Cooke Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: H1M1Varsta: Am 17 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut, sunt Virgil si provin din orasul Targu-Jiu. Sunt un baiat de 17 ani care are destul de multe hobby-uri ca si: fotbalul, fimele in general(imi place sa vizionez cat mai multe filme), baschetul, distractia si gaming-ul. Sunt un om care tine foarte mult la gluma, ascult multa muzica buna, chiar si manele la petreceri sa fie voie buna. Sunt pasionat si de gaming, in prezent joc destul timp Cs:Go, dar incerc sa imi aloc timp si pentru samp. Nu pot sa zic ca neglijez scoala, citesc si carti in timpul liber, pot spune ca sunt un baiat polivalent. Deci, acesta sunt eu, glumet, serios cand trebuie si foarte profesional. Locatia(Oras): Targu-Jiu. Ce gen de muzica asculti?: Hip-Hop, comerciala. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : H1M1Nivel : Detin level 11.Nume folosite anterior: Fillion.Vechime pe server: Gen, 4 luni.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am avut. Poza cu invitatie: http://imgur.com/lmuEyv5 Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/H1M1Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, in Seraphim Family. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost.Ce alte jocuri mai joci?: Cs:Go / Dota2.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Arthur / Kamui. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10 Experienta DM [ ()/10]: 10 pe cops, chiar daca fac foarte rar atunci chiar fac bine. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: skype: virgil.thebestDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: De ce imi doresc sa intru in acest clan? Clanul [AIM] a fost dintotdeauna cel mai respectat de pe server si a avut dintotdeauna membrii de elita. Aici simt ca o sa imi gasesc locul si vreau sa incerc sa dau tot ce am mai bun inspre a intra aici. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Pot ajuta clanul prin activitatea mea, spiritul meu mereu viu si prin respectul pe care il port pentru cei din jur. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur.
yelawulf Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 pro, helper pe red, băiat super de treabă, alea, alea. nu tre să ai level 50 si 23092130912 de facţiuni si lidere sa intri in AIM, succes.
kenny47 Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 contra, fh. Daca ai trecut pe red intra in AIM pe red.
Mistery Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 (edited) pro, helper pe red, băiat super de treabă, alea, alea. nu tre să ai level 50 si 23092130912 de facţiuni si lidere sa intri in AIM, succes. Pro. Edited April 27, 2015 by AIM.Mistery
spleeff Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 pro, 'Clanul AIM nu a fost creat pentru playerii cu FUNCTIE, nu trebuie sa ai level 6969 si 5 leaderi & 1 admin sa faci parte din acest clan. ' meriti o sansa.
Claudes Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Fillion was uninvited by DiPLOMATU from faction San Fierro Paramedic Department (rank 1) after 18 days, without FP. Reason: Neprezentare raport rank 1. Sper sa-ti revii. Daca Kamui a dat pro, dau si eu PRO sa nu se supere.
Wistler Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Pro Ps: daca ati da si la necunoscuti de lvl mic si fara fh asa pro si sanse de astea ar fi ok, nu doar la pr .
Recommended Posts