suflo. Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 De ce nu mi se aduna posturile ? Daca postez ceva tot 0 am :( de ce ? Am rezolvat ... Imi cer scuze daca am deranjat ! Am rezolvat Quote
Nicolae Ceausescu Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Sunt unele secţiuni/topicuri unde nu poţi face +1 posts, doar ţi-am explicat. Quote
SKATER Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 am aceiasi problema ... postez la amuzament ":)))" si nu mi se pun posturile de ce? Quote
Paul Zaharia Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/sa-mp-014.png Cel de pe masina a spus ca imi pune hidden daca i-o dau pe 1$ . Si dupa ce iam dat-o a spus "gg" si I-am zis ca ii fac post.Daca se poate as vrea sa primesca ban permanent sau sa ii fie inchis contul.Imi pot primi masina inapoi? Va rog copiati de acolo si uitativa la screenshot si la conversatia din joc.Multumesc mult. ;) Quote
Recommended Posts