))) Edited August 5, 2013 by FANTA Quote
HighQuality Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Samsung dar argumentez acest lucru. Samsung este o firma care nu si-a dezamagit clientii aproape niciodata. Samsung a creeat seria Galaxy S, si Note 1,2 in curand si 3 . Ei nu au fost implicati in atat de multe procese precum apple. Apple a furat de la samsung, dar invers nu . Samsung merge pe un lucru de baza, de viitor si anume androi pentru telefoane si tablete, pe cand apple ne baga pe gat IOS, pentru toate dispozitivele lor. Ar fi si mai multe de spus, dar ma opresc aici, sunt destule diferente pe google, nu sunt robot sa le dau copy paste. Cum iti permiti sa minti in halul asta ? Apple a furat de la Samsung =]] Poate invers . Samsung si-a dezamagit destul clientii . Ia zi ... pe Samsung ce alte Sisteme de Operare mai sunt ? Am avut un Samsung Galaxy S3 nou din magazin ( sigilat ) si dupa 4 zile mi s-a stricat difuzorul . De curand mi-am luat un iPhone 5 ( 3 luni ) si nu am nici macar o problema pe el . Quote
Hops1n Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Samsung deoarece ei fac telefoane pentru toate buzunarele, iPhone face putine telefoane, scumpe in general. Daca e sa comparam Samsung Galaxy S4 cu iPhone 5: S4 este mult mai bun. Quote
Recommended Posts