Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname: Ryze

Serverul pe care ai jucat?: Red

De ce ai ales sa te retragi?: Păi poveste lungă dar în principiu faptul că se dă lider / helper dacă ești fată sau daca joci Vindictus, se dau ban-uri aiurea, fără să faci nimic, e moca orice.

Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Nimic.

Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Da, voi juca pe Blue, ce e diferit? E diferit faptul că acolo nu se da ban pentru.... asta 

Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: E cam greu de enumerat, dar TuGuiLa, Robert, CocaCola, Raikiri, YoungBae, ReLaTiV, Speak, Mike, BonJovi, Mont3Kill2, Gotika, Raydz, Tudy.Jr, Teckris, IceMaa, MARIEDU (Bambino.), Fallout, CuLLerR, FriendLy, ReaLLy, Julian1, Shanon, WoLLworiNN, Miichael, Kronick, Allis, Sergiu, Tedy, AndrewRyan, AndrewZ, Trend, FresH, Master, Blackste1nN, Teo, dellikS și Eugen, pe cei care v-am uitat, lăsați un reply.

Ai altceva de adaugat?: Nu încercați să vă distrați când mergeți în mafii pentru că InaKa vă dă ban dacă trageți îintr-un player, salut!

Posted

Pai Ryze..hai TS :)) Imi pare enorm ca pleci..chiar nu vad in acea dovada unde ai "No-recoil"..m-as retrage si eu de pe sv red si as veni in mafii pe blue, dar am sanse de Co-lider in Nr. Pentru asta stau. Da-mI PM te rog! +Ai uitat sa ma treci la prieteni, am fost cred ca unul dintre cei mai buni prieteni :)) PM me

Posted

Bafta man, ne auzim pe TS, succes mai departe pe blue+ ca in videoul ala nu e norecoil! Asta a fost decizia adminului! Bafta si pwp <3 :*

Posted

Așa dădeam eu în vremurile mele bune când stăteam din două ore de war-uri, una jumate' pe aeroport. Te-a făcut sistemu, bate la ochi așa puțin faptul că l-ai omorât prea repede (fiind in picioare)

Posted

Nickname: Ryze

Serverul pe care ai jucat?: Red

De ce ai ales sa te retragi?: Păi poveste lungă dar în principiu faptul că se dă lider / helper dacă ești fată sau daca joci Vindictus, se dau ban-uri aiurea, fără să faci nimic, e moca orice.

Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Nimic.

Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Da, voi juca pe Blue, ce e diferit? E diferit faptul că acolo nu se da ban pentru.... asta 

Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: E cam greu de enumerat, dar TuGuiLa, Robert, CocaCola, Raikiri, YoungBae, ReLaTiV, Speak, Mike, BonJovi, Mont3Kill2, Gotika, Raydz, Tudy.Jr, Teckris, IceMaa, MARIEDU (Bambino.), Fallout, CuLLerR, FriendLy, ReaLLy, Julian1, Shanon, WoLLworiNN, Miichael, Kronick, Allis, Sergiu, Tedy, AndrewRyan, AndrewZ, Trend, FresH, Master, Blackste1nN, Teo, dellikS și Eugen, pe cei care v-am uitat, lăsați un reply.

Ai altceva de adaugat?: Nu încercați să vă distrați când mergeți în mafii pentru că InaKa vă dă ban dacă trageți îintr-un player, salut!

Bafta man, mi-ai fost ca un frate si mereu vei fi, succes pe viitor!

Posted

Așa dădeam eu în vremurile mele bune când stăteam din două ore de war-uri, una jumate' pe aeroport. Te-a făcut sistemu, bate la ochi așa puțin faptul că l-ai omorât prea repede (fiind in picioare)

Nu era singuru' care dadea in el. Era pe turf, statea pe loc, mai erau 5 membri din Ballas pe acolo :).

Ryze, cred ca te urmez pe blue dupa faza cu liderul Aztecas din seara asta. 

Posted (edited)

Ryze, te-ai retras si tu ... acum pnm cu cine o sa mai rad eu cu cine o sa mai imi bat joc de playeri .... urat sper sa te intorci , ne auzim pe teamspeak.

userbar

Edited by BonJovi.
Posted (edited)

Succes mai departe :) Nu te cunosc foarte bine, n-am petrecut mult timp cu tine, dar esti un tip de treaba. Bafta mai departe, ne-om mai auzi pe skype/ts :)

Edited by Mattxl8