Jump to content

Recommended Posts

Posted

Shad0w si cei care au fost banati permament pentru no-recoil vor primi macar banul redus la 90 de zile in viitor? (ar fi corect asea)

Posted

Se putea si mai bine. Adica, playerii banati in trecut pentru cheats(aimbot), ar merita macar sansa la un singur unban sau chiar micsorarea unbanului la 90 de zile. 

Posted

Se putea si mai bine. Adica, playerii banati in trecut pentru cheats(aimbot), ar merita macar sansa la un singur unban sau chiar micsorarea unbanului la 90 de zile.

Adevarat.

PS: stiu ca vrei unban :))

Posted

Eu zic sa dai unban si pentru cei care au jucat cu cheats no-recoil etc inainte de regula pusa..  Adica totusi macar cei cu level 25+, eu am levle 28 si Infernus si am bagat pe serverul vostru 100 lei+ , bagasem no-recoil la paint, recunosc, dar doar o seara, nu voiam sa ma apuc de cheats etc, nu am jucat in viata mea cu coduri la waruri sau de genul, a fost prima si ultima oara atunci. Joc pe acest server de 2 ani, si nu imi place cum incepe sa ajunga.. Eu zic sa dai unban si la cei cu ban cheats inainte de acest topic cu level 25+, un FH decent o avere decenta, care a donat etc., ma refer celor care le-a pasat de server si se vede ca a fost o intamplare, adica nu cei de levle mic cu nimic pe cont gata banati, daca stii ce zic.

Posted (edited)

Eu zic sa dai unban si pentru cei care au jucat cu cheats no-recoil etc inainte de regula pusa..  Adica totusi macar cei cu level 25+, eu am levle 28 si Infernus si am bagat pe serverul vostru 100 lei+ , bagasem no-recoil la paint, recunosc, dar doar o seara, nu voiam sa ma apuc de cheats etc, nu am jucat in viata mea cu coduri la waruri sau de genul, a fost prima si ultima oara atunci. Joc pe acest server de 2 ani, si nu imi place cum incepe sa ajunga.. Eu zic sa dai unban si la cei cu ban cheats inainte de acest topic cu level 25+, un FH decent o avere decenta, care a donat etc., ma refer celor care le-a pasat de server si se vede ca a fost o intamplare, adica nu cei de levle mic cu nimic pe cont gata banati, daca stii ce zic.

Asta nu cred ca se va intampla, cei care sunt banati pentru ''cheats'' [X] numai au sanse la unban. 

Tu trebuia sa fii constient sa nu-ti pui no-recoil. Acum toti care sunt banati pentru cheats plang pentru conturi.. asta este, trebuia sa fiti constienti ca asta se va intampla (BANNED). 

Edited by JOHN..
Posted

Ce imi e 90 de zile ce imi e permanent? Peste 3 luni oricum nu o sa mai joc -,-

Posted

Am un prieten care a fost banat pentru reclama in cazul acesta se primeste un-ban ?

Nu cred, banurile pentru reclama sunt permanente. Deschide un ticket ca sa fi sigur.
Posted

pentru limbaj mute, sau mute + warn. La prima abatere nu ar fi mai bn sa primesti doar mute? Am luat pentru prima abatere "f**" facem multa miere" direct mute + warn...

Posted

pentru limbaj mute, sau mute + warn. La prima abatere nu ar fi mai bn sa primesti doar mute? Am luat pentru prima abatere "f**" facem multa miere" direct mute + warn...

Chiar daca tu zici alte 3 cuvinte la acea prescirtare, se ia prescurtarea adevarata, stii tu care eu. Asa vin si eu la tine, iti zic "mm" si apoi iti zic ca inseamna mamaliga mare...Ai inteles?
Posted

Dc nu merge server-ul

Zice ca didi t respond....

Schimba versiunea la samp tu foloesti 0.3z si serverele sunt acum pe 0.3.7.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp