Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mi se pare o prostie să nu mai ai voie să-ţi modifici ped.ifp-ul. Înţeleg că unele te ajută când tragi cu o armă, dar mafioţii parcă joacă gta vice city, abia au voie să folosească 1-2 moduri..

Posted

Lideri care vor codati in mafie sunt sigur ca o sa puna vorbe pentru ei, asa ca pentru codati nu cred.

Oricum, jos codatii.

Posted

M-am uitat pe regulament si am vazut ca jignirile pe pe chat-uri publice sunt sanctionate iar cele pe /c nu sunt, bun, total de acord. Insa nu am vazut care este treaba cu jignirile pe Walkie Talkie. Propun ca cele personale(cele cumparate) sa nu fie sanctionate pentru limbaj deoarece este exact ca si clanul, aici ma refer ca platesti cu bani reali ca sa ai acest beneficiu iar cele care nu sunt cumparate sa fie sanctionate ca atare.

Nu m-am uitat peste cele 5 pagini, daca a mai fost propus asta nu mai luati in considerare mesajul.

Salut.

Posted

As propune ca si playerii banati pentru Cheats ( TW ) sa fie debanatii, noi de ce sa nu fim egalii, Se fac diferente?

Posted

Incepand de azi, regulamentul serverelor bugged.ro a fost rescris in totalitate. Il puteti gasi aici (click) si va sfatuim sa il cititi in intregime.

Cateva din lucrurile modificate:

• playerii banati pentru cheat-uri de teleport si viteza vor primi acum ban 30 zile (inainte se primea ban permanent). toti playerii banati pentru speedhack si teleport cheats au primit unban.
  • playerii banati pentru cheat-uri ce ii ajuta sa traga mai bine (aimbot, norecoil etc) vor primi acum ban 90 zile (inainte de primea ban permanent). playerii banati pentru cheat-uri inainte nu vor fi debanati. playerii banati pentru cheat-uri care ii ajuta sa traga mai bine nu vor putea plati pentru unban.
  • playerii ce fac parte din mafii nu vor mai avea voie sa foloseasca mod-uri ce modifica animatiile (ped.ipf, python etc). se sanctioneaza cu ban 7 zile. aceasta regula va incepe sa fie aplicata incepand cu 1 mai 2015.
  • timpul petrecut in jail pentru DM este calculat automat de server (30 minute + 15 minute pentru fiecare jail primit in ultimele 30 zile)
  • pentru limbaj vulgar se primeste mute sau mute + war. timpul de mute este de 30 minute + 15 minute pentru fiecare mute primit in ultimele 30 zile.

Daca aveti vreo nelamuriere sau sugestie legata de regulamentul serverelor, puteti posta in acest topic si va voi raspunde.

Daca un player care e luat la teste tw are animatiile ped, python etc. in pc dar nu le foloseste va fi banat?

Posted

Daca tot a fost schimbat, nu inteleg dc sa nu primeasca si cei care au primit deja ban permanent pentru cheats(tw)  sa primeasca ban 90 de zile nu sa ramana permanent. Poate alti nu au luat ban pe drept si poate i-a bagat adminu cod in PC si cum e si normal noi nu avem cum sa mai dovedim...

Toti cei care au primit ban permanent pt cheats(tw) sa primesca ban 90 de zile... asa ar fii corect

Sau macar sa poata sa cumpere unban o singura data cei care au primit ban permanent inainte sa fie bagata noua regula(Sa dea 100 punte premium si sa primeasca unban)

+1 Ai dreptate

Posted (edited)

Inseamna ca un player care primeste ban 90 de zile va fii nevoit sa plateasca 460 puncte premium (10 + 5 * 90 =10+150 = 460) pt debanare? :o

Si in bani vine in felul urmator: 12pp = 1 euro. 460pp=39 euro. 39 euro = 172 lei.

Cei cu ban pentru cheats, nu vor putea cumpăra unban în ălea 90 de zile.

Și eu zic că nu e corect, adică dacă au primit unban cei cu fly/speed hack de ce să nu primească unban și cei cu cheats TW ? eu zic că sau învățat minte.

Și nu e normal cei care joacă acum cu cheat primesc ban doar 90 de zile și cei care au fost banați cheats tw să rămână banați permanent.

Cel mai normal ar fii cei banați pentru cheats TW să fie debanați sau să poată dona pentru unban, după care regula să fie aplicată. Nu e corect așa, este nedreptate și un avantaj pentru codați din ziua de azi.

Edited by Justinless.
Posted

Incepand de azi, regulamentul serverelor bugged.ro a fost rescris in totalitate. Il puteti gasi aici (click) si va sfatuim sa il cititi in intregime.

Cateva din lucrurile modificate:

• playerii banati pentru cheat-uri de teleport si viteza vor primi acum ban 30 zile (inainte se primea ban permanent). toti playerii banati pentru speedhack si teleport cheats au primit unban.
  • playerii banati pentru cheat-uri ce ii ajuta sa traga mai bine (aimbot, norecoil etc) vor primi acum ban 90 zile (inainte de primea ban permanent). playerii banati pentru cheat-uri inainte nu vor fi debanati. playerii banati pentru cheat-uri care ii ajuta sa traga mai bine nu vor putea plati pentru unban.
  • playerii ce fac parte din mafii nu vor mai avea voie sa foloseasca mod-uri ce modifica animatiile (ped.ipf, python etc). se sanctioneaza cu ban 7 zile. aceasta regula va incepe sa fie aplicata incepand cu 1 mai 2015.
  • timpul petrecut in jail pentru DM este calculat automat de server (30 minute + 15 minute pentru fiecare jail primit in ultimele 30 zile)
  • pentru limbaj vulgar se primeste mute sau mute + war. timpul de mute este de 30 minute + 15 minute pentru fiecare mute primit in ultimele 30 zile.

Daca aveti vreo nelamuriere sau sugestie legata de regulamentul serverelor, puteti posta in acest topic si va voi raspunde.

Mai pe scurt putem baga moduri pentru masini, texturile pentru a reduce lagul, mod pt skin, si mod pt arme. Restul este ilegal: rifle.ifp, python.ifp, python.ifp, shotgun.ifp etc.. 

Posted

Salut, ba deci ca sa inteleg si eu, noi din mafii nu avem voie sa folosim ped.ifp si phyton. Atat qm inteles nu???

Zimi ce mod-uri nu trebuie sa nu mai avem(pentru mafii), incepand de la 1 mai 2015 ??

Posted (edited)

M-am uitat prin toate reply-urile din acest topic dar inca nu am găsit un raspuns aşa ca am şi eu o mică intrebare.

Din câte ştiu eu, o sanctiune nu se mai consideră recentă după trecerea a 3 - 4 luni de la primirea acesteia. De ce sistemele de jail şi mute  au fost creeate în aşa fel încât să ia in calcul doar sanctiunile din ultimele 30 de zile?

Edited by DuMiL
Posted

As propune ca si playerii banati pentru Cheats ( TW ) sa fie debanatii, noi de ce sa nu fim egalii, Se fac diferente?

Sa iei unban :huh: ?? Once a cheater always a cheater, nu meritati nici un gram de respect. .t/c.

Posted

Daca ar primii cei pentru teleport si viteza unban, de ce sa nu primeasca si cei care au folosit aimbot,no-recoil,etc?

Posted

Tot fain si frumos, dar de ce cei care au cheats sa fie banati doar 90 de zile? Ori permanent ori nimic... Pune pentru cheats TW sa fie PERMANENT si pentru cei cu fly/speed etc, sa fie undeva peste 100 days, sau cum considerati... asta cu 90 de zile pentru AIM/No-Recoil, etc.. e AIUREA rau!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp