Popular Post Sleam Andrei Posted April 28, 2015 Popular Post Posted April 28, 2015 (edited) WARNING: Accest videoclip poate afecta emotional persoanele omorate intr-un mod haotic de catre magicianul nostru Sleam. Acest videoclip este un pamflet si trebuie tratat ca atare. De asemenea astept un +1 din partea voastra, comentariu, Like pe YT si subscribe. Daca ajung la 20 de Lik-uri sau 20 de +1-unuri + 200Views voi pune urmatorul videoclip. va pwp si vizionare placuta sa inceapa spectacolul. Link: https://www.youtube.com/watch?v=MaqOWbjRY4k Edited April 28, 2015 by Sleam_007 14
KONi Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Lol, cine vrea video-urile tale? Crezi ca pe noi ne intereseaza ca joci cu python si faci niste 360-uri? Patetic.. 2
Sleam Andrei Posted April 29, 2015 Author Posted April 29, 2015 Lol, cine vrea video-urile tale? Crezi ca pe noi ne intereseaza ca joci cu python si faci niste 360-uri? Patetic.. Patetic a ? pai ca sa tragi ca mine e greu coaie iti trebuie talent PWP numai comenta aiurea ca poate ma supar si te si scot din NR pwp.
Sleam Andrei Posted April 29, 2015 Author Posted April 29, 2015 Le ai mane. GG. Tragi b3n3 Mersi man PWP :*
Official JustiN. Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 WARNING: Accest videoclip poate afecta emotional persoanele omorate intr-un mod haotic de catre magicianul nostru Sleam. Acest videoclip este un pamflet si trebuie tratat ca atare. De asemenea astept un +1 din partea voastra, comentariu, Like pe YT si subscribe. Daca ajung la 20 de Lik-uri sau 20 de +1-unuri + 200Views voi pune urmatorul videoclip. va pwp si vizionare placuta sa inceapa spectacolul. Link: https://www.youtube.com/watch?v=MaqOWbjRY4k Sa te mai vad cum mai dai 360 fara python.
KONi Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Patetic a ? pai ca sa tragi ca mine e greu coaie iti trebuie talent PWP numai comenta aiurea ca poate ma supar si te si scot din NR pwp. Nu fi asa rau pls. Ba, mai ai de mancat mamaliga ca sa ajungi asa ca mine. Iti dau o flegma de nu stii cum te cheama, sezi lin.
Sleam Andrei Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 Si tu ce sa imi arati ma ca joci si tu cu python coaie ? :)))))))))))))))) morr Nu fi asa rau pls. Ba, mai ai de mancat mamaliga ca sa ajungi asa ca mine. Iti dau o flegma de nu stii cum te cheama, sezi lin. Ce sa fiu ca tine ma ?.... sa ajung sa pun poze sa ma laud ca am intrat in King. :))))))))))) sau ca am luat rank 2 in NR :)) morrr ma mor cu voi toti fanii mei va pwp
KONi Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 (edited) Si tu ce sa imi arati ma ca joci si tu cu python coaie ? :)))))))))))))))) morr Ce sa fiu ca tine ma ?.... sa ajung sa pun poze sa ma laud ca am intrat in King. :))))))))))) sau ca am luat rank 2 in NR :)) morrr ma mor cu voi toti fanii mei va pwp Pentru mine e o mandrie, cat de mica nu ar fi ea. Daca tu te lauzi cu niste kill-listuri la paint.. Pfoaa, am cat duce trenul, dar sa te vad pe tine sa intri in King pe red sau sa iei rank 2 in NR pe oricare dintre servere! Edited April 30, 2015 by KONi
BogdanEvolution Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Destul de bine, insa acum nu cred ca mai e asa mare lucru sa dai un 360 ;) .
bogdan17 Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 -,- am ametit, frumos man, nu te lua dupa copii care nu au ce face pe la topicul de Videouri bugged, tragi bine si dai magie, gg man
Sleam Andrei Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 -,- am ametit, frumos man, nu te lua dupa copii care nu au ce face pe la topicul de Videouri bugged, tragi bine si dai magie, gg man Ms man pwpek nu ma pun la mintea lui dar ma enerveaza cand vad ca imi jigneste mie munca. Pentru mine e o mandrie, cat de mica nu ar fi ea. Daca tu te lauzi cu niste kill-listuri la paint.. Pfoaa, am cat duce trenul, dar sa te vad pe tine sa intri in King pe red sau sa iei rank 2 in NR pe oricare dintre servere! Coaie intru la orice ora in King. [A] .Yakuza [AIM] orice clan este al meu deci... Si in NR daca vrea intru coitze dar nu imi place nu ma int ca ai rank 2 in NR pentru mine esti 0
Madden.SS Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 (edited) Lol, cine vrea video-urile tale? Crezi ca pe noi ne intereseaza ca joci cu python si faci niste 360-uri? Patetic.. te-a bagat cineva in seama copile? ti-am zis ca daca mai esti tare in gura postez pozele cu tine, cap de pruna. Sper sa fie ultima data cand mai comentezi aiurea prin topicuri, mai bine mars si mai fura niste conturi ca esti expert la asta, e hobbyul tau Edited May 1, 2015 by Madden.SS
KONi Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 te-a bagat cineva in seama copile? ti-am zis ca daca mai esti tare in gura postez pozele cu tine, cap de pruna. Sper sa fie ultima data cand mai comentezi aiurea prin topicuri, mai bine mars si mai fura niste conturi ca esti expert la asta, e hobbyul tau Ai vreo problema frustratule?
Sleam Andrei Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Faza e ca videoul asta e acum 1 luna aproape. deci... acum numai folosesc python de la o saptamana de cand am pus acel video nu am mai folosit python
Recommended Posts