Jump to content

Recommended Posts

Posted

1.Run:

Aces joc se bazeaza pe faptul: pui playeri sa alerge pe o distanta mai mare si premiezi priemele 3 locuri,cateva exemple:

-Banca LS / Vama

-Spawn Mafia/Pod LV

-24/7 / Aero SF

2.Last Man Stading-LMS:

Acest joc se bazeaza pe faptul: ultimul player ramas castiga.Sunt mai multe optiuni de LMS, cateva exemple:

-LMS cu pumni.

-LMS cu arme.

-LMS pe pod SF cu /styles.

3.Last Car Stading-LCS:

Acest joc se bazeaza pe faptul: ultima masina ramasa castiga.Sunt multe locuri unde se poate desfasura acest event, cateva exemple:

-Sub apa.

-Pe cladiri.

-Pe munte.

4.Dueluri arme(mai multe solutii de dueluri:1v1,2v2,3v3):

Acest joc se bazeaza pe faptul: castiga fiecare meci si vei fi invingator, cateva exemple:

-Duel Desert Eagle.

-Duel ma41.

-Duel shotgun.

Locuri pentru event:

-Gara LS.

-Gun Shop LS.

-Gun Shop SF.

-Chiliad.

5.Simon spune:

Acest joc se bazeaza pe faptul: creatorul eventului spune "Simon spune:(ex): ultima comanda C moare" si care face ultimu ce zice el moare.Cateva exemple unde se poate practica acest joc:

-Aero LV.

-Santier LV.

-Ferma LS.

6.Event trivia:

Acest joc se bazeaza pe faptul: creatorul eventului pune o intrebare (ex: In ce an a domnit Stefan Cel Mare?)iar primu care ii da /w cu raspunsul corect castiga.

Pentru acest joc poti sta in banca si pune intrebarile pe /ec / /ad si cine raspunde corect ii dai transfer cu suma de bani, exemple de sume pentru intrebari.

-Intrebari in care raspunsul consta in ani->premiu 30.000$-50.0000$

-Intrebari in care raspunsul consta in nume /orase/cantareti/ape/munti/actori/fotbalisti etc->premiu 10.000$-20.000$

7.Curse masini:

Acest joc se bazeaza pe faptul: faci intrecere cu cate 1 player (sau toti odata si cine iese primu castiga sau pot fi premiate primele 3 locuri) castigi mereu iesi invingator, cateva exemple de locuri pentru acest event.

-Aero LS/SF/LV

-Auto LV

-Baza Chiliad-Varf Chiliad.

Tipuri de curse:

-Cu roti sparte.

-Masini tunate/full option(inclusiv n0s)

8.Bancuri:

Acest joc se bazeaza pe faptul: care banc este considerat mai frumos iese invingator , cateva exemple de locuri pentru acest event:

-In fata bancii LS.

-Dizzy.

-Alahambra.

9.Last Team Stating-LTS:

Acest joc se bazeaza pe faptul : ultima echipa ramasa in picioare castiga, cateva exemple de locuri pentru event:

-Primarie.

-Pe cladiri.

-Aero LS/SF/LV.

10.Hide`n`Seek-HNS:

Acest joc se bazeaza pe faptul: creatorul eventului trebuie sa va gaseaca si sa va omoare dupa ce voi va ascundeti, cateva exemple de locuri pentru event.

-Casa din spate 24/7 langa stema "WINEWOOD".

-Primarie.

-Area 51.

11.Primu la mine:

Acest event se bazeaza pe faptul: primul player care ajunge la creatorul eventului castiga, cateva exemple:

-Primu la mine cu masina.

-Primu care se parasuteaza la mine.

-Primu cu bicicleta la mine.

Acestea sunt doar 'cateva' idei zic eu, Mai astept si IDEI/PROPUNERI de eventuri, pe care le vreti, ca sa aveti unde participa !

Eu sincer, am sa pun in practica cateva eventuri din cele de mai sus!

PS: Ideile de eventuri de mai sus NU IMI APARTIN ! (Eu doar le-am postat)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp