Jump to content

Recommended Posts

Posted

O mare prostie, daca se va lua ban doar 90 de zile , acesti playeri nu vor pierde nimic de pe cont si nu ii poate afecta, pana trec cele 90 de zile ei fac rost de alte conturi si continua sa joace cu coduri..

Posted

Raymond este interzis si rifle.ifp

Daca cineva vrea sa intre intr.o mafie cu data de 1.05.2015 Trebuie sa aibe doar tinta si modurile de arme daca vrea sa le foloseasca fara cele pe spate si mapa patrata moduri cleo/asi cu altceva nu te poti juca, se merge pe premiza clasic dar in schimb se incurajeaza  folosirea codurilor fiind o pedeapsa doar de 90 de zile.. si nu pierde nimic dupa cont ma refer la bani si masinii, o mare tampenie..pararea mea..sa primeasca asa la nesfarsit cate 90 de zile si nu permanent.. si gandeste.te mai mult acum cu prostia asta nici adminii care sa ii ia la teste deoarece este doar Kosovoi atat pana ii ia Kosovoi pe toti aproape 200 de playerii sa nu zicem chiar toti dar jumate poate folosesc coduri sau au ped si phyton asa ca pana ii baneaza un singur admin o sa iasa o mare porcarie.. parerea mea din lipsa de adminii..

Bun intr-un fel e rau fara ped. Cel putin ped-ul ala care nu fuge tare cu m4 de ce e interzis nu stiu.

Facem un pariu asa amn2 vrei sa vezi ca in maxim 1 an se vor scoate armele de la war-uri si vom face doar cu pumnii?:)) Hai sa fim seriosi.

Chestia cu ban ai dreptate.. Dupa ce ca doar Kosovoy si Arthur fac treaba cu tw si baneaza deja e o munca in zadar. Chestia cu ban 90 pt cheats e ca si atunci cand au anuntat adminii ca nu se mai ocupa de spargerea conturilor. Mai exact incurajeaza de cand au spus chestia asta numai keyloggere peste tot si etc dar ma rog.. Ajuta la folosirea cheaturilor.

Chestia cu adminii? Bugged = Staff incapabil dar nu toti. Unii admini chiar nu-si au rostul. Nu am nimic cu nimeni dar sa fim seriosi. Kimura nu l-am vazut niciodata sa faca ceva util pt server doar cu panel. Kandel parca mai lua la teste acum nush.. Multi admini inutili..

Posted

Multe idei bune, insa cei banati pentru cheats, este corect sa fie toti banati pentru 90 de zile de acum inainte sau sa fie toti debanati.

Posted

Nu vreau sa dau nume dar sunt admini care te ia la test nu vreau sa dau ex aici sa ii spun numele se stie el destul de bine ia un playeri sa il vericfice si pers respectiva da datele unui prieten si adminu a verificat si ia zis curat :))) Arthur sau Ripzor nu mai au timp sa ii verifice au alt scop dar raman destui care pot sa ia la teste, daca nu stiu Kosovoi ii poate invata a mai spus asta dar nu se doreste asa ceva tin sa cred, regulamentul este schimbat complet fiind vorba de mafii dar o sa iasa un haos extrem de mare se va juca cu aim,no-recoil,phyton,ped deoarece pana te ia la teste dureaza o vesnicie pana are timp kosovoi sa ajunga la tine :)) ai sa vezi haos..

Posted

Da stiu un codat din vagos 3 war-uri la rand a folosit aimbot am dat report mereu abia la al 4-lea war a luat ban... Kosovoy banuiesc ca i-ar invata daca si ei ar vrea dar restu adminilor cand spun asta nu ma refer la Ripzor, Tibi, Ca77a si etc astia macar au un rol. Dar unii nu vor sa faca nimic dar sa fie in staff.. Sunt unii admini care chiar merita functia dar unii nu. Nu sunt in putere sa judec dar chiar nu inteleg ce rol are Kimura ca admin? Sa dea cu matura la hq adminilor? =]]

Posted (edited)

E mai bine fara pyton si ped, acum se vede cine e bun intradevar...

In ceea ce priveste aceste 90zile de ban, parerea mea ar fi urmatoarea - e ok sa dea ban-uri 90 de zile, permanent mi s-a parut exagerat din toate punctele de vedere si sincer, mai mult "doare" un ban de 90 de zile decat un permanent.

Edited by traceee
  • Upvote 1
Posted (edited)

Din punctul meu de vedere, mafiile au scăpat de sub control. Sunt mai mulţi codaţi decât numărul de membri. :huh: Nu le mai văd rostul.

Cel mai bine ar fi să renunţi la mafii.

• scapi de stres,
  • scapi de codaţi
  • scapi de nemulţumiţi ca mine
  • scapi de plângăcioşi, morăcănoşi etc
  • scapi de ruşinea pe care o aduce actuala slabă organizare a adminilor cu rank mic.

Dacă vrei cu adevărat ca serverul să exceleze prin exclusivism, frumos ar fi să adaugi următoarele:

• gândite noi hărţi şi sisteme de paintball/DM (Virtual World)
  • realizate noi job-uri unice (există o infinitate de posibilităţi, vă donez câteva lucrate de mine dacă nu există imaginaţie) lenea
  • organizate factiuni pentru curse cu hotring-uri în virtual world, la o anumită oră (hărţi unice, culori unice, obstacole unice, clasamente /top)
  • interzicerea folosirii de arme pe străzi. Parcă era role-play, în momentul de faţă arată mai mult a rebeliune.
  • ar mai fi multe.

Există cel puţin alte 3 servere din România care sunt identice cu buGGed, cu excepţia denumirii, sistemului monetar şi alte câteva mărunţişuri.

Aţi putea face bani frumoşi dacă renunţaţi la a mai fi vanitoşi. :ph34r: Nu există respect reciproc, nu există transparenţa, nu există imaginaţie. ^_^

Dacă ar dispărea mafiile, ar fi scoase armele (cu exceptia virtual world-ului), ar fi eliminăţi complet trişorii şi v-aţi axa pe joburi şi alte facţiuni paşnice.

Vă pot da câteva exemple:

• factiune pompieri
  • factiune marinari
  • factiune scafandri
  • factiune piloţi avioane (transport persoane sau cu checkpoint, precum la job Bus Driver)
  • factiune constructori drumuri (pe drumuri se va da random spawn obiecte precum pietre, grămezi de gunoi sau pământ. Civilii folosesc /service pentru a anunţa constructorii, iar cel care acceptă face raportul, eliminând obstacolele de pe carosabil.
  • factiune paraşutişti. (zboruri zilnice în locaţii stabilite de lider <virtual world> + antrenamente cu arme şi skiuri army)
  • facţiune piloţi de vânătoare (antrenamente zilnice/periodice, organizate de lider <virtual world> cu Hydra, Rustler şi Hunter)
  • factiune transport marfă pe sol (industrial vehicles/trains/planes/helicopters/boats etc)

Am dat exemple de noi 8 factiuni care ar putea lua locul actualelor mafii. :ph34r:

Edited by JESSE PINKMAN
Posted

Din punctul meu de vedere, mafiile au scăpat de sub control. Sunt mai mulţi codaţi decât numărul de membri. :huh: Nu le mai văd rostul.

Cel mai bine ar fi să renunţi la mafii.

• scapi de stres,
  • scapi de codaţi
  • scapi de nemulţumiţi ca mine
  • scapi de plângăcioşi, morăcănoşi etc
  • scapi de ruşinea pe care o aduce actuala slabă organizare a adminilor cu rank mic.

Dacă vrei cu adevărat ca serverul să exceleze prin exclusivism, frumos ar fi să adaugi următoarele:

• gândite noi hărţi şi sisteme de paintball/DM (Virtual World)
  • realizate noi job-uri unice (există o infinitate de posibilităţi, vă donez câteva lucrate de mine dacă nu există imaginaţie) lenea
  • organizate factiuni pentru curse cu hotring-uri în virtual world, la o anumită oră (hărţi unice, culori unice, obstacole unice, clasamente /top)
  • interzicerea folosirii de arme pe străzi. Parcă era role-play, în momentul de faţă arată mai mult a rebeliune.
  • ar mai fi multe.

Există cel puţin alte 3 servere din România care sunt identice cu buGGed, cu excepţia denumirii, sistemului monetar şi alte câteva mărunţişuri.

Aţi putea face bani frumoşi dacă renunţaţi la a mai fi vanitoşi. :ph34r: Nu există respect reciproc, nu există transparenţa, nu există imaginaţie. ^_^

Dacă ar dispărea mafiile, ar fi scoase armele (cu exceptia virtual world-ului), ar fi eliminăţi complet trişorii şi v-aţi axa pe joburi şi alte facţiuni paşnice.

Vă pot da câteva exemple:

• factiune pompieri
  • factiune marinari
  • factiune scafandri
  • factiune piloţi avioane (transport persoane sau cu checkpoint, precum la job Bus Driver)
  • factiune constructori drumuri (pe drumuri se va da random spawn obiecte precum pietre, grămezi de gunoi sau pământ. Civilii folosesc /service pentru a anunţa constructorii, iar cel care acceptă face raportul, eliminând obstacolele de pe carosabil.
  • factiune paraşutişti. (zboruri zilnice în locaţii stabilite de lider <virtual world> + antrenamente cu arme şi skiuri army)
  • facţiune piloţi de vânătoare (antrenamente zilnice/periodice, organizate de lider <virtual world> cu Hydra, Rustler şi Hunter)
  • factiune transport marfă pe sol (industrial vehicles/trains/planes/helicopters/boats etc)

Am dat exemple de noi 8 factiuni care ar putea lua locul actualelor mafii. :ph34r:

Om nebun degeaba te agiti mi-a spus mie un fost membru din staff cu rank mai mare nu se mai agita nimeni pentru voi serios vorbesc.. asa mi-a spus.. deoarece am avut si eu unele proiecte am zis sa le finantez dar mi-a spus sa imi vad de treaba mea ca nu intereseaza pe nimeni sa se implice pentru ei deoarece nu merita si au o minte de tot rahatu asa mi-a zis.. sunt prea prosti asa mi-a zis ma.. :)) serios vorbesc nu fac caterinca .. sunt multe de schimbat dar nu se doreste :D asta vad si eu decat unele chesti prin regulament mai ales cu schimbarea le mafie.. dar in game e slaba activitate a fost deschis orasul san fierro efectiv degeaba pe server este un lag infernal sitemu c/bug este la pamant ei din orice c/bug stii si tu , am 2 ani pe server si vad doar cateva joburi ... spre ex daca acum se intra numai pe pile... ala de lvl mic ori se joaca sa piarda si el vremea la un job ca factiune slabe sanse uite-te la SnKLaur are aplicatii acceptate acum 4 zile si nu da testu cu ei si din 20 de demisii puse intr.o luna si in 10 se plang de inactivitatea lui.. si nimeni nu face nimic.. gandeste-te cat sta un amarat cu lvl 15 sa intre undeva cand nu il ia nimeni si ce sa il atraga doar job-urile ?

Posted

Shad0w de ce face omule diferente... Cum a spus si Sambernan si DarkShotx, si eu am un cont de level 28, mai exact nick PROBLEMM care este banat pe cheats ( TW ), Noi de ce nu primi reducere la unban ca ceilalti cu speed, etc?

• Upvote 1
Posted (edited)

@Shadow, eu zic sa le dai unban la toti celor care au avut aim sau alt fel de coduri , nu mi se pare corect ca celor cu fly-hack sau speed sa fie debanati, sunt sigur ca daca o sa le dai unban la toti nu o sa mai intre cu cod... 

Edited by Harris
Posted

UNBAN ALL ! NU O SA MAI JOC CU COD DACA MI SE ACORDA O A DOUA SANSA! UNBAN ALL! TOTII SA FIM EGALII. :D

Posted (edited)

De ce acum se primeste ban 80 days pt cheats si noi am primit permanent? De ce nu primim si noi unban? Este cumva o defavorizare?

Nu, nu mi se pare corect ca cei care folosesc cheats acum sa primeasca ban 80 days iar noi sa avem conturile banate permanent  in continuare.

De ce au primit unban playerii cu cheats fly, teleport..etc? De ce noi nu primim? Nu mi se pare corect asa ceva.

Macar playerii cu level 25+  sa primeasca unban deoarece probabil, ca si multi altii, am luat ban pentru aim de  counter strike confundat cu aim de samp. Nu e vorba ca plang dupa cont dar este o defavorizare majora din partea ta!

Edited by Kozlov
Posted

Chestia cu banuri la cei cu cheat-uri este o tampenie mai bine permanent ... asa mai scapa serverul de codati va spun eu .

Posted

Eu sincer aveam level 28, si nu  o sa mai joc cu cod... Dar se fac diferente, noi de ce sa nu luam unban? Eu am pt cheat ( Tw ) 

Posted

Unban all ! Unban all !

Nu cred ca ar fi bine daca s-ar acorda un "unban all", adica asta e parerea mea...

1: Adminii ar trebui sa ii ia la rand iar pe codati, mai ales pe cei ce i-au prins cu un anumit cod in PC in timpul war-urilor, nu ma refer la aia cu speed, teleport s.a.m.d...

2: Daca cineva a folosit un cod, sigur o sa-l mai foloseasca, probabil ca de data asta o sa fie mai 'prudent' cu el, adica sa incerce sa-l ascunda mai bine.

3: Regula asta s-a adaugat acum de curand, ce a fost a fost, e doar parerea mea, Shadow decide ce si cum.

Posted

Daca vom mai intra vreodata cu cod o sa fim banati iar permanent, dar crede-ma, n-or sa mai intre cineva cu cod dupa ce a stat atatea luni fara un cont cu lvl mare.

Mai e o tampenie si chestia cu cei care au fost banati permanent sa ieie unban :|

Posted

Un mare CONTRA  pentru fenomenul „UNBAN ALL”.

Abia sunt prinşi sau pedepsiţi nesimţiţii aceia care dau disconnect la teste(TW) şi scapă cu 7 zile, iar între timp joacă nestingheriţi pe conturi de rezervă, iar voi vreţi să primească toată pleava UNBAN? Genial, îmi place cum gândiţi. Paradoxal, pleava e cea care donează cel mai mult şi ţine serverul deschis.

Zilnic învăţăm ceva nou. :D

P.S: Sunt curios cum se vor descurca adminii Kosovoy cu identificarea modurilor ilegale. Sunt curios cum va reuşi să ia la teste cel puţin 200 membri (mafioţi) şi sunt curios câte teste vor fi făcute zilnic. Sunt curios cum se vor mobiliza şi abia aştept să râd îi văd la treabă.

Posted (edited)

Nu mai fi asa de curios. Domnu` dm.

Sunt si oameni care s-au invatat minte prietene.

Eu nu am zis "unban all", macar celor cu nivel cat de cat mare gen 25-30+. 

Domnu' dm, eu am folosit termeni generali, nu am ce discuta cu cei care au folosit cheats şi s-au pocăit. Nu e treaba mea, faceţi tam-tam.

Apropo, pentru off-topicul tău ar trebui să primeşti warn pe forum, dar nu-i treaba mea.

Îmi menţin opinia, un mare contra pentru unban all, e un mare pas făcut în spate de către server.  Sunt de acord cu interzicerea tuturor modurilor şi contra banării temporare. ;)

Oh, încă un lucru. Ar fi recomandat să scăpaţi de mentalitatea asta: „a mai fost testat, nu-l iau de 100 de ori, nu mă comanzi tu” etc.

Dacă ar fi după Kosovoy, mi-aş da report să fiu luat mâine la teste(TW) să vadă că nu am moduri ilegale, apoi de pe 2.05.2015 revin la moduri ilegale şi joc liniştit vreo câteva luni bune. Corect?

Edited by JESSE PINKMAN
Posted (edited)

Oamenii care s-au invatat minte trebuia sa abie minte atunci cand isi baga in pc un COD daca vroia neaparat isi face un cont cu lvl 15 pentru asa ceva daca nu se poate stapanii si joaca cu cod sau cumpara un cont de lvl 15 si il baneaza daca atat il duce capu n-am fost si nu voi fii pro "Unban all" ai folosit cod pune mana si munceste iar si mai sunt CONTRA deciziei cu 90 de zile si nu permanent este o nesimtire fata de cei care au luat permanent asta imi este pararea o mare porcarie 90 de zile si gandeste-te este doar KOSOVOI restu nu vreau sa comentez.

Gandeste-te pana ne ia Kosovoi de azi pe toti la teste pentru ped si phyton :))))))))))))))) daca doar el controleaza=))) asteapta sa fii luat peste 2 luni 3 :))) pana atunci toti joaca cu ped/phyton

Edited by sTaNDaRD.666
Posted

Citeste doar pentru warn pe forum stai clam :)))) dar adminii nu ii pune la treaba il lasa doar pe Kosovoi care il tine cu level 1 si se implica atat... in fine.

Sa ne aducem aminte cat haos a fost cand Kosovoi a lasat adminu .. se juca la greu cu aim,no-recoil.

Posted

#Shad0w, playerii care au primit ban pentru No-Recoil/Aimbot vor avea conturile deblocate in 90 de zile sau banul ramane permanent pe ele?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp