so0unDy Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 samsung clar. Cica "samsugi clar" =))))))))))))))))))))))))) Da-mi un motiv de ce alegi rahatul de samsugi! Ai avut vreodata iPhone? Roman... Quote
so0unDy Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 Samsung - tarani, saraci. Apple - the best. Think different and be the best! Quote
Benj Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 Samsung dar argumentez acest lucru. Samsung este o firma care nu si-a dezamagit clientii aproape niciodata. Samsung a creeat seria Galaxy S, si Note 1,2 in curand si 3 . Ei nu au fost implicati in atat de multe procese precum apple. Apple a furat de la samsung, dar invers nu . Samsung merge pe un lucru de baza, de viitor si anume androi pentru telefoane si tablete, pe cand apple ne baga pe gat IOS, pentru toate dispozitivele lor. Ar fi si mai multe de spus, dar ma opresc aici, sunt destule diferente pe google, nu sunt robot sa le dau copy paste. Nu stiu care a furat de la care. Uita-te si tu la Samsung Galaxy s8, e desing asemanator cu iPhone-ul, cartela se baga la fel. On: Apple. Quote
.CraZzY. Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 Daca ar fi sa aleg dintre iPhone si Samsung, cu siguranta as alege Samsung. Quote
MagicBack Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Prefer Apple, am iPhone 5s de ceva timp si se descurca ok, nu am avut probleme cu el. Quote
SpeedyGonzales Posted April 17, 2017 Posted April 17, 2017 (edited) Am avut un S3, S4, S6. Nu si-au facut treaba. Am un Iphone 4 din 2011, se descurca mai bine decat toate telefoanele pe care le-am avut. APPLE. Edited April 17, 2017 by AdolfHitler Quote
LiME Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 Am 2 telefoane, iPhone SE si OnePlus 5, ambele sunt extraordinar de rapide, camera pe OnePlus 5 e geniala, pe iPhone este ok. ON: Dintre Samsung si Apple, aleg Apple. Quote
Recommended Posts