Martaz. Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 1.Run: Aces joc se bazeaza pe faptul: pui playeri sa alerge pe o distanta mai mare si premiezi priemele 3 locuri,cateva exemple: -Banca LS / Vama -Spawn Mafia/Pod LV -24/7 / Aero SF 2.Last Man Stading-LMS: Acest joc se bazeaza pe faptul: ultimul player ramas castiga.Sunt mai multe optiuni de LMS, cateva exemple: -LMS cu pumni. -LMS cu arme. -LMS pe pod SF cu /styles. 3.Last Car Stading-LCS: Acest joc se bazeaza pe faptul: ultima masina ramasa castiga.Sunt multe locuri unde se poate desfasura acest event, cateva exemple: -Sub apa. -Pe cladiri. -Pe munte. 4.Dueluri arme(mai multe solutii de dueluri:1v1,2v2,3v3): Acest joc se bazeaza pe faptul: castiga fiecare meci si vei fi invingator, cateva exemple: -Duel Desert Eagle. -Duel ma41. -Duel shotgun. Locuri pentru event: -Gara LS. -Gun Shop LS. -Gun Shop SF. -Chiliad. 5.Simon spune: Acest joc se bazeaza pe faptul: creatorul eventului spune "Simon spune:(ex): ultima comanda C moare" si care face ultimu ce zice el moare.Cateva exemple unde se poate practica acest joc: -Aero LV. -Santier LV. -Ferma LS. 6.Event trivia: Acest joc se bazeaza pe faptul: creatorul eventului pune o intrebare (ex: In ce an a domnit Stefan Cel Mare?)iar primu care ii da /w cu raspunsul corect castiga. Pentru acest joc poti sta in banca si pune intrebarile pe /ec / /ad si cine raspunde corect ii dai transfer cu suma de bani, exemple de sume pentru intrebari. -Intrebari in care raspunsul consta in ani->premiu 30.000$-50.0000$ -Intrebari in care raspunsul consta in nume /orase/cantareti/ape/munti/actori/fotbalisti etc->premiu 10.000$-20.000$ 7.Curse masini: Acest joc se bazeaza pe faptul: faci intrecere cu cate 1 player (sau toti odata si cine iese primu castiga sau pot fi premiate primele 3 locuri) castigi mereu iesi invingator, cateva exemple de locuri pentru acest event. -Aero LS/SF/LV -Auto LV -Baza Chiliad-Varf Chiliad. Tipuri de curse: -Cu roti sparte. -Masini tunate/full option(inclusiv n0s) 8.Bancuri: Acest joc se bazeaza pe faptul: care banc este considerat mai frumos iese invingator , cateva exemple de locuri pentru acest event: -In fata bancii LS. -Dizzy. -Alahambra. 9.Last Team Stating-LTS: Acest joc se bazeaza pe faptul : ultima echipa ramasa in picioare castiga, cateva exemple de locuri pentru event: -Primarie. -Pe cladiri. -Aero LS/SF/LV. 10.Hide`n`Seek-HNS: Acest joc se bazeaza pe faptul: creatorul eventului trebuie sa va gaseaca si sa va omoare dupa ce voi va ascundeti, cateva exemple de locuri pentru event. -Casa din spate 24/7 langa stema "WINEWOOD". -Primarie. -Area 51. 11.Primu la mine: Acest event se bazeaza pe faptul: primul player care ajunge la creatorul eventului castiga, cateva exemple: -Primu la mine cu masina. -Primu care se parasuteaza la mine. -Primu cu bicicleta la mine. Acestea sunt doar 'cateva' idei zic eu, Mai astept si IDEI/PROPUNERI de eventuri, pe care le vreti, ca sa aveti unde participa ! Eu sincer, am sa pun in practica cateva eventuri din cele de mai sus! PS: Ideile de eventuri de mai sus NU IMI APARTIN ! (Eu doar le-am postat)
Recommended Posts