STANDARD Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 (edited) Si altceva Shad0w sunt 21 de admini - 2 ma refer mihai si cata care abia au intrat raman 19 din cei 19 doar Kosovoi 70 la suta numai el urmat de Spartan si Arthur se ocupa de codati iar restul de 16 ce fac ? Bine acum mai nou Arthur si Ripzor au alta responsabilitate dar totusi raman destui...unde ar putea sa il ajute pe koso asa e normal.. Sunt 8 mafii unde numarul membrilor daca mafia este completa sunt 200 de playeri totusi numarul celor care se ocupa de codati este mult prea mic pt un numar atat de mare se face atat spam pe /report cat si foarte multe jigniri pe /report deoarece in momentele respective cand vezi nesimtira unora care nu stiu sa joace cinstit, unele persoane nu se pot abtine cand observa ca x nu este luat la teste si tot asa incepe si jigneste in stanga si in dreapta de nervii.. Edited April 28, 2015 by sTaNDaRD.666
JESSE PINKMAN Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 playerii banati pentru cheat-uri ce ii ajuta sa traga mai bine (aimbot, norecoil etc) vor primi acum ban 90 zile (inainte de primea ban permanent). playerii banati pentru cheat-uri inainte nu vor fi debanati. playerii banati pentru cheat-uri care ii ajuta sa traga mai bine nu vor putea plati pentru unban. GROZAV!!! Mă bucur că după toate propunerile pe care le-am făcut în scopul pedepsirii cu BAN PERMANENT PE IP pentru cheats(TW)/norecoil şi altele, v-aţi gândit să încurajaţi folosirea de HACK-uri, reducând din pedeapsă. EXCELENT!!! Bun, sunt de acord cu absolut toate celelalte noutăţi, dar consider că ai greşit aici cu reducerea pedepsei. Mi se pare o mare tâmpenie, dar dacă aşa gândeşte staff-ul că e mai bine... :ph34r: Dacă tot am îndrăznit să-mi exprim părerea referitor la noul update, mă gândesc să mai adaug o aberaţie. Întrebare generală: Vi se pare normal ca din 40 membrii STAFF (-lideri) doar adminul Kosovoy să verifice periodic 2-3 suspecţi de cheats? Sunt 8 mafii (8x25, nu mai adaug şi celelalte facţiuni sau civili), cum ar trebui să facă fată săracul Kosovoy? Bun, mai e şi Zoko, însă el testează maxim 2,5 pe săptămână - eficienţă zero... Am înţeles că mafiile nu reprezintă o prioritate pentru staff, mi s-a mai spus... Deci, sugestia mea este următoarea: playerii banati pentru cheat-uri ce ii ajuta sa traga mai bine (aimbot, norecoil etc) -> BAN PERMANENT + IP-ul notat într-un BLACKLIST AL ADMINILOR. 3
StuDenT. Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 In legatura cu python-ul, este foarte bine ca a fost scos, dar despre ped.ifp nu stiu ce sa vorbesc, este un mod care nu influenteaza foarte mult stilul de tras, dar acesta le da unora o placere mai mare de joc cu acesta decat fara. Parerea mea este ce ped.ifp-ul ar trebui lasat.
Shad0w Posted April 28, 2015 Author Posted April 28, 2015 GROZAV!!! Mă bucur că după toate propunerile pe care le-am făcut în scopul pedepsirii cu BAN PERMANENT PE IP pentru cheats(TW)/norecoil şi altele, v-aţi gândit să încurajaţi folosirea de HACK-uri, reducând din pedeapsă. EXCELENT!!! Bun, sunt de acord cu absolut toate celelalte noutăţi, dar consider că ai greşit aici cu reducerea pedepsei. Mi se pare o mare tâmpenie, dar dacă aşa gândeşte staff-ul că e mai bine... :ph34r: Dacă tot am îndrăznit să-mi exprim părerea referitor la noul update, mă gândesc să mai adaug o aberaţie. Întrebare generală: Vi se pare normal ca din 40 membrii STAFF (-lideri) doar adminul Kosovoy să verifice periodic 2-3 suspecţi de cheats? Sunt 8 mafii (8x25, nu mai adaug şi celelalte facţiuni sau civili), cum ar trebui să facă fată săracul Kosovoy? Bun, mai e şi Zoko, însă el testează maxim 2,5 pe săptămână - eficienţă zero... Am înţeles că mafiile nu reprezintă o prioritate pentru staff, mi s-a mai spus... Deci, sugestia mea este următoarea: playerii banati pentru cheat-uri ce ii ajuta sa traga mai bine (aimbot, norecoil etc) -> BAN PERMANENT + IP-ul notat într-un BLACKLIST AL ADMINILOR. Scrisesem un reply de 20 de randuri, apoi am vazut cine a facut postul si am sters. Tu esti nemultumit tot timpul. Eu zic sa-ti faci server si sa testezi fiecare player in parte o data la 10 minute. Pui si war-uri 10 ore pe zi in fiecare zi. Va avea succes cu siguranta. 4
STANDARD Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 GROZAV!!! Mă bucur că după toate propunerile pe care le-am făcut în scopul pedepsirii cu BAN PERMANENT PE IP pentru cheats(TW)/norecoil şi altele, v-aţi gândit să încurajaţi folosirea de HACK-uri, reducând din pedeapsă. EXCELENT!!! Bun, sunt de acord cu absolut toate celelalte noutăţi, dar consider că ai greşit aici cu reducerea pedepsei. Mi se pare o mare tâmpenie, dar dacă aşa gândeşte staff-ul că e mai bine... :ph34r: Dacă tot am îndrăznit să-mi exprim părerea referitor la noul update, mă gândesc să mai adaug o aberaţie. Întrebare generală: Vi se pare normal ca din 40 membrii STAFF (-lideri) doar adminul Kosovoy să verifice periodic 2-3 suspecţi de cheats? Sunt 8 mafii (8x25, nu mai adaug şi celelalte facţiuni sau civili), cum ar trebui să facă fată săracul Kosovoy? Bun, mai e şi Zoko, însă el testează maxim 2,5 pe săptămână - eficienţă zero... Am înţeles că mafiile nu reprezintă o prioritate pentru staff, mi s-a mai spus... Deci, sugestia mea este următoarea: playerii banati pentru cheat-uri ce ii ajuta sa traga mai bine (aimbot, norecoil etc) -> BAN PERMANENT + IP-ul notat într-un BLACKLIST AL ADMINILOR. Ai perfecta dreptate Jesse dar stau si ma intreb cum spui si tu am mai auzit problema cu mafiile nu reprezinta o prioritate pentru staff, atunci sa puna mana sa le scoata daca nu intereseaza pe nimeni unde doar Kosovoi se zbate cel mai mult, dar mentionez regulamentul este modificat destul de sever referitor la mafii deci ce sa intelegem pararea mea lipsa de bun simt bataie de joc, stai sa te enervezi sau alegem sa facem nush dau un ex /job si poate imi ocup timpul daca intr.o mafie nu se poate sta in felu asta, poate o parte din staff se vor supara cand scriu asta dar totusi dai /cheats sau /report si iti inchide in bataie de joc sau renumitul mesaj raportul tau este in curs de rezolvare dai find si respectivu se joaca linistit si in seara respectiva si in urmatoarele zile, si te enervezi aiurea numai ca in momentu ala Kosovoi ori are test cu alta persoana ori nu este online toti avem o viata peronala nu numai sa:mp dar sunt foarte deranjat cand vad nesimtirea si nu pot sa tac cum am spus mai sus 15 admini doar cu numele se supra nu se supara treaba lor imi scade sau nu voturile pe viitor e problema lor nu ma dau eu ala cel mai tare sa le fac pe toate dar o munca se face la comun fiind o comunitate un staff cu capul pe umeri asa gandesc.. nu stie bun pune mana si invata simplu daca iti doresti sa faci ceva cu adevarat.
JESSE PINKMAN Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 In legatura cu python-ul, este foarte bine ca a fost scos, dar despre ped.ifp nu stiu ce sa vorbesc, este un mod care nu influenteaza foarte mult stilul de tras, dar acesta le da unora o placere mai mare de joc cu acesta decat fara. Parerea mea este ce ped.ifp-ul ar trebui lasat. Nu, nu trebuie lăsat. Îţi spun şi de ce: Dacă eu joc default, iar tu ai un ped.ifp modificat (precum cel făcut de TWIST7) pot ţine ţinta pe tine şi să trag 7 gloanţe, fără ca tu să fi cu adevărat acolo, fără ca tu să iei damage. Drept urmare, te ajută să tragi şi îi încurcă pe ceilalţi, rezultă CHEATS. Citez din regulament: „Un mod ce iti ofera un avantaj mare fata de alti playeri este considerat cheat. Modurile ce nu iti aduce niciun avantaj fata de alti playeri sunt permise. Restul modurilor sunt interzise.” Acele animaţii din ped-urile modificate, fac astfel încât cei care folosesc default să vă vadă zburând, plutind, pe jos, patinând, dansând samba, etc. Mă bucur că în sfârşit au luat şi ei o decizie corectă + 2 greşite. :)
STANDARD Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 De ce spui Shad0w ca este nemultumit tot timpul Jesse iti zic eu nu este singurul si nu spune nimeni sa ii la la teste din 10 in 10 minute problema este alta nu se ia la teste daca nu exista ADMINII care sa faca un asa zis amarat de test care dureaza 10-20 min suntem aproape 200 de membrii unde war-urile tin 2 ore o zi da 1 nu si nici asa nu face fata Kosovoi, ba mai mult dupa ce te mai si enervezi mai vezi si spam pe timpul de war facut de renumitu kandel care isi face asa zis eventu lui de 15.000$ - 100.000$ si face un spam de te apuca toate alea el stie ca nu ne suportam fiind un paramedic ce sa ma astept la el la cat abuz face de functia aia, in fine nu stau acum sa ii iau pe toti in parte asta a fost un caz mai special cu eventurile lui pe timpul de war numai atunci se gaseste cand stai sa urmaresti ce se coordoneaza pe F apare el cu spam-ul lui de 100.000$ ii dau eu daca mai are nevoie de bani sa faca un event numai sa taca chiar daca nu ne suportam la cat de nesimtit e stie bine la ce ma refer.
JESSE PINKMAN Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 (edited) Scrisesem un reply de 20 de randuri, apoi am vazut cine a facut postul si am sters. Tu esti nemultumit tot timpul. Eu zic sa-ti faci server si sa testezi fiecare player in parte o data la 10 minute. Pui si war-uri 10 ore pe zi in fiecare zi. Va avea succes cu siguranta. Am să mă prefac că prima parte n-a sunat atât de rău... Normal că sunt nemulţumit, am opiniile mele... Dacă-mi scriu nemulţumirile şi părerile sau sugestiile, nu este nimeni obligat să le acorde importanţă sau câteva secunde pentru a le citi. Le poţi ignora cu uşurinţă dacă doreşti. Mai ales dacă vin de la mine. Eu doar încercam să ajut cu sfaturi. Din păcate voi le vedeţi altfel, întotdeauna. Dacă eu n-am dreptate cu absolut nimic, iar sugestiile mele sunt proaste, de acord, nu mă băgaţi în seamă. Probabil că nici nu am să mai propun nimic, îmi deschid server, gata. Poate avem şanse cu un parteneriat, cine ştie. :D Cu cinismul toţi stăm bine. Nu ştiu ce ţi s-a părut jignitor din ce am scris, cred că m-am exprimat decent, dar tot eu sunt ăla rău. Mă duc să-mi fac server, brb. Am spus că update-ul e chiar ok, mai puţin reducerea pedepsei. :( Jesse, veşnic nemulţumitul. P.S: Standard, nu-mi lua partea! O să creadă că mi-am făcut brigadă de revoluţionari şi iar iau ban pe forum. Glumesc, răutăcioşilor! :P Edited April 29, 2015 by JESSE PINKMAN
STANDARD Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 (edited) Oricum evita sa imi raspunda probabil la mine a dat un replay de 30 de randuri sa imi raspunda daca l-am adus in discutie pe Kandel iar la urma a ramas pe clear fiind din partea mea spuse, unde ii mai spun inca odata are Adminii doar cu numele daca ei tu ban iau si eu Jesse ne tragem unu pe celalalt =)) glumesc :P De ce l-am mentionat doar pe el deoarece imi aduce aminte de vremea cand era un membru Paramedic Departament vedeai ad cu event din partea lui, unde ii ducea pe respectivii jucatori spre SF ii punea sa ia heal dupa auzi daca eventul este deranjat sau luam kill eventul este anulat dar el isi facea raportul pentru factiune iar eventul era anulat de un grup de prieteni care la event statea sa faca DM pe masina factiunii asa ca mie imi zici de adminu asta unde la un anumit event facut de el recent cu sumele de 15.000$ - 100.000$ plus spam la greu pe timpul de war din partea lui a fost o anumita intrebare unde raspunsul Corect era Paramedic Departament unde el a premiat raspunsul corect fiind "Paramedic" fara departament asa ca.. plus ale faze cand i-am facut eu reclamatie unde incurajeaza lipsa de bun simt cand am fost jignit si el se distra langa mine unde ia luat Tibi apararea in fine. Edited April 29, 2015 by sTaNDaRD.666
JESSE PINKMAN Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Suntem mulţi care folosim acest Sensitivity FIX : TOPIC - http://forum.bugged.ro/topic/92029-sensivity-fix-dll/ ESTE LEGAL SAU ILEGAL? Avem o dilemă. Aşteptăm să ne lămurească cineva din staff. Acest Sensitivity FIX încearcă să egaleze sensitivity axis X cu sensitivity axis Y. O mare parte din playeri nu au problema asta, având în posesie monitoare/rezoluţii/mouse-uri mai bune etc. Sincer, cei care avem această problemă, chiar dacă folosim Sensitivity FIX, nu reuşim 100% egalarea valorilor, iar mişcare cursorului/ţintei este dificilă. Nu rezolvă acest bug, ci încearcă să-l diminueze. Cu alte cuvinte, noi suntem în dezavantaj, ar fi eronat să fie considerat mod interzis, deoarece nu ajută să tragi mai bine decât alţi playeri, ci amelioarează problema. Astfel fiind pusă problema, ceilalţi playeri au avantajatul în a ţinti mai bine decât noi (conform regulamentului, ei sunt mai modaţi ilegal sau mai codati decât noi). Ironia vieţii. :D Personal, fără acest sensitivity fix am probleme mari în a ţinti roata unei maşini situate la circa 50 metri departare. Durează cam 2 secunde şi necesită tot antebraţul încordat la maxim. Viteza sensitivity-ului orizontal este dublă/triplă faţă de cea a sensitivity-ului vertical. Nu cunosc prea multe amănunte, ştiu doar că este o problemă legată de Widescreen Aspect Ratio şi Mouse DPI... Legal or illegal? :huh:
Shad0w Posted April 29, 2015 Author Posted April 29, 2015 Suntem mulţi care folosim acest Sensitivity FIX : TOPIC - http://forum.bugged.ro/topic/92029-sensivity-fix-dll/ ESTE LEGAL SAU ILEGAL? Avem o dilemă. Aşteptăm să ne lămurească cineva din staff. Acest Sensitivity FIX încearcă să egaleze sensitivity axis X cu sensitivity axis Y. O mare parte din playeri nu au problema asta, având în posesie monitoare/rezoluţii/mouse-uri mai bune etc. Sincer, cei care avem această problemă, chiar dacă folosim Sensitivity FIX, nu reuşim 100% egalarea valorilor, iar mişcare cursorului/ţintei este dificilă. Nu rezolvă acest bug, ci încearcă să-l diminueze. Cu alte cuvinte, noi suntem în dezavantaj, ar fi eronat să fie considerat mod interzis, deoarece nu ajută să tragi mai bine decât alţi playeri, ci amelioarează problema. Astfel fiind pusă problema, ceilalţi playeri au avantajatul în a ţinti mai bine decât noi (conform regulamentului, ei sunt mai modaţi ilegal sau mai codati decât noi). Ironia vieţii. :D Personal, fără acest sensitivity fix am probleme mari în a ţinti roata unei maşini situate la circa 50 metri departare. Durează cam 2 secunde şi necesită tot antebraţul încordat la maxim. Viteza sensitivity-ului orizontal este dublă/triplă faţă de cea a sensitivity-ului vertical. Nu cunosc prea multe amănunte, ştiu doar că este o problemă legată de Widescreen Aspect Ratio şi Mouse DPI... Legal or illegal? :huh: Nu aveti voie sa folositi moduri ASI/CLEO, mod-uri ce-s injectate in joc (.dll, .exe etc), moduri ce modifica animatiile (ped.ipf, python). Folosirea de moduri interzise este sanctionata cu ban 7 zile. E .dll. E interzis.
MORGAN Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Chiar si facra ped.ifp? Inteleg faza cu python-ul, dar ped-ul ce are?
Maryo Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Imi place cum suna totul inafara de partea cu unbanul pentru cei banati pe motiv teleport/ speed hack. Erau multi de level marisor ce au folosit cheat-ul intentionat.
WAT.KeNnz0r Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Incepand de azi, regulamentul serverelor bugged.ro a fost rescris in totalitate. Il puteti gasi aici (click) si va sfatuim sa il cititi in intregime. Cateva din lucrurile modificate: playerii banati pentru cheat-uri de teleport si viteza vor primi acum ban 30 zile (inainte se primea ban permanent). toti playerii banati pentru speedhack si teleport cheats au primit unban. playerii banati pentru cheat-uri ce ii ajuta sa traga mai bine (aimbot, norecoil etc) vor primi acum ban 90 zile (inainte de primea ban permanent). playerii banati pentru cheat-uri inainte nu vor fi debanati. playerii banati pentru cheat-uri care ii ajuta sa traga mai bine nu vor putea plati pentru unban. playerii ce fac parte din mafii nu vor mai avea voie sa foloseasca mod-uri ce modifica animatiile (ped.ipf, python etc). se sanctioneaza cu ban 7 zile. aceasta regula va incepe sa fie aplicata incepand cu 1 mai 2015. timpul petrecut in jail pentru DM este calculat automat de server (30 minute + 15 minute pentru fiecare jail primit in ultimele 30 zile) pentru limbaj vulgar se primeste mute sau mute + war. timpul de mute este de 30 minute + 15 minute pentru fiecare mute primit in ultimele 30 zile. Daca aveti vreo nelamuriere sau sugestie legata de regulamentul serverelor, puteti posta in acest topic si va voi raspunde. Am un cont pe red si a fost banat pentru 'Insulta admini de pe alte conturi'.. cum il pot debana?
Galio Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Shad0w, atunci pe blue voi primi pe Almark unsuspend de pe panel si pot cumpara unban?
V E R S A C E Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 (edited) Sunt de parere ca playerii banati pentru cheaturi ar trebuii sa poata cumpara unban. Ar marii bugetele tale pentru servere si sunt sigur ca a doua oara nu vor mai folosi cheats. Edited April 29, 2015 by H e r o n 1
mDo Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Gg Shad0w,ma bucur ca una dintre sugestiile mele a aparut in noul regulament.
EzekeN Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Mai bine se scotea doar pythonul , ped.ifp trebuia lasat.
Layzz Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Degeaba s-a bagat treaba cu pythonul, tot poti sa apesi pe c si sa iesi din animatie imediat. c-bug power ################
EzekeN Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Incepand de azi, regulamentul serverelor bugged.ro a fost rescris in totalitate. Il puteti gasi aici (click) si va sfatuim sa il cititi in intregime. Cateva din lucrurile modificate: playerii banati pentru cheat-uri de teleport si viteza vor primi acum ban 30 zile (inainte se primea ban permanent). toti playerii banati pentru speedhack si teleport cheats au primit unban. playerii banati pentru cheat-uri ce ii ajuta sa traga mai bine (aimbot, norecoil etc) vor primi acum ban 90 zile (inainte de primea ban permanent). playerii banati pentru cheat-uri inainte nu vor fi debanati. playerii banati pentru cheat-uri care ii ajuta sa traga mai bine nu vor putea plati pentru unban. playerii ce fac parte din mafii nu vor mai avea voie sa foloseasca mod-uri ce modifica animatiile (ped.ipf, python etc). se sanctioneaza cu ban 7 zile. aceasta regula va incepe sa fie aplicata incepand cu 1 mai 2015. timpul petrecut in jail pentru DM este calculat automat de server (30 minute + 15 minute pentru fiecare jail primit in ultimele 30 zile) pentru limbaj vulgar se primeste mute sau mute + war. timpul de mute este de 30 minute + 15 minute pentru fiecare mute primit in ultimele 30 zile. Daca aveti vreo nelamuriere sau sugestie legata de regulamentul serverelor, puteti posta in acest topic si va voi raspunde. Shad0w si sa zicem ca noi avem python si ped in calculator dar nu le folosim , nu le avem bagate in gta3.img. Primim ban ?
Layzz Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 @, 1. s-a ilegalizat și rifle.ifp? 2. odată ce a luat ban pentru cheats 90 zile, după acele 3 luni, dacă mai folosește odată, primește tot atât?
HEiSENKOV Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 In legatura cu python-ul, este foarte bine ca a fost scos, dar despre ped.ifp nu stiu ce sa vorbesc, este un mod care nu influenteaza foarte mult stilul de tras, dar acesta le da unora o placere mai mare de joc cu acesta decat fara. Parerea mea este ce ped.ifp-ul ar trebui lasat. De ped.ifp ala care alearga cu M4 ce mai zici? Te ajuta foarte mult, tu alergi cu M4 fata de alti playeri, foarte bine ca l-a interzis.
K3n1X.Kapone Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 (edited) E cam naspa faza cu ban 90 de zile pentru Cheats (no-recoil), etc, mai bine era 150 de zile, 30 de zile pentru CLEO/ASI. Daca python.ifp si ped.ifp numai sunt leagalizate, rifle.ifp este legal? Si daca le avem in PC, (ped.ifp, python.ifp) si nu folosim sau nu sunt introduse in gta3.img primim ban? Daca suntem TW, sa ne dea o arma, sa vada daca folosim sau nu aceste moduri, este aiurea daca sunt in PC si nu le folosim sa primim ban. O zii buna! Edited April 29, 2015 by K3n1X.
Recommended Posts