Cacebar Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Membrii ce doresc sa se alature clanului au obligatia de a posta un nou topic ce trebuie sa contina modelul de mai jos. Titlul topicului trebuie sa respecte urmatorul model: Cerere - AIM - Nume. (Exemplu: Cerere - AIM - Beowulf). -Pentru a intra in AIM trebe sa primesti o invitatie de la un membru AIM (Exemplu: SMS From [AIM]Beowulf - X esti invitat in clanu AIM. ) Daca se face topic fara poza la invitatie, automat se respinge aplicatia. -Un membru AIM care invita un player in clan raspunde de acesta ! In cazul in care completati cu date false modelul, jucatorului i se va respinge aplicatia. Cerinte minime:- Seriozitate - Sa nu folosesasca AIM sau Orice cod.-Clanul AIM este facut pentru cei care trag bine si sunt acuzati fara dovezi de "wanna be a.k.a hateri ! " - 3 contra = respins, 5 neutre = respins !- 10 pro-uri = Acceptat ! MODEL DE APLICATIE:INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: ValentinVarsta: 16Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat cu capul pe umeri care stie ce are de facut in orice situatie, sunt omul care nu da niciodata un pas inapoi, mi-am indeplinit aporpe orice dorinta.. Locatia(Oras): bucuresti. Ce gen de muzica asculti? orice gen de muzica inafara de rock. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : TEKINZOR[].Nivel :31Nume folosite anterior: TEKIN.Vechime pe server: 2013-10-10 02:54:42Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): necooperare,admin Poza cu invitatie: http://cubeupload.com/im/sGLJyt.png Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/TEKINZOR[].Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Am avut o altercatie cu spike, dar acum totul este in regula. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): am fost in urmatoarele clanuri : Ub, ab, legend Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Am mai fost, am fost dat afara de catre spike deoarece ne certasem, dar acum nu mai am nici o problema cu el.Ce alte jocuri mai joci?:CSGOCu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: spike,bilzerian,horex,sez, kruggerinio ,freddy, pici, rawan , ca77a , luchian . kosovoy. Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10 Experienta DM [ ()/10]:10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: nu folosescDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este clanul din care stiu ca trebuie sa fac parte deoarece am aici toti prieteni.. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: pot ajuta clanul cu un nume cat mai mare. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:daEsti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?da
Hazaard Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Mai aveai putin si copiai si data cand a fost facut postul. Contra - nu avem nevoie de codati. :(
OmLiber47. Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Mai aveai putin si copiai si data cand a fost facut postul. =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Recommended Posts