Jump to content

Recommended Posts

Posted

Si tot nu pot sa imi explic de ce ii mai tine cu admin daca nu fac decat sa dea ban pentru jignirii staff/warn pt limbaj/reclama asta o fac 8 adminii :))) daca nu mai multii :)))

Posted (edited)

Sa puna mana sa il mai ajute pe Kosovoi sa puna mana sa inceapa sa invete amaratu ala de regulament sa inchida reclamatiile asa cum trebuiesc inchise daia au admin nu sa faca eventuri de 15.000$ 300.000$ gen Kandel care vine la alhambra se distreaza si lumea injura pe chat si pe panarama aia de radio si nu il sanctioneaza nimeni.

Asta e staff-ul obisnuiti-va in 2 ani apuci sa ii cunosti pe vremea cand erau civili in fine nu vreau sa jignesc la greu dar asta este adevarul daca voi aveti 6-8 luni si puneti botu e problema voastra.

Da aia din departamente au voie ma sa faca ce vor mapa patrata arme pe spate dmg informer sau cum ii zice si toate porcariile sa ii ajute in prinderea celor cu wanted efictiv aici nu se baga nimeni deoarece aia sunt prea inapoiati sa tina o arma in mana si perefera sa ofere lu BlueMix un paysafe de 25 lei sa intre la el in factiune sa isi puna arme pe spate phyton ped si ce mai ramane de pus.

Edited by sTaNDaRD.666
Posted

Nu mai fi asa de curios. Domnu` dm.

Sunt si oameni care s-au invatat minte prietene.

Eu nu am zis "unban all", macar celor cu nivel cat de cat mare gen 25-30+. 

Asta zic si eu  , doar cei de 20 + sa ieie unban nu si cei de level 1 pentru ca oricum nu mai intra .. si o sa faca iar tampenii pe server in caz ca o sa intre.

Posted

Din punctul meu de vedere, mafiile au scăpat de sub control. Sunt mai mulţi codaţi decât numărul de membri. :huh: Nu le mai văd rostul.

Cel mai bine ar fi să renunţi la mafii.

• scapi de stres,
  • scapi de codaţi
  • scapi de nemulţumiţi ca mine
  • scapi de plângăcioşi, morăcănoşi etc
  • scapi de ruşinea pe care o aduce actuala slabă organizare a adminilor cu rank mic.

Dacă vrei cu adevărat ca serverul să exceleze prin exclusivism, frumos ar fi să adaugi următoarele:

• gândite noi hărţi şi sisteme de paintball/DM (Virtual World)
  • realizate noi job-uri unice (există o infinitate de posibilităţi, vă donez câteva lucrate de mine dacă nu există imaginaţie) lenea
  • organizate factiuni pentru curse cu hotring-uri în virtual world, la o anumită oră (hărţi unice, culori unice, obstacole unice, clasamente /top)
  • interzicerea folosirii de arme pe străzi. Parcă era role-play, în momentul de faţă arată mai mult a rebeliune.
  • ar mai fi multe.

Există cel puţin alte 3 servere din România care sunt identice cu buGGed, cu excepţia denumirii, sistemului monetar şi alte câteva mărunţişuri.

Aţi putea face bani frumoşi dacă renunţaţi la a mai fi vanitoşi. :ph34r: Nu există respect reciproc, nu există transparenţa, nu există imaginaţie. ^_^

Dacă ar dispărea mafiile, ar fi scoase armele (cu exceptia virtual world-ului), ar fi eliminăţi complet trişorii şi v-aţi axa pe joburi şi alte facţiuni paşnice.

Vă pot da câteva exemple:

• factiune pompieri
  • factiune marinari
  • factiune scafandri
  • factiune piloţi avioane (transport persoane sau cu checkpoint, precum la job Bus Driver)
  • factiune constructori drumuri (pe drumuri se va da random spawn obiecte precum pietre, grămezi de gunoi sau pământ. Civilii folosesc /service pentru a anunţa constructorii, iar cel care acceptă face raportul, eliminând obstacolele de pe carosabil.
  • factiune paraşutişti. (zboruri zilnice în locaţii stabilite de lider <virtual world> + antrenamente cu arme şi skiuri army)
  • facţiune piloţi de vânătoare (antrenamente zilnice/periodice, organizate de lider <virtual world> cu Hydra, Rustler şi Hunter)
  • factiune transport marfă pe sol (industrial vehicles/trains/planes/helicopters/boats etc)

Am dat exemple de noi 8 factiuni care ar putea lua locul actualelor mafii. :ph34r:

Din punctul meu de vedere esti trilolilo..

Posted

Faza cu phyton-ul merge, cu ped-ul nu deoarece iei stun :@, iar cu banarea player-ilor e mai nasoala..Era mult mai bine cum era inainte, ban permanent.

Posted

Frate dar cum ia Unban cei care vor fi banati pentru cheats dupa 90 de zile Cei care au fost deja de ce sa nu beneficieze de aceasta regula asta nu inteles ??????????????? :(

Posted

Darkshot, si tu si eu aveam niste conturi foarte bune, tu level 48, eu 28... Dar ce sa le faci, ei dau unban la fly, etc... In loc sa dea si la cei din inainte cum esti tu no-recoil si eu cheats ( tw ) ... Oricum e nedrept ce face shad0w... DIFERENTE! In loc sa dea unban la playerii macar de level 25+ el da la cei cu fly care deabia intra la level 1...

Posted

Mai bine desfiintezi mafiile, o sa fie mult mai rau acum. Odata cu interizcerea python si ped o sa apara mult mai multi codati deoarece 50% din playerii mafiilor acum nu mai stiu sa traga fara acele moduri.

Deci cum zic, mai bine stergeti mafiile si bagati factiuni noi, cautati lucruri noi, veniti cu ceva nou fata da restul serverelor. Acum o sa fie zapaceala mare, este imposibil ca singurul admin care ia la teste (Kosovoy) sa faca acum fata la zecile de codati care vor aparea si oricum erau destui.

Si fara python acum o sa fie cu c-bug, deja sunt o gramada care fac c-bug dar mna.. repet: STERGETI MAFIILE SI INTRODUCETI CEVA NOU DECAT SA VA BATETI JOC DE CEI CARE JOACA CORECT!

Posted

Se strica serverul, iau ban pe nedrept... Pentru nimic, O sa vezi shad0w cum o sa se duca playeri,si bugetul scade(no money) hai salpa cu serveru vostru.

Shadow, eu mai am un cont banat (no recoil) exact acum 90 de zile, de ce nu oferi o a 2-a sansa tuturor? De ce? Raspunde macar ...

Contul are premium, am bagat atatia bani in el.

Crede-ma ca cei care au cont cu nivel mare daca vor primii o a 2-a sansa nu vor mai baga cod vreodata.

Odata la 3 ani macar debaneaza toti playerii de blue ...

Asa este ma...
Posted

Shad0w de ce face omule diferente... Cum a spus si Sambernan si DarkShotx, si eu am un cont de level 28, mai exact nick PROBLEMM care este banat pe cheats ( TW ), Noi de ce nu primi reducere la unban ca ceilalti cu speed, etc?

Ce unban ma ? tu compari cheats tw cu speed hack si no-recoil? Mama sa mor daca nu sunteti terminati. A-ti jucat cu ren.ko si alte cacaturi grave si vreti unban? wtf

Mai bine desfiintezi mafiile, o sa fie mult mai rau acum. Odata cu interizcerea python si ped o sa apara mult mai multi codati deoarece 50% din playerii mafiilor acum nu mai stiu sa traga fara acele moduri.

Deci cum zic, mai bine stergeti mafiile si bagati factiuni noi, cautati lucruri noi, veniti cu ceva nou fata da restul serverelor. Acum o sa fie zapaceala mare, este imposibil ca singurul admin care ia la teste (Kosovoy) sa faca acum fata la zecile de codati care vor aparea si oricum erau destui.

Si fara python acum o sa fie cu c-bug, deja sunt o gramada care fac c-bug dar mna.. repet: STERGETI MAFIILE SI INTRODUCETI CEVA NOU DECAT SA VA BATETI JOC DE CEI CARE JOACA CORECT!

Chiar nu ganditi.. Cum sa scoata mafiile? daca voi sunteti niste pasnici si habar nu aveti sa tineti deagle in mana sa se desfinteze mafiile? Aveti habar ca-ti s-ar lasa daca ar desfinta mafiile? Crezi ca la toti le place sa joace in pasnice/departamente? joc de cand s-a deschis serverul si numai in mafii am fost atat. Daca s-ar desfinta mafiile eu m-as lasa sincer si multi multi altii.

Posted

Ce unban ma ? tu compari cheats tw cu speed hack si no-recoil? Mama sa mor daca nu sunteti terminati. A-ti jucat cu ren.ko si alte cacaturi grave si vreti unban? wtf

Chiar nu ganditi.. Cum sa scoata mafiile? daca voi sunteti niste pasnici si habar nu aveti sa tineti deagle in mana sa se desfinteze mafiile? Aveti habar ca-ti s-ar lasa daca ar desfinta mafiile? Crezi ca la toti le place sa joace in pasnice/departamente? joc de cand s-a deschis serverul si numai in mafii am fost atat. Daca s-ar desfinta mafiile eu m-as lasa sincer si multi multi altii.

Bine ba ''mafiotule'', citeste tot ce am zis si dupa comenteaza. Nu ai inteles nimic din ce vroiam sa spun dar mno, toti copii de 12 ani isi dau cu parerea.. un alt lucru care strica serveru.

Posted

Chiar si facra ped.ifp? Inteleg faza cu python-ul, dar ped-ul ce are?

De exemplu cand apesi pe c si tii tinta, cand dai sa te rotesti cu ped-ul defaul se roteste, cu alt ped poate doar sa faca pasi si asa poate da foarte repede gloantele 

Posted (edited)

Dupa parerea mea ar trebuii sa se scoata ban-urile permanente la cei cu ban pentru Cheats TW si sa se adauge 90 zile, nu permanent.

Am si eu un cont banat permanent de acum un an, si totusi am continuat sa joc pe BuGGed, invatandu-ma minte. Pe acest cont am reusit sa ajung mult mai sus si inca urc cu el, decat cu cel banat pentru Cheats, dar totusi am pierdut multe. Poate nu toti veti fi de acord cu mine (cei care nu au conturi banate permanent), dar mi se pare cea mai corecta decizie, nu neaparat pentru ca am eu cont banat permanent ci pentru timpul dedicat acestui server.

Edited by REVAN.
Posted (edited)

Nu înțeleg,dar cum unii care au ban gheață permanent sa zicem de aproape un an sau jumate in urma sa fie unbanați?fac cereri unban sau ce?

Edited by Vlad F.
Posted

Dupa parerea mea ar trebuii sa se scoata ban-urile permanente la cei cu ban pentru Cheats TW si sa se adauge 90 zile, nu permanent.

Am si eu un cont banat permanent de acum un an, si totusi am continuat sa joc pe BuGGed, invatandu-ma minte. Pe acest cont am reusit sa ajung mult mai sus si inca urc cu el, decat cu cel banat pentru Cheats, dar totusi am pierdut multe. Poate nu toti veti fi de acord cu mine (cei care nu au conturi banate permanent), dar mi se pare cea mai corecta decizie, nu neaparat pentru ca am eu cont banat permanent ci pentru timpul dedicat acestui server.

Posted

Shad0w si cei care au fost banati permament pentru no-recoil vor primi macar banul redus la 90 de zile in viitor? (ar fi corect asea)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp