TheRoyal23 Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Nu prea imi place faza cu 90 zile pentru (aim -no-recoil) era mult mai bine permanent. corect
Zaithev Bugged Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 (edited) Eu zic ca ar fi oke si playerii ce au fost banati pentru cheats sa fie debanati sau redus la 90 de zile . Edited April 29, 2015 by Dothem
PaulPolitai Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Daca avem conturi sparte se poate recupera conturile inapoi dar fara bunuri ?
KONi Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Nu vad sensul la banul de 30 zile pentru speed, majoritarea player-ilor de level 1 primesc ban pe acest motiv. Si pentru cheats 150 zile.
Danyachim2 Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 @Shad0w Și pentru reclamă dc nu se dă ban 30 de zile ?
LioN23232 Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Cei care fac înșelătorii, sau aduc jigniri serverul, primesc ban permanent?
wait01 Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 (edited) Macar lasa-ne sa folosim sensivity fix-u postat de mine http://forum.bugged.ro/topic/92029-sensivity-fix-dll/. Doar prin modul asta poti scapa de problema la sensivitate in windows xp. Edited April 29, 2015 by RAViSTONe
BogdanEvolution Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 90 de zile ban pentru un cod? Zau? Tot respectul pentru cea cu python-ul insa cea cu aim-ul/no-recoil-ul banat pentru 90 de zile chiar nu-si are rostul, parerea mea.
Layzz Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 90 de zile ban pentru un cod? Zau? Tot respectul pentru cea cu python-ul insa cea cu aim-ul/no-recoil-ul banat pentru 90 de zile chiar nu-si are rostul, parerea mea. măcar dacă folosești, poți să stai 3 luni afară, nu să fii disperat să-ți faci cont din nou și să stai 24 h nu zic de tine xd =)))
Shady Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Shad0w asta nu stiu cum.. da e inteligent rau. Bravo Shad0w. Am niste intrebari. 1 cum vad regulamentul de tester de politie. 2 daca gresesc parola cand ma lochez in joc.. pot primi ban ip? 3 cum pot avea skin-ul tau?
sorinionutz112 Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Playerii ce au primit ban pentru inselatorii vor debanati vreo data ?
silviu1 Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 (edited) Incepand de azi, regulamentul serverelor bugged.ro a fost rescris in totalitate. Il puteti gasi aici (click) si va sfatuim sa il cititi in intregime. Cateva din lucrurile modificate: playerii banati pentru cheat-uri de teleport si viteza vor primi acum ban 30 zile (inainte se primea ban permanent). toti playerii banati pentru speedhack si teleport cheats au primit unban. playerii banati pentru cheat-uri ce ii ajuta sa traga mai bine (aimbot, norecoil etc) vor primi acum ban 90 zile (inainte de primea ban permanent). playerii banati pentru cheat-uri inainte nu vor fi debanati. playerii banati pentru cheat-uri care ii ajuta sa traga mai bine nu vor putea plati pentru unban. Daca tot a fost schimbat, nu inteleg dc sa nu primeasca si cei care au primit deja ban permanent pentru cheats(tw) sa primeasca ban 90 de zile nu sa ramana permanent. Poate alti nu au luat ban pe drept si poate i-a bagat adminu cod in PC si cum e si normal noi nu avem cum sa mai dovedim... Toti cei care au primit ban permanent pt cheats(tw) sa primesca ban 90 de zile... asa ar fii corect Sau macar sa poata sa cumpere unban o singura data cei care au primit ban permanent inainte sa fie bagata noua regula(Sa dea 100 punte premium si sa primeasca unban) Edited April 29, 2015 by S1lviu. 1
Mishuu. Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 (edited) Mie unu imi convine erau fel si fel de ped-uri cu speed pe m4 etc, partea cu ban-ul trebuai sa ramana ca inainte PERMANENT pentru cheats (aim, no recoil etc.) oricum este un inceput bun. G.G Shad0w. Edited April 29, 2015 by AIM.QUIT
Shad0w Posted April 29, 2015 Author Posted April 29, 2015 Shad0w asta nu stiu cum.. da e inteligent rau. Bravo Shad0w. Am niste intrebari. 1 cum vad regulamentul de tester de politie. 2 daca gresesc parola cand ma lochez in joc.. pot primi ban ip? 3 cum pot avea skin-ul tau? 1. Liderii factiunii stabilesc cine e tester si ce intrebari pun testerii. 2. Nu 3. Nu poti.
Justinless. Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 (edited) Macar lasa-ne sa folosim sensivity fix-u postat de mine http://forum.bugged.ro/topic/92029-sensivity-fix-dll/. Doar prin modul asta poti scapa de problema la sensivitate in windows xp. Da, e foarte folositor acest sensivity. Joc cu el de 2 luni, m-am obișnuit cu el și este un program foarte bun pentru mouse ca să-ți regleze axa. Shad0w, dacă ne mai scoți și asta, o să urmeze să ne scoți si modul de arme. Deci, Shad0w. Haide să votăm, să te convingi câți mafioți folosesc acest mousefix sensivity by RAVIstone. Sugestie: Propun să mai fie legal acel mouse sensivity by RAVIstone. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ajută foarte mulți cei care au problemă cu un mouse, să poată controla ținta și eu fără acest mouse nu aș mai putea trage, joc de 2 luni cu el și mulți alți și ne-am obișnuit cu el. DACĂ VREȚI SĂ MAI FIE LEGAL, ÎNCERCĂM TOTUȘI, RĂMÂNE LA DECIZIA LUI SHAD0W ! APĂSAȚI PE BUTONUL +1. (NU VREAU +1 PENTRU REPUTAȚIE, VREAU PENTRU A RĂMÂNE LEGAL ACEST MOUSE SENSIVITY by RAVistone) Edited April 29, 2015 by Justinless.
Geala Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Incepand de azi, regulamentul serverelor bugged.ro a fost rescris in totalitate. Il puteti gasi aici (click) si va sfatuim sa il cititi in intregime. Cateva din lucrurile modificate: playerii banati pentru cheat-uri de teleport si viteza vor primi acum ban 30 zile (inainte se primea ban permanent). toti playerii banati pentru speedhack si teleport cheats au primit unban. playerii banati pentru cheat-uri ce ii ajuta sa traga mai bine (aimbot, norecoil etc) vor primi acum ban 90 zile (inainte de primea ban permanent). playerii banati pentru cheat-uri inainte nu vor fi debanati. playerii banati pentru cheat-uri care ii ajuta sa traga mai bine nu vor putea plati pentru unban. playerii ce fac parte din mafii nu vor mai avea voie sa foloseasca mod-uri ce modifica animatiile (ped.ipf, python etc). se sanctioneaza cu ban 7 zile. aceasta regula va incepe sa fie aplicata incepand cu 1 mai 2015. timpul petrecut in jail pentru DM este calculat automat de server (30 minute + 15 minute pentru fiecare jail primit in ultimele 30 zile) pentru limbaj vulgar se primeste mute sau mute + war. timpul de mute este de 30 minute + 15 minute pentru fiecare mute primit in ultimele 30 zile. Daca aveti vreo nelamuriere sau sugestie legata de regulamentul serverelor, puteti posta in acest topic si va voi raspunde. Cel mai bine, asa scapam de codati.
Zaithev Bugged Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Ar fii mult bine sa se reintroduca regula cu minim 14 zile intr-o pasnica/departeament, ar reduce o plasa de codati. Cand intri intr-o mafie dupa alea 14 zile nu iti permiti sa iti risti contu folosind cheats dupa cat te-ai chinuit.
Official JustiN. Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 (edited) Si speedhack-ul poate fi folosit pentru a trage mai bine. Foarte simpu se face un program ce iti mareste viteza atunci cand apesi pe un buton. De exemplu sa zicem ca cineva vrea sa traga mai bine cu M4. Foloseste o viteza, "Speedhack", un gen de rapidfier, ca sa traga mai repede gloantele de la M4 in adversar. Nu mi se pare corect ca cei cu ban speedhack sa fie debanati. Sau daca ii debanezi de ce nu debanezi si pe cei cu Cheats? Dupa mine nu e corect asa.... Intrebare. Rifle.ifp va fi legal pentru mafioti? Edited April 29, 2015 by Official JustiN.
BorgWarner Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 (edited) Cei ce au ban temporar pot cumpara unban direct din panel pentru 15 - 50 puncte premium (in functie de numarul de zile pana la expirarea banului) Pretul unbanului este calculat astfel: 10 puncte premium + 5 puncte premium / zi. Ex: un player banat pentru 3 zile va putea cumpara unban pentru 10 + 5 * 3 = 25 puncte premium. Extras din http://redpanel.bugged.ro/premium Inseamna ca un player care primeste ban 90 de zile va fii nevoit sa plateasca 460 puncte premium (10 + 5 * 90 =10+150 = 460) pt debanare? :o Si in bani vine in felul urmator: 12pp = 1 euro. 460pp=39 euro. 39 euro = 172 lei. Edited April 29, 2015 by ReFleXx
AlexTNs Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Shad0w / Tibi / alt admin: Am inteles de la un coleg din Taxi SF ca nici DMG Informer nu mai e legal ca ... TE AVATAJEAZA, orice mod iti ofera un avantaj .. dar serios? Si dmg informer sa fie ilegal? Deci e legal sau nu? astept un raspuns official.
Recommended Posts