Jump to content

284 members have voted

1. 1. Apple sau Samsung?

• Apple
      93
    • Samsung
      176
    • Nici una dintre ele.
      15

Recommended Posts

Posted

Apple are 2-3 aplicatii in plus CU BANI fata de Samsung si daca esti interesat de vreme Samsung are widgeturi si iphone-ul are un....mult mai bun Samsungul ca raport calitate/pret.

Posted

Majoritatea Samsung si oare de ce?

Pai treaba sta in felul urmator:

Samsung lanseaza un telefon cu 2000 de lei si in 6 luni telefonul se regaseste cu 1200 de lei. Intr-un an la 900 de lei se roaga operatorii de tine sa-ti prelungesti abonamentul si sa il iei.

Samsung lanseaza smartphone-uri ieftine, cu 300 de lei deja iti iei din Magazin. Pe piata vanzarilor SH, cu 350/400 de lei, gasesti Samsung galaxy S3.

Samsung este accesibil tuturor. Apple, nu.

Ce nu-mi place la Samsung?

Telefoanele sunt fabricate din materiale proaste. Asa cum ii zic ei ecranului, care este acoperit cu gorrilaglass "cel care nu se zgarie, nu se sparge" se zgarie si n-ai idee cum. Se sparge foarte repede.

Desi amplifica mereu camera foto cu cativa MegaPixeli, camera nu face pozele foarte stralucite. Daca ar ramane la o cifra de MP si ar imbunatatii mereu, ar fii mult mai ok.

Samsung nu inlocuieste telefoanele cu defecte, ci le repara. 

Asigurarea unui Samsung este mult mai scumpa decat a unui iPhone/iPad.

Ce pot sa zic pro pentru Samsung?

TV, prajitorul de paine, frigider, masina de spalat, aragazul cu inductie, imprimanta, blu-ray player si blu-ray home audio system.

Cam astea le-am avut de zis legat de Samsung. Daca ma pun sa scriu de Apple, bag 3 pagini in 5 minute.

Apple are 2-3 aplicatii in plus CU BANI fata de Samsung si daca esti interesat de vreme Samsung are widgeturi si iphone-ul are un....mult mai bun Samsungul ca raport calitate/pret.

Un iDevice jailbreak-uit iti permite sa pui widget-uri si pe iPhone, iPad, iPod. 

Samsung, mi se pare o firma mai buna din punctul meu de vedere.

Desi Samsung are de 100 de ori mai multe produse, Apple are o cifra de afacere mai mare decat Samsung. Si Apple are cateva produse. Apple e BAZA, fiule :P

Samsung FTW :) Am avut (si inca am) multe produse de la Samsung , si s-au "comportat" foarte bine.

Si eu m-am indragostit de prajitorul de paine. Au zis cei de la Samsung intr-un comunicat de presa, ca noul prajitor de paine care o sa fie lansat, v-a avea camera foto integrata.

Samsung, am un S2 şi este peste toată tehnologia de la iPhone.

Mai ales la huse. Am vazut o husa mai scumpa decat telefonul.

• 2 weeks later...
Posted

Samsung m3n, am S3 de aproape 2 ani si doar acum am un singru defect la el, l-am scapat dandu-ma pe bicicleta si mi s-a spart putin o chestie de la camera, restu foarte bun.

Apple, nu-ti recomand, am un var care a scapat de pe a 3-a treapta iPhone 5S si pana jos a fost tandari, toate sticlele s-au spart.

ON: Samsung e mult mai bun ca apple, doar ca apple are viteza mai buna restu nimic. iPhone = sticla, nu-l recomand.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Apple 100%

Am avut Iphone 6 ,Iar acum am samsung note 4

Deci din propria experienta Iphone 6 este de 1000 de ori mai bun din orce punct de privinta in comparatie cu samsung note 4

In primul rand sistemul de operare IOS se misca mult,mult mai repede decat android si nu se blocheaza niciodata, pe cand androidul dupa cel mult jumatate de an de la folosire incepe sa faca figuri,blocari ,etc.

Deci APPLE,Sistemul de operare IOS sunt, si vor ramane pe locul 1

Posted (edited)

Apple 100%

Am avut Iphone 6 ,Iar acum am samsung note 4

Deci din propria experienta Iphone 6 este de 1000 de ori mai bun din orce punct de privinta in comparatie cu samsung note 4

In primul rand sistemul de operare IOS se misca mult,mult mai repede decat android si nu se blocheaza niciodata, pe cand androidul dupa cel mult jumatate de an de la folosire incepe sa faca figuri,blocari ,etc.

Deci APPLE,Sistemul de operare IOS sunt, si vor ramane pe locul 1

Cred ca ai avut un mare fake (samsung) daca zici asta.

Detin Note 4 de cand a aparut si pana in prezent nici o problema cu el nu s-a blocat nici macar o data sau alte chestii de genul.

Il pot compara cu iPhone 6 deoarece il am in casa si pe acesta insa Note-ul sare cu mult peste iPhone.

Singurul lucru unde Apple depaseste Samsung (parerea mea) este designul, acolo unde Apple pune mai mult pret daca ma intrebati pe mine.

Edited by Redds